marosrs Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Zdravím! Vedel by mi niekto poradiť aký mám dať peľový filter do mojej 406-ky. Číslo toho filtra je 6447 S5, ale je tam veľké množstvo výrobcov, veľké rozdiely v cenách a tak si neviem vybrať. S ktorým máte dobré skúsenosti? Dík za radu! Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 valeo,purflux [upravil dne 2/5/11 13:09 Pe.Tr] Citovat
hugo.v.r. Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Já mám kupodivu dobrý zkušenosti s uhlíkovým Filtronem 1020A za třistapade. Vzhledem k tomu že se má měnit minimálně každou sezónu, tak tady v tom případě jsem se na drahý značky vykašlal, ač jinak bych Filtron nikam nedal. Přes dva roky je tam dávám a žádnej problém - filtruje, pasuje, neucpává se, neplesniví a hlavně není drahej. Citovat
Vítek1 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 ja mam valeo ale uz nepasuje uplne stejne krasne jak origo, nevi nekdo co stoji peugeot Citovat
hugo.v.r. Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 PEU cca 615,- obyč a 735,- uhlík. Filtron se tam pravda jen posadí, nic se nikam nezacvakává, kolem má molitan, kterej to utáhne. Ale drží a slouží za 350,- Pravda je, že originál jsem naživo ještě v ruce neměl Citovat
Vítek1 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 ja jo ted jsem menil poprve a byl origo ale jeste nebyl ani moc spinavej. a ted jsem koukal na AK a starline vypada skoro jak ten origo Citovat
hugo.v.r. Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 A jen pro zajímavost jak vypadá ten Starline ? Ten muj Filtron vypadá hentak: papírovej rámeček filtru je oblepenej po obvodu molitanem, jen se to prostě posadí do kaslíku. Proč se ptám: muj kaslík má kolem obvodu takový obdélníčkový dirky, jako by se tam něco mělo zacvaknout. A připadá mi jako když mi něco schází V s-boxu ale nic víc není namalovaný. K čemu tedy jsou ty dirky ? Žeby některý dražší filtry do nich zapadly nějakýma výstupkama či tak podobně ? [upravil dne 2/5/11 14:20 hugo.v.r.] Citovat
Vítek1 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 jojo origo ma kolem sebe tvrdej plast a zapada do tech direk zobackama musel jsem ho lechce vypacit mrkni na AK a podivej na starline nejvetsi smejd a zobacky ma ono je to asi jedno. ja jen mam radost ze jsem vytahl filtr PSA Citovat
hugo.v.r. Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Aha, zase jsem moudřejší. Polák holt popřemýšlel a místo čudliků aplikoval molitan Takže nesmim moc jezdit kolama nahoru aby to nevypadlo. Citovat
BV406 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 ten starline uz jsem v ruce mel, sice sedi, ale ten papir, pokud to je papir , tak ten je hrozny, i na mem wc mam kvalitnejsi, a to je toaletni Citovat
Vítek1 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 no ja si myslim ze to valeo filtron atd bude na vic aut protoze tam je napsane i porsche proto nema ty packy Citovat
hugo.v.r. Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 no vidíš, stěrače máme stejný s BMW X5, filtr budky řidiče s Porsche, gumy stejný jako Volha, no nemáme my to prvoligový auta ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.