Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Nazdar panove.

Dneska jsem si byl nechat udelat laserovou geometrii a borec jeste nez zacal, zkousel vuli na kolech a vida, prave predni ma vuli a jde videt, ze je to volne v tom spodnim cepu.

Takze z geometrie seslo a jedine, co me potesilo, ze panove za diagnostiku a zvadnuti auta nic nechteli, tak jsem jim aspon slibil, ze si tam na tu geometrii dojedu, az to budu mit vymenene.

Z toho plyne otazka, jsem schopny ten cep vymenit i v domacich podminkach a nebo je tam nejak nalisovany?

Diky.

V pohode ho vymeníš aj doma, je tam síce nalisovaný, no ja som ho stiahol aj bez sťahováka. Rozsypal sa mi v rukách, na tej oske zostalo len vonkajšie púzdro, do ktorého som flexkou urobil drážku a sklepol ho dole. Jedine na čo treba dať pozor je priviazať poloos, aby si ju nevytiahol ako ja:blicismajlik

Musel som dolievať olej do prevodovky:papa

Odesláno

To vnútorné púzdro ložiska ti zíde dolu aj sekáčom a kladivo, budeš tam potrebovať torx orech ale už ti nepoviem akej veľkosti.Ten spodný čap tam nieje nalisovaný ale ide ho pekne nasadiť na tú osku.

[upravil dne 1/12/11 22:12 od Judes]

Odesláno
Diky kluci, pristi vikend se na to podivam a snad to bude v pohode.

Ale jak to znam, urcite se neco pos*re :)

Neboj neposere:) Ja tiež nie som automechanik a za tri roky som menil predné aj zadné ložisko, snímač ABS pravý zadný, všetky tlmiče (predné tak to je pekná ch....na kto to navrhoval, musel som dať dole i stierače). Mno a samozrejme všetky náplne okrem chladiacej a serva a všetky filtre:papa

PS: ak chceš mať toto auto dlhšie, bez sady torx sa nezaobídeš:bojim

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak opat sa to ozyva...po vymene kolies na zimne pri plnom vytocenom do lava to pukoce pravidelne ako rapkac.....cap som menil ako som pisal vyssie...zeby zase bol v hajzli cap??? alebo to moze mat s homokynetickym klbom nieco???

• O 2 týdny později...
Odesláno

pani moze mi niekto napisat cenu homokyinetickeho klb?? a ked tak kde zohnat za dobru cenu dakujem..

dneska na STK mi pozerali a capy to niesu takze ostava len ten klb....

ako sa da zistit jeho stav okrem vytocebnia kolies?? dakujem

Odesláno
to myslis vazne?? to je snad hlupost ci?? a co mi pisal teraz znamy ze okolo 90-100evri

http://www.autokelly.sk/#PATH=3345620;4246625;4246692;4247295;4395171;4395173;4395174|CT=4|PCT=16|CUR=2|EM=False|PGS=20|PT=0|PVT=1|SHT=1|SD=0|ST=0|LNG=0|

tvoj znamy nekecal, mal pravdu...

vyrobcu klbu si ale starostlivo vyber, kukni aj SKF a podobne znacky...

[upravil dne 23/12/11 20:08 od Marcel00]

Odesláno

To pukanie sa objavilo aj u mna po vymene spodnych capov je to taky praskajuco pukajuci zvuk. Ten som zapocul pri prejazde nerovnostami ked z autom viacej zahupalo alebo ked som parkoval doma tak som nacuvaval na parkovisko a pri zabere to tak slabucko puklo. Neviem pred vymenov mi nic nepraskalo a teraz ano je to divne. Vsetko som podotahoval ako sa len dalo kontoroloval som aj volu po vymene nebola ziadna.

Je to cele zaujimave na tych 407 clovek by si uz mohol konecne povedat ze mam vsetko opat ok a ono sa opat nieco nove objavi.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak mne tak isto obcas buchne ked stojim a tocim kolesami, ale najcastejsie to je ked cuvam s vytocenym kolesom tak to tak buchne ako ked od gumy alebo kolesa :( Pocas jazdy mi nic nebucha a spodne capy som menil pred necelym rokom a mam nabehane na nich cca 15 tisic :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...