JirotkovaB Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Dveře jsme rozebrali,ted máme problém s kabeláží,nesouhlasí čísla a barvy.Můžete nám pomoci radou? Citovat
Qcko Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 No to chce blizsie specifikovat problem, ale ak mate kable z ineho rocnika, je mozne ze tam bolo ine znacenie, zalezi od toho ci idete menit cely kablovy zvazok, alebo na co sa chystate? Idealne je mat el. schemu priamo k modelu ktory rozoberate, pripadne presvietit kable smerom od zasuvky ci sedi ich adresa (aj ked maju rozdielnu farbu). Citovat
JirotkovaB Odesláno 30. duben 2011 Autor Odesláno 30. duben 2011 Dokumentaci nemáme.CHceme zrušit zásuvku zástrčku a propojit je na tvrdo.Prosvítit jdou částečně zbytek je potrhaný. Citovat
Qcko Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Aha, znamy problem, skuste si prejst toto vlakno, hadam vam to pomoze --> Citovat
MilanF1 Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Koukám, že tazatel má dvě vlákna ... Qcko: v tom druhém jsem mu dával stejný link Citovat
JirotkovaB Odesláno 30. duben 2011 Autor Odesláno 30. duben 2011 Ty dotazy vnikly náhodou.Já napsala nový dotaz a manžel dotaz připsal ke staršimu.Každopadně link nás inspiroval ještě před tím než jsme se do toho pustili.Tam je toho dost ,né však vše.co potřebujeme vědět. Citovat
Qcko Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 No a prave preto je potrebne uviest kde presne je problem, resp. ked si to vlakno pozriete lepsie, tak Lubk0 robil tuto opravu na NEW modely (dolly robil pre OLD model)... ...ja som to na svojom aute zvladol svojpomocne, treba si to len dobre oznacit \"co ma byt spojene s cim\" a potom uz len trpezlivost Citovat
MilanF1 Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Já jsem to ještě nerobil a doufám, že nebudu muset. Taky jsem koukal na konektor u modelu MKIII a je jiný, takže bych problémy mít neměl. Nicméně lajcky bych řekl, že je třeba si poznačit, který kabel vedl do kterého konektoru samozřejmě je jich tam půl milionu, není to tak jednoduché Citovat
Diesel Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Chlapi robil som to minulý rok a bol to ako hovoríte vy ,,Vopruz\".Treba tam mať kľud,prepískávačku na multimetri a pekne rad radom vodiče na ,,rozpojených konektoroch\" overovať.Je dobré si nakresliť zrkadlovo oba konektory a potom si ich vždy po prepojení novým vodičom zaznačiť.Iba tak sa dá dopracovať k poslednému pinu bez problémov.Ja som bol pri druhých dverách na druhý deň obrovský macher, a dalo mi dosť špekulovania aby som našiel jenu malú chybu ktorú som urobil.Vtedy treba použiť predošlé dvere ako vzor.Ale nejde to vždy ,ako v mojom prípade,pretože elektrika je dosť v oboch dverách odlišná. Tak mnoho zdaru. Citovat
Dopiťák Odesláno 7. květen 2011 Odesláno 7. květen 2011 Rád poradím ale z tohoto není nic jasné..Jakou máte výbavu? centrál okna zrcátka v El? kolik máte kabelů v svazku před i za konektorem dveří? Je to MK2 nebo MK3? to jde poznat podle klíče co máte k autu.. Citovat
Qcko Odesláno 7. květen 2011 Odesláno 7. květen 2011 tommas11: no prave na to som cakal aj ja a akosi sa odmlcali, mozno to zvladli... alebo podpalili auto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.