Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím!

Vedel by mi niekto poradiť aký mám dať peľový filter do mojej 406-ky. Číslo toho filtra je 6447 S5, ale je tam veľké množstvo výrobcov, veľké rozdiely v cenách a tak si neviem vybrať. S ktorým máte dobré skúsenosti?

Dík za radu!

Odesláno

Já mám kupodivu dobrý zkušenosti s uhlíkovým Filtronem 1020A za třistapade. Vzhledem k tomu že se má měnit minimálně každou sezónu, tak tady v tom případě jsem se na drahý značky vykašlal, ač jinak bych Filtron nikam nedal. Přes dva roky je tam dávám a žádnej problém - filtruje, pasuje, neucpává se, neplesniví a hlavně není drahej.

Odesláno

PEU cca 615,- obyč a 735,- uhlík.

Filtron se tam pravda jen posadí, nic se nikam nezacvakává, kolem má molitan, kterej to utáhne. Ale drží a slouží za 350,-

Pravda je, že originál jsem naživo ještě v ruce neměl :mad:

Odesláno

A jen pro zajímavost jak vypadá ten Starline ? Ten muj Filtron vypadá hentak: papírovej rámeček filtru je oblepenej po obvodu molitanem, jen se to prostě posadí do kaslíku.

Proč se ptám: muj kaslík má kolem obvodu takový obdélníčkový dirky, jako by se tam něco mělo zacvaknout. A připadá mi jako když mi něco schází ;)

V s-boxu ale nic víc není namalovaný. K čemu tedy jsou ty dirky ? Žeby některý dražší filtry do nich zapadly nějakýma výstupkama či tak podobně ?

[upravil dne 2/5/11 14:20 hugo.v.r.]

post-21937-14109617006217_thumb.jpg

Odesláno

jojo origo ma kolem sebe tvrdej plast a zapada do tech direk zobackama musel jsem ho lechce vypacit mrkni na AK a podivej na starline nejvetsi smejd a zobacky ma ono je to asi jedno. ja jen mam radost ze jsem vytahl filtr PSA :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...