Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak dnes rano jsem vyjel a vsimnul jsem si ze zacalo od praveho kola trosku povrzavat

No a jak jsem se vratil domu tak jsem vytocil kolo a cely je to zevnitr od vazeliny... uplne cela vybehla ven a v manzete nic neni.

Asi jsem do neceho najel nebo v noci fakt echt mrzlo a praslka nekvalitni guma.

Nicmene kolik muzu najet nez si znicim polosu ... potrebuju jenom pro spojkovou sadu a do servisu. takze cca 50km

Poloosa je repasovana ...

Odesláno

Těch padesát kilometrů tomu asi tolik neublíží. Já jsem s tím jezdil rok a půl a pořád nebyl čas až ...

Jde o to že se ti tam dostává písek který pak udělá postupem času své. V každém případě bych s tím moc neotálel.

Odesláno

já taky nemám čas ji vyměnit, nejal sem na ní asi 7000 od doby, co sem zjistil, že je prasklá. Takže 50km by asi neměl být problém :) Pokud to ještě necvaká při zatáčení (uslyšíš s otevřeným oknem) tak to nehoří vůbec. Ta moje je zrejmě hodně kavlitní výrobek, občas tam z obavy prdnu trochu vazelíny...

Odesláno

Ja to mel ochcane taky od vazeliny, mel jsem prasklou manzetu na vnitrnim kloubu. Uz dost dlouho..pres rok, pred zimou jsem to nechal vymenit ... za 900 i s praci rano sem mu to odvez a za 2 hodky sem si pro to byl. Neni to vubec draha vec, takze zbytecne to prodluzovat tez nemusis a z nas si neber priklad:bojim

Odesláno

Ja to jednou taky nemohl opravit hned, tak jsem to aspon aspon omotal takovym tim napinacim igelitem co je na potraviny a bylo to ok. za 200 km jsem pak menil :D

S urvanou bych nejezdil zvlast ted kdyz vsude sypou a lita kupa pisku, sterku a jinejch sracek :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...