Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte... potrebujem zohnat vzduchovy deflektor, ktory sa nachadza pod podlahou spolujazdca. Potrebujem lavy ci pravy ? osobne si myslim ze pravy, ale preistotu sa poradim, nakolko to nieje lacny spas. nasiel som aj na ebay-i za 25£, len skor nez to objednam sa poradim, aby som neobjednal ten opacny...

a nemate niekto tip kde kupit inde ako v Peu alebo ebay? v okoli BA ziadny pazout na vrakaci ?

na obrazku diel cislo 5

post-31067-14109616895343_thumb.jpg

[upravil dne 25/4/11 22:01 Marcel00]

Odesláno

škoda, že tieto veci nerobia z kvalitnejších plastov.

Ale určite by som zháňal origo. Tie napodobeniny made in Poland a China nie sú presné a treba to upravovať

[upravil dne 27/4/11 08:26 andy 3823]

Odesláno

nie je to az take zle s tymi nahradami... kupoval som predny podblatnik, sedi ako rit na serbel, akurat som musel vacsim vrtacikom prebehut stavajuce diery aby som sa netrapil so srobami

ale pre istotu bola nachystana aj teplovzdusna pistol ;)

Odesláno
škoda, že tieto veci nerobia z kvalitnejších plastov.

Ale určite by som zháňal origo. Tie napodobeniny made in Poland a China nie sú presné a treba to upravovať

[upravil dne 27/4/11 08:26 andy 3823]

tie kvazi origo sa vyrabaju v polsku... ako vsetky ostatne plastove diely...

Odesláno

kvalita plastov tomu zodpovedá... skorej som myslel diery pre uchytenie a presnosť opracovania (tvar)

Rozdiel je len v tom, že keď to robia priamo pre Peugeot tak to zodpovedá továrenským nákresom a teda to aj presne sedí.

Odesláno

som to vyriesil tak ze som to opravil tioe deflektory, prinitoval som tenky plech na dieru a zalial teplovzdusnou pistolou s pouzitim tenkej vrstvy lepenky... ani vidiet to nieje... a ucel to plni...

nedam za taku blbost 100 évri

[upravil dne 28/4/11 16:01 Marcel00]

Odesláno

kluci,co by se stalo,kdyby tam nebyl?Myslim,ze kdyby byl treba utrhly

Odesláno

moze hucat napor vzduchu... su tam zahyby a tak.

je tam palivo vedenie, a u mna najnovsie aj cepradlo na webasto :D

takze to chrani pred vodou, kamienkami, ale myslim ze sa jedna hlavne aby to nehucalo od naporu vzduchu,

preto je to aj tak aerodynamicky vedene...

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Pánové sháním deflektor umístěný pod podlahou na P 307 SW v místech pod levými zadními dveřmi. Můžete poradit či zaslat nějaký plánek na petnov@seznam.cz abych lépe viděl jak díl vypadá. Děkuji petnov

Odesláno

Presne toto som riešil minulý týžden,,idem sa lyžovat tak som opravoval spodne kryty motoru,,,,lepil som tam carbonové 2 mm dieli,presne vyrezane a teraz je už pokoj

Odesláno
si si vyrobil tie carbonove???:myslim

Ano,,dal som ho dole a praskliny som prekryl carbonou tkaninou vo dvoch vrstvach,,,tzv,,Prepreg,,má tu vlastnost že pri izbovej teplote do troch hodin vytuhne na beton,lebo v sebe obsahuje zivicu ,,potom som to dal dole,,a cele podlepil špecialnym lepidlom,,je to pevnejsie ako originál,,,ak bude viacej casu,,nie je problem cely deflektor vyrobit z carbonu,alebo z kevlaru,otazka pár hodin,,nic zlozite,,,a to iste sa tyka aj mracitka,,,uz pracujem na carbonových:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...