Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si odpojil baterku po té co jsem cistil onen oblibený krokový motorek - reset, pak jsem auto rucabo zamkl a odesel na hodku domu .Při - 12 st.C Nejak mi nesecvaklo ze mi pak nepujde DO a zámky se mi jak jsem zjistil \" protáčí\" než se auto ohřeje??!! takže situace kdy lezim v kufru a rukou prostrčenou skrz dírou na lyže se snažím odklopit zadní sedačky ( byla tma a jetli tam je nějaký zpusob jak sedačku odklopit z kufru jsem nevidel.) mojí drahou dost bavila - a půl baráku s ní - taková tma zas nebyla.

Dá se s těmi zámky něco dělat??nebo takhe reagujou vždy?? :o

Odesláno

tak o tom nevim ze by se zamky protacely, kdyz jsou zamrzly, je pravda ze ja odmykam vzdy jen dalkovym, ale stejne se mi to zda nepravdepodobny

z kufru se jinak sedacka sklopit neda, jen naopak otvirani zamknout. K otevreni musis pouzit ten zpusob jak jsi popisoval - laparoskopie skrze otvor na lyze :D

[Editován dne 7/2/05 Ferry]

Odesláno

jj - to protaceni zamku znam - nastesti mi to dela jen u spolujezdcovich dveri - mam s tim spojene i to, ze zamek dveri zacvekne tak sikovne, ze dvere se musi otvirat nadvakrat :) Nastesti jsem ridic a tenhle problem me nejak neotravuje :))

Ted jsem akorat zjistil, ze mi zamrza vypinac otevrenych dveri - takze v aute je po otevreni tma a chcili si posvitit musi otevrit zadni dvere :(

Asi mam na jaro par vecice, ktere budou chcit prostriknout a zprovoznit

BTW: Docela jsem se nechal zlakat tim krokacem, takze ty ukoly asi zacnu sepisovat na nejaky dlouhy papir :D

Odesláno

ten dverni spinac se pekne blbe vyndava, to ti muzu rict ;) ale promazani pomuze, me se zasekaval na zadnich dverich, tak jsem ho pul hodiny staral ven abych ho mohl promaznout ale pomohlo to ;)

Odesláno

A to jsem zi pri \"zimni priprave\" myslel, ze jsem promaznul vsechno, grrrr

Pristi rok to nebude par hodin, ale minimalne cely den, ach jo :(

Odesláno

no moje žena se maže sama ,narozdíl od těch zámků ....protáčí se oba , takže když klekne baterka ...jsem v loji :) , no zatím jsem hubenej ;) tak se do toho kufru vejdu

Odesláno

a taky ji nenechas nikde zmrzat doufam :D :D

No mam pro tebe tip, kdyz budes vystupovat z auta a budes tusit ze bude mrznout, odjistit si zevnitr jednu zadni sedacku a nechat operadlo jen tak nezacvaknuty a v pripade ze budes muset lezt kufrem staci do toho jen strcit a jsi uvnitr ;)

Odesláno

Neboj, nejsi jediny kdo si natrenoval otvirani auta pres kufr. Nastesti se mi to stalo jen jednou a to jeste porad nevim proc - odpojil sem baterku - udelal par veci - pripojil baterku - a nejednou se ozvalo \"cvak\" - auto se samo zamklo a nechtelo se odemknout - ani elektricky ani mechanicky /tedy nakonec se dalo otevrit zevnitr, ale fakt do ted netusim - ze by frantici meli nejaky bezpecnostni system proti nasilnemu otevreni?! :o:D

Odesláno

no u 406ky by to slo asi blbe, nema cudliky u oken a trefovat se nejakym dratem kolem skla, ani netusim jak to v tech dverich vypada :D Nejhorsi pripad by asi muselo byt vyrazeni trojuhelnicku na zadnich dverich.

BTW ale zpod auta se da vcelku v pohode otevrit kapota, staci aby pod prednim naraznikem bylo trochu vice mista, aby se tam dala strcit hlava a rukou uz dosahnes na lanko ovladani, pak jen zatahnout a kapota je otevrena :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...