Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kdyby měl někdo zájem, tak brzy budou na prodej Hodinky pro velké kluky, upozorňuju, že mají průměr 50mm + korunka.

http://www.poljot24.de/en/index.php/amphibia-taucheruhren/moscow-classic-divers-automatik-1.html

Mají \"najeto\" tak 40-50 hodin na ruce... cena neodolatelná ;)

Velmi vhodné například pro zneškodnění útočníka - místo pálkou ho prostě umlátíte hodinkama. Myslím, že můžu zaručit, že větší hodinky nikdo v ulici (a asi ani ve městě) mít nebude :D

[upravil dne 10/8/13 18:45 od koblih69]

Odesláno
Kdyby měl někdo zájem, tak brzy budou na prodej Hodinky pro velké kluky, upozorňuju, že mají průměr 50mm + korunka.

http://www.poljot24.de/en/index.php/amphibia-taucheruhren/moscow-classic-divers-automatik-1.html

Mají \"najeto\" tak 40-50 hodin na ruce... cena neodolatelná ;)

Velmi vhodné například pro zneškodnění útočníka - místo pálkou ho prostě umlátíte hodinkama. Myslím, že můžu zaručit, že větší hodinky nikdo v ulici (a asi ani ve městě) mít nebude :D

[upravil dne 10/8/13 18:45 od koblih69]

Koukám že ten kryt ty korunky se použiva jako malej panák :D:D
Odesláno

Ta koncepce je stará ruská a jsou vlastně určené na ruku, která je ve skafandru, takže proto jsou tak velké a protože ve skafandru sem tam do něčeho vrazíš tak musí být trochu zabezpečené. Proto ta mříž. Šroubovací korunka je kvůli vodotěsnosti.

Jedny původní ( Zlatoust ) měl i oceánolog Jacques-Yves Cousteau ;)

[upravil dne 10/8/13 20:47 od koblih69]

post-25417-14109632729889_thumb.jpg

Odesláno

Helee, kluci, uplne hodinko-laicky dotaz...

Daji s ekoupit (klidne ebay) nejake pekne automaty cca do 1000CZK, aby to melo smysl? Nebo na to mam uplne zapomenout?

Jedine co znam nejak od slyseni, jsou automaty Orient a to jsem koukal, ze by se asi neco relativn vybrat dalo...

Doporucujte :-), uz me nebavi moje Timex Expedition :D

Odesláno

Ne za 1000,- nelze koupit nic co by smysl dávalo. Samozřejmě vyjma použitých. Já to neřeším, většinu oprav si provádím sám.

Z použitých bych v dobré ceně doporučoval:

Seiko5

Orient - asi řadu Crystal, ale je to skoro jedno. Zajímavé jsou i 100-letý kalenář, které jsou velké.

Vostok

Možná bych tu i něco spolehlivého na prodej našel, ale bylo by to více než za 1000,-

[upravil dne 11/8/13 21:11 od koblih69]

Odesláno

Samozrejme jsem zapomnel napsat, ze samozrejme pouzite, je mi jasny, ze za ty prachy novy nebudou...

A jinak, co bys tak mel doma? co 1500,-? Vic se mi do toho zase davat nechce... Ale kdybys neco do tech penez mel, tak mi pisni kdyztak nazvy, mrknu na net, jestli by s emi neco libilo...

Odesláno

Pokud by se jednalo o ten Orient tak tu mám tohle - viz foto. Na rozdíl od běžných modelů je tu šroubovací korunka, takže vodotěsnost 200m, Extra masivní design s utopený sklíčkem - takže se jen tak nerozbije, stav je v podstatě nových hodinek... sklíčko i pouzdro bez škrábanců nebo nějakých otluků.

1500,- opravdu ne, asi minimum by bylo 1800+pošta, ale to bych musel ještě rozmyslet.

post-25417-14109632737123_thumb.jpg

Odesláno

hodinky ti idu pozadu...

inak citizeny schvalene, takze kupujeme, ale ne nighthawk, ale ti so safirem.

tie prerucickovane uz jedny mam, takze to vyhrali tie s jednoduchsim dizajnom. :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...