stanko.z Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 v cervenom mas vyznacene kde priblizne sa nachdzaju .. su dva rovnake .. len ich prehodis kus za kus .. hadicky a stekre .. je to easy vyborne, ja tam tri take tie srandicky :( Citovat
stanko.z Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 aj ten text sa mi zda byt odveci.. ze by DRV ventil?...chod na origo dia a opis kody zavad a potom ti niekto moze poradit aj tak idem na origo dia, hodim sem potom kody chyb Citovat
koblih69 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 No to bude překvapení - chyby budou z originální diagnostiky jistě zcela originální No proti gustu... já bych prohodil ty ventily... poznáš to podle hadiček - vstupní hadičky neřeš, ty vedou ze společného bodu vpravo od nich. Výstupy - jeden z nich vede k turbu - tedy jakoby nekam dozadu, doprostřed, dolů za motor, druhá vede k EGR - tedy řekněme v levém rohu motoru. Prohoď je mezi sebou ( tedy hadičky a konektory ). Ten třetí neřeš. Strany L a P myslím z pohledu když stojíš před autem a koukáš na motor. Citovat
stanko.z Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 No to bude překvapení - chyby budou z originální diagnostiky jistě zcela originální No proti gustu... já bych prohodil ty ventily... poznáš to podle hadiček - vstupní hadičky neřeš, ty vedou ze společného bodu vpravo od nich. Výstupy - jeden z nich vede k turbu - tedy jakoby nekam dozadu, doprostřed, dolů za motor, druhá vede k EGR - tedy řekněme v levém rohu motoru. Prohoď je mezi sebou ( tedy hadičky a konektory ). Ten třetí neřeš. Strany L a P myslím z pohledu když stojíš před autem a koukáš na motor. diky za radu, zajtra vyskusam a dam vediet Citovat
hugo.v.r. Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 no dnes som bol u kamosa, auto pripojil na nejaku neznackovu diagnostiku a vyhodilo tieto 2 chyby: P00C8-Elektromagneticky ventil regulace tlaku paliva-rozpojeny elektricky obvod P00CC-Regulator množstva paliva-slaby signal co to je??? tak tohle přesně ukazuje na bezvadném DW10TD \"diagnostický\" kabel s ELM čipem za pětikilo z Aukra s kradeným softem, který jsem si pořídil na dcery Punto Citovat
Edison Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Já jsem taky ty ventily zkoušel zpřeházet. Už před rokem, to mě napadlo, že by to mohlo souviset. Ale ne-e. Chová se to pořád stejně blbě. EGR jsem zaslepil, ten ventil úplně vyhodil i s hadičkou, zaslepil hned u rozbočení u vývěvy (minimalizace možných úniků). Jak mi někdo radil, zkontrolovat - prostříknout táhlo ovládající klapu obtoku turba. Hodně blbě se k tomu může - nedělal jsem to. Stejně mi nepřijde, že by to bylo tohle, protože na moment turbo jakoby zabere a pak rychle zdechne, jakoby se klapa obtoku otevřela. Ovládání klapy obtoku je podtlakem pomocí membrány (nebo nějakýho vlnovce - pro větší rozsah, že)? Dalo by se jen toto nějak snadno vyměnit? Tam si umím taky představit problém související s teplotou (nejrůznější dilatační deformace). Nějaká miniprasklinka by to mohla snad způsobovat. Citovat
hugo.v.r. Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Já už to tu někde ventiloval - mně se podobně chovalo turbo na bávu a způsobovalo to právě v takovým kloubku upajtlovaný táhlo od membrány ovládání přefuku turba. Když jsem to nahovado zafixoval vázacím drátem do polohy \"furt zavřeno\", auto sice jelo jako ďas, dokud ovšem neprask válec Citovat
stanko.z Odesláno 8. květen 2011 Autor Odesláno 8. květen 2011 dnes po napichnuti auta na origo diagnostiku, vyhlasilo 2 chyby ktore odkazuju na vahu vzduchu. bolo mi povedane ze to bude bud ta vaha vzduchu, alebo dierka v niektorej vzduchovje hadici alebo v nejakej hadici co ide k turbu alebo od neho Citovat
Stuchy Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 jestliže jak píšeš máš EGR off tak zkus prohodit elektormagnetický ventily jeden ovládá EGR a druhý tlak v turbu jsou stejný stačí když přepícháš hadičky práce na 5minut Citovat
stanko.z Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 jestliže jak píšeš máš EGR off tak zkus prohodit elektormagnetický ventily jeden ovládá EGR a druhý tlak v turbu jsou stejný stačí když přepícháš hadičky práce na 5minut EGR mam vsetky zapnute a funkcne kedze sme to pozerali cez origo DIA Citovat
Edison Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 Přeházet je můžeš stejně... Hadičky na výstupech a kablíky... Citovat
Stuchy Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 jde jenom o přepíchání 6 hadiček tím vyřadíš tlak v turbu a můžeš hledat dál.... osobně jsem to řešil skoro 3 měsíce než jsem to vychytal Citovat
stanko.z Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 ja to odfotim, hodim sem a poradis mi presne ktore dva mam vymenit. ale vcera origo diagnostika vyhodila 2 prechodne chyby ktore suvisia s vahou vzduchu Citovat
stanko.z Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 ja tam vidim 2 ale ja tam mam 3 Citovat
Durii Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 ja tam mam stifty tiez na tri a mam dva ... ale mali by to byt tie dva zľava.. a do jedneho ide sedy steker a do druheho modry Citovat
stanko.z Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 tu je slubene foto, oznac mi prosim tie dva ktore mam zamenit medzi sebou Citovat
stanko.z Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 a este jedna, fotena viacej zblizka Citovat
stanko.z Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 a vedel by mi niekto napisat ktory ventil z tych 3 na co konkretne sluzi ??? Citovat
Stuchy Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 První EGR ventil druhý tlak turba . ty přepíchej hadičkama třetí nevím na co je ten mají motory HDI co jsou už Euro III já mám Euro II Citovat
stanko.z Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 dnes, po dlhsom skumani vsetkych spojov sme pravdepodobne nasli moj problem. je vyznaceny v cervenom kruzku na foto. ked sme pridavali plyn, na danom mieste v spojovacom mieste sa objavovali bublinky a aj unik vzduchu. kupim tesnenia a hura na vymenu. dam vediet ako to dopadlo a ci toto bol skutocne moj problem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.