Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak bohužel vzdal, mi16 už není ledajaký nesmrtelný motor a hold 306 je celkem stabilnější , tvrdší a motoricky ne zas tak stará...

jezdí se mi s tím o 100procent lépe...

Odesláno

Ja jezdim jen zavody veteranu , jak oficialni ( jizdy pravidelnosti ) tak tzv tajny zavod ( orientacni , kde cas hraje jen okrajovou roli)

Ale i tak zavidim a obdivuji , na takove zavody bohuzel nejsem tak zrucny mechanik a to nemluve o jinych zde na klubu ce jezdi okruhy .

post-3598-14109616772405_thumb.jpg

Odesláno

taky jezdím co se dá třeba zimní slalom. Jinak spíš okruhy zatím jen testuji a trénuji. 7.5 jedeme první ostrej okruh v písku. Začínal jsem na N-kovém favoritu na kopcích, ale to je už minulost jezdí jinde chtěl jsem puga.

642_DSCF4373.jpg

Odesláno

taky bych se projel, ale jsem z Rudny u Prahy, vsechno daleko :( Konaj se nejaky volny jizdy pro verejnost treba v Moste atd.? Nekde jsem to cetl, ze si tam verejnost muze jet zadara zajezdit...

Odesláno

Zadarmo dnes neni skoro nic.. to leda pri nejakych slavnostnich prilezitostech ap. a taky zalezi co je pro Tebe daleko.. jezdim i 200km za zavody..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...