FRICAK Odesláno 6. únor 2005 Odesláno 6. únor 2005 Tak jsem si odpojil baterku po té co jsem cistil onen oblibený krokový motorek - reset, pak jsem auto rucabo zamkl a odesel na hodku domu .Při - 12 st.C Nejak mi nesecvaklo ze mi pak nepujde DO a zámky se mi jak jsem zjistil \" protáčí\" než se auto ohřeje??!! takže situace kdy lezim v kufru a rukou prostrčenou skrz dírou na lyže se snažím odklopit zadní sedačky ( byla tma a jetli tam je nějaký zpusob jak sedačku odklopit z kufru jsem nevidel.) mojí drahou dost bavila - a půl baráku s ní - taková tma zas nebyla. Dá se s těmi zámky něco dělat??nebo takhe reagujou vždy?? Citovat
Dave_k Odesláno 6. únor 2005 Odesláno 6. únor 2005 Zajimavé. Takže když Ti klekne baterka tak se do auta nedostaneš? Citovat
Ferry Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 tak o tom nevim ze by se zamky protacely, kdyz jsou zamrzly, je pravda ze ja odmykam vzdy jen dalkovym, ale stejne se mi to zda nepravdepodobny z kufru se jinak sedacka sklopit neda, jen naopak otvirani zamknout. K otevreni musis pouzit ten zpusob jak jsi popisoval - laparoskopie skrze otvor na lyze [Editován dne 7/2/05 Ferry] Citovat
Sepp Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 jj - to protaceni zamku znam - nastesti mi to dela jen u spolujezdcovich dveri - mam s tim spojene i to, ze zamek dveri zacvekne tak sikovne, ze dvere se musi otvirat nadvakrat Nastesti jsem ridic a tenhle problem me nejak neotravuje ) Ted jsem akorat zjistil, ze mi zamrza vypinac otevrenych dveri - takze v aute je po otevreni tma a chcili si posvitit musi otevrit zadni dvere Asi mam na jaro par vecice, ktere budou chcit prostriknout a zprovoznit BTW: Docela jsem se nechal zlakat tim krokacem, takze ty ukoly asi zacnu sepisovat na nejaky dlouhy papir Citovat
Ferry Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 ten dverni spinac se pekne blbe vyndava, to ti muzu rict ale promazani pomuze, me se zasekaval na zadnich dverich, tak jsem ho pul hodiny staral ven abych ho mohl promaznout ale pomohlo to Citovat
Sepp Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 A to jsem zi pri \"zimni priprave\" myslel, ze jsem promaznul vsechno, grrrr Pristi rok to nebude par hodin, ale minimalne cely den, ach jo Citovat
Ferry Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 To vis, auto si zada sve a je tu opet primer - jako zena :D Citovat
Sepp Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 Myslim, ze na tohle tema by jme tu zachvilku mohli zalozit cele nove forum :P Citovat
Ferry Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 to by byl ale mozna nejnavstevovanejsi thread :D Citovat
FRICAK Odesláno 8. únor 2005 Autor Odesláno 8. únor 2005 no moje žena se maže sama ,narozdíl od těch zámků ....protáčí se oba , takže když klekne baterka ...jsem v loji , no zatím jsem hubenej tak se do toho kufru vejdu Citovat
Ferry Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 a taky ji nenechas nikde zmrzat doufam :D No mam pro tebe tip, kdyz budes vystupovat z auta a budes tusit ze bude mrznout, odjistit si zevnitr jednu zadni sedacku a nechat operadlo jen tak nezacvaknuty a v pripade ze budes muset lezt kufrem staci do toho jen strcit a jsi uvnitr Citovat
Sepp Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 Neboj, nejsi jediny kdo si natrenoval otvirani auta pres kufr. Nastesti se mi to stalo jen jednou a to jeste porad nevim proc - odpojil sem baterku - udelal par veci - pripojil baterku - a nejednou se ozvalo \"cvak\" - auto se samo zamklo a nechtelo se odemknout - ani elektricky ani mechanicky /tedy nakonec se dalo otevrit zevnitr, ale fakt do ted netusim - ze by frantici meli nejaky bezpecnostni system proti nasilnemu otevreni?! Citovat
Sepp Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 jj - stesti bylo, ze jsem mel kufr otevrenej Asi by bylo \"vyhackovavat\" vlastni auto Citovat
Ferry Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 no u 406ky by to slo asi blbe, nema cudliky u oken a trefovat se nejakym dratem kolem skla, ani netusim jak to v tech dverich vypada Nejhorsi pripad by asi muselo byt vyrazeni trojuhelnicku na zadnich dverich. BTW ale zpod auta se da vcelku v pohode otevrit kapota, staci aby pod prednim naraznikem bylo trochu vice mista, aby se tam dala strcit hlava a rukou uz dosahnes na lanko ovladani, pak jen zatahnout a kapota je otevrena Citovat
Fx Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 A k cemu mi pomuze otevrena kapota? To snad leda kdyz by se odpojila nebo vydrtila baterka... Citovat
Ferry Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 to jsem sem psal jen tak mimochodem - neboli BTW anobrz trochu off topic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.