Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, vím že Vám tímhle tématem už vypiju krev, protože se na to pořád ptám, ale pořád se mi nedostalo jasné odpovědi.

Při přejezdu přez nerovnost mi v pravém zadním kole něco bouchne. Všichni mi tu doporučujou, abych vyměnil svislou tyčku, ovšem, když jsem dneska vlezl pod auto, a viklal s kolem, tak vůli měla tyčka vodorovná. Auto mi v zatáčkách neuskakuje, ani neplave, takže jsem myslel že je to tyčkou svislou, ta se ale zdá býti v pořádku.

Na odkazu níže jsem natočil, jak se to klepe (kvalita je děsná, ale ke konci to vidět je

http://www.uloz.to/8734195/img-0231-mov

Odesláno

Dám ti jasnou odpověď - vyměň obojí, je to za dobrý peníze a geomertii uděláš jen jednou. Já měl stejný problém jako ty ...

PS: a zkontroluj ty gumy ve ktrerých je uložený stabilizátor.

[upravil dne 21/4/11 16:36 koblih69]

Odesláno

jedna matka je na kul. čepu, druhá na šroubu--ten vyklepneš, z jedné strany je excentrická podložka, šroub je s podélnou drážkou, pak dáš novou tyčku a měl bys jít na geometrii

když šroub nejde vyklepnout,(zarezne v tyčce) uřež ho fričkou a roztáhni mírně držák, pak tyčku vypáčíš ven, musíš ovšem koupit nový šroub

[upravil dne 21/4/11 19:14 ozzy56]

Odesláno

tadyk se tomu říká i frička (asi podle frikční pily, což je vlastně rozbruška s kotoučem cca 300mm), ale jinak znám všechny názvy cos napsal:D

Odesláno

Když to nejde povolit protože je to rezavý,tak chce to naolejovat (třeba den předem WD nebo brzdovka) a pak při samotnym povolování to rozhejbávat (kousek po kousku povolovat a utahovat) a při tom na to stříkat olej, pak to většinou jde, je to trochu pakárna. Takle jsem povoloval ty excentrický šrouby.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...