Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no asi mal Judes pravdu neviem to isto ale zajtra ju dam dole :D prsiel som 20km po dialnici zosiel z nej a teplota hore a hore az zacalo pipat STOP do vtedy som nemal problem uvidim zajtra dam dole vyskusam ho prevetrat a poviem ci to zabralo alebo je inde chyba

Odesláno

Vůbec se mi nechce poslouchat,že když jsem jako ajťák namasakroval mřížku proti marastu tak se to neuchladí.Zatím jsem s pažoutem nikam nejel a manželka s tím jezdí do osumdesáti,páč se bojí.Takže jí se to ani neohřeje :D:D:D.Má někdo s králičím pletivem problémy s teplotama u normálních řidiču.Tzn 160-180 Km/h ....

Odesláno
problémy s teplotama u normálních řidiču.Tzn 160-180 Km/h ....

Normálnych vodičov povedal by som skôr extrémnych vodičov. :D

Inak zatiaľ u mňa všetko v pohode chladí ale nie som ten \"normálníh řidič\" :D jazdím 90 km/h. :papa

PS: nemám tam ťahokov s malými okami (v popise odkaz na obr.)

[upravil dne 10/7/11 22:05 Judes]

Odesláno
Má někdo s králičím pletivem problémy s teplotama u normálních řidiču.Tzn 160-180 Km/h ....

ja s tym lietam bezne tempomatovych 155km/h (paci sa mi to cislo) v 30 stupnovych horucavach a teplota na viac ako 95 nevystupila... vobec by som nemal strach...

[upravil dne 11/7/11 07:22 pyrone]

Odesláno

Dneska provětráno na Prahu.Venku 32 stupňů,auto teplota okolo 90 (něco pod) a rychlost hezkých 170-185 km/h.Teda jen chvilkově.:D:D:D Mněl jsem sebou manželku :o:o

Odesláno

aj ja mam uz cez 2000 a raz alebo dvakrat som zaznamenal teplotu malo ce 90st,....ale vzdy klesla naspet behom par kilometrov....a to posledne dve cesty dostal kapky...:D:D

to PYRONE....kde to nahanas v nemecku???

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak chlapci hotovo. Včera sme s bráškom namontovali tahokov pred chladič. Vyzerá to super! Dík vašim postrehom a nápadom ako na to, sme to zvládli celkom pekne a bez problémov. Foto priložím neskôr. Ešte raz dík!! :papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

Čau chlapi :papa taky se chystám na ten tahokov. Vy co už to máte, můžete doporučit velikost díry a tloušťku drátu na tom tahokovu? Předem díky ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...