Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
mě začíná vrtat hlavou ten remington PG 520 zastřihovací set. a je to napájení jak na síť tak i aku.A je na vlasy i vousy.

Taky jsem hledal, a resil co koupit. Jsem s nim maximalne spokojeny dokoce jsem ho nasel za necely litr v akci. Tak nebylo co resit. Velikost zastrihavani je rozmanita. Hele s fousama si hraju mam nevim jak to nazvat, takove ty prouzky smerem k bradce a v poho. Vlasy taky super. Jen Bacha na starem strojku jsem si strihal vlasy bez nastavce a mel jsem to tak na 4mm. Ted aniz bych si precetl navod jsem to udelal tak samo, jen me to vzalo az na kuzi. No a tak jsem rovnou vyzkousel tu holici hlavici a sjel celou hlavu do hladka. Opravdu jsem zpokojeny.

http://www.nakupka.cz/vyrobek/zastrihovac-vousu-remington-pg-520-sada/

Tady ho mas v akci. Levneji asi nesezenes... Taky jsem ho tam koupil...

Odesláno

Remington je spicka :mrk

Ja mam Philips, u mna vyhrava kablovy, akumulatorovy som mal raz a vadila mi jeho vyssia hmotnost a neohrabane zachadzanie, kablove su lahucke :aut

Guest Scratch
Odesláno
Mam Remington HC 600, je akumulatorový a mam ho už přes 2 roky a běhá bez problemů, primarně je určen na vlasy, nabijim tak jednou za měsíc, jenže je to jen 2x stříhaní vlasů a dvakrat nebo jednou si přejedu hubu a shodím strniště, ale co se tyče srovnání s jinýmy tak LG vydržel asi pul roku pak přestaval stříhat protože se ztupil, během dalšiho pul roku chcipla baterka. U Philipse po roce odešla baterie. K tomu Remingtonu se dá baterie snad dokoupit, ale jistě to nevim, vim jen že veškeré přislušenství, nastavce, hřebinky má v nabídce k prodeji, u ostatních to je skoro vždy problem

image_remington-hc600-abwaschbarer-hochpraezisions-komfort-haarschneider_type2.jpeg

[upravil dne 25/4/11 15:18 Radek Hurvajz]

tak na tvoje strihani vlasum :D, to ho ani moc nevybijes :D

ja pouzivam 10 let philips na vousy i vlasy, dostal jsem to tenkrat v sade :)

[upravil dne 26/4/2011 22:01 Scratch]

Guest Scratch
Odesláno

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

tak nam snad na carodejnicich neuhoris, musi byt zahalen :D

Odesláno

Jinak u P520 nejsou samoostrici noze a je v baleni prilozeny olejicek. Ptal jsem se v Praze asi 4 kadernic, jak je to s tim mazanim ( kdo nemaze ten nejede ). Odpovedi byli vesmes ze pri intervalu dvou strihani tydne staci vzdy jen poradne vycistit od vlasu a vousu a namazat max 1 za pul a trictvrte roku. Jinak da se holici nuz v britu jeste srazit, nekdo se o to pokousel myslim ze se o tom pise nekde v diskuzi o zbozi...

Odesláno

já si vždycky jednou za tejden vojedu celou hlavu (háro i hubu) strojkem na vlasy od rowenty (nebo jak se to píše) - bez nástavce. Stálo to tušim nějakých 600 a už funguje takhle 3 roky (předtím filips - stejnej režim - cca 2roky)

:)

Guest Scratch
Odesláno

chtel jsem prave napsat, zue ted ten remington prodava makro asi za 600 s dani

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...