John_Ice Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Proto Favorit má víčko nádrže otevíratelné jen klíčkem .... nemyslím si že je to kvůli bezpečnosti.............. Citovat
gronholmm Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Já si namlouvám že je to kvůli bezpečnosti, tak nebrat :papa Citovat
Vítek1 Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 no hlavne ti lidi co vedle odjizdeji jsou aspon 1 metr od tebe ale tvoje auto je primo u tve nadrze a ty koncentrovane vypary umi svoje. Ja kdyz tankuju vytahnu klicek ze zapalovani a dam si ho hezky do kapsy jdu k nadrzi chitim se auta abych se vybil Citovat
gronholmm Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Já si taky beru klíče z jednoho důvodu - někteří nenechavci jsou schopný mi vybrat auto když platím, takže stejně potřebuju klíč na zamčení auta. Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 facko jsem mel a mel jsem kvuli bezpecnosti jiny klic od nadrze a jiny od zapalovani. nejvetsi pruser byl, kdyz bejvalky bratr-kokot zlomil na vsetinsku na pumpe klic od zapalovani ve vicku od nadrze....... Citovat
Vítek1 Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 ja si je beru i kdyz tam jeste nekdo sedi Citovat
Pata Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 klíček v zapalování je ještě v pohodě. Tuhle jsem tankoval plnou a borec vedle mě v klidu kouřil... Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 no a to je prekerka, tsss, nejaky klicek v zapalovani. nemelo by se, ale procento nahodnosti j tak mizive.... Citovat
Lví-ček Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Omlovám se za blbý dotaz. Jak s tím souvisí klíček v zapalování když je klíč od zapalovaání stejný i pro víčko nádrže?? Alepoň u 307 to tak je. Citovat
h4wk3y Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 ja teda klic od nadrze nemam zadny u 406tky... A souvisi to tak, ze kdyz nevypnes zapalovani, tak se asi nejak neobnovi stav ukazatele na spravnou hodnotu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.