Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Po nedavnom dazdi som si vsimol, ze na pravom stlpiku pri spolujazdcovi sa mi zacali vytvarat kvapky vody a padaju mi rovno na sedadlo. Deje sa to len po dazdi, ked sa auto pohne. Ked stoji napr. na parkovisku, ziadne kvapky nevidno. Moze zatekat strecha alebo niekde okolo nosica? Nevieta nahodou, kolko moze stat nanovo zalepenie stresneho skla? Dakujem

Odesláno
znie to sialene ale keby si odstrojil tapacir strechy, dozvedel by si sa viac... urcite to treba riesit...
A ako ten tapacir odstrojit? rad by som to urobil, ale neviem ziaden postup ako na to.
Odesláno
Zdravim. Po nedavnom dazdi som si vsimol, ze na pravom stlpiku pri spolujazdcovi sa mi zacali vytvarat kvapky vody a padaju mi rovno na sedadlo. Deje sa to len po dazdi, ked sa auto pohne. Ked stoji napr. na parkovisku, ziadne kvapky nevidno. Moze zatekat strecha alebo niekde okolo nosica? Nevieta nahodou, kolko moze stat nanovo zalepenie stresneho skla? Dakujem

Tak stejný probém sem měl taky a vyřešila to výměna panoramy:D Tedy ne že bych to měnil kvůli zatékání, ještě mi naneštěstí od kamenu praskla. Ale teklo mi tam už před tím, ale pouze v myčce a tak sem auto myl růčo a problém nebyl.

Odesláno

Takze. Cez vikend som sa na to pozrel a dosiel som k takemuto zaveru. Po rozobrati tapaciru strechy a rozobrati rolety panoramy som urobil autu tzv. VODNU SKUSKU. Silnym tlakom vody na strechu som zvnutra sledoval kde to vlastne zateka. Pri pravom nosici vpredu sa ukazal slaby prud vody, ktory stekal niekde medzi plechami do priestoru nad prednym sklom. Tam sa ten priestor natolko zaplnil, ze zacalo tiect aj cez nejaky plastovy stupel nad soferom. Vysledok: po zlozeni nosica bolo zvonku vidiet pukel tesniacej gumy stropneho skla, ktora bola pravdepodobne zla od vyroby. Tak som okolo nej natrepal silikonovy tmel zvnutra aj zvonku. Na druhy den vodna skuska opät. Vysledok- netieklo. Cize len tolko. Ospravedlnujem sa za dokladny opis vady, ale dufam ze to niekomu pomoze v pripade rovnakeho problemu. Tak zatial...:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...