andy 3823 Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 ..no ale ak by dal RT3,4,5 tak zasa tú navi tam len tak nedorobí. Treba aj sklo druhé a GPS anténu Citovat
Judes Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Pokiaľ viem tak GPS anténa sa nachádza v pod krytom vnútorného spätného zrkadla. Načo druhé sklo? [upravil dne 18/4/11 22:38 Judes] Citovat
Přema Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Andy má pravdu......aby bylo vše origo a ve výbavě auta není samostvívací zrcátko je potřeba jiné čelní sklo...aby bylo kde anténu schovat........u RD4 a bez sam.zrcátka není kde na sklo anténu schovat......samo že se dá dát anténa i někde jinde než má být origo na skle..... Citovat
Judes Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Chápem, mne to tak vysvetlili v autoskle keď som menil čelné sklo a mám samozatmavovacie zrkadlo, tak preto. Citovat
Mortis Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Vůbec se v těch typech rádii nemůžu vyznat, myslel jsem že RD4 je ten nejslabší a malý typ, a RT3,4,5 velky displej s navigací. Nebo se pletu? Citovat
Mortis Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Ja jen ze Marcel psal ze u RD jde BT v poho, kdezto u RT ne. Navíc já mám malý displey a BT tam nemám:myslim Citovat
Marcel00 Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 BT je modul, ktory sa da doplnit. tiez som ho tam nemal. RD4 je vybavou najnizsie stupen radia (nie najslabsi/nespravny vyraz). kvalitativne hra RD4 velmi dobre, mp3 prehrava, cuvacie senzory zobrazuje (vybrane druhy displayov) Avsak ak si ochotny sa zriect navigacie: pouzivam prenosnu, ktorej aktualizacie su uplne v pohode, narozdiel od tych v RTx a hlavne doma v pohode spravis (iGO8 atd), pozerania filmov , neviem kde by som to vyuzil pripadne cuvacej kamerky (vyborna vec), je RD4 vyborna, ma vsetko to co v aute v podstate potrebujes. Hlavne prave kvoli BT HF sade, ktora je vynikajuca a perfektne funguje. Za toto musim francuzov pochvalit, lebo tak cisty a jasny zvuk som este v ziadnom inom aute nepocul. ak mas ale starsi typ RD4 a teda aj displaya tak ti BT HF sada nebude fungovat, a ani napriklad zobrazenie cuvacich senzorov (auticko s priblizujucou sa prekazkou). prave kvoli absencii BT modulu by som RT3 nechcel. je pre mna nenahraditelna a som odporca dorabanaych neorigo HF sad. neviem ako je to s origo BT sadou vo vyssich verziach RT4,5 nakolko nepoznam konfiguracie tychto radii. ale ak su aj tie na SIM kartu tak to je potom to iste. potom sa ale cudujem vyrobcovi ze takuto vec nedal aj k tymto vyssim verziam radii. riesenim u RTx radii su dualne sim karty (klony). s tou s ktorou urobis poslednu aktivitu ta je aktivna. Citovat
alihen Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 tiez som zo zaciatku nebol nadsencom NAVI v mojom radiu, no skusenosti ukazali, ze je lepsia ako prenosne... napriklad mi drzi signal aj v tuneli (pod Braniskom) co o prenosnych sa povedat neda v radiu mam aj SIMku a som spokojny, nemusim riesit ziadne BT zariadenie, sadnem, zapnem kluce a mozem telefonovat... neber to ako oponovanie na tvoj prispevok, no kazde radio ma svoje vyhody... dnes je len otazkou penazi, co tam budes mat Citovat
Marcel00 Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 uplne suhlasim... ziadny problem mimochodom ziadna navigacia nedrzi v tuneli signal ani pod zemou, nakolko satelitny signal nesmie mat prekazku je to len zotrvacnost a timeout navigacie. ak by si v tuneli ostal stat po chvili vypadne Citovat
Přema Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 U RTx pomáhá navigaci ESP...tudíž signály od snímačů na kolech udávají směr, rychlost pro navigaci....jelikož když je jen jedno čidlo v řiti tak je z toho navigace tak zmatená že se nedá podle ní nikam dojet.....tudíž při správném fungování jí tunel nedělá žádný problém , vypočítá si směr , zatočení a rychlost z ESP....... Citovat
Marcel00 Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 a preto ma uzivatel pocit ze ma stale GPS signal... cize ESP cidla si na chvilu poradia aj bez GPS signalu. sikovne vymyslene Citovat
Judes Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 S tím displejom na RD4 nie som si istý či máš celkom pravdu nakoľko ak sa nemýlim tak aj člen HonzaZ má ešte starší displej (jednofarebný - oranžový) a ikona cúvacieho autíčka sa mu zobrazuje (viď foto malo bi to biť od HonzaZ) a to BT bude asi podobné. A toto malí farebný. http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1151432&aid=63741 [upravil dne 20/4/11 10:31 Judes] [upravil dne 20/4/11 10:32 Judes] Citovat
Marcel00 Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Honza menil display za novsi... jednosznacne je to tak ze musi byt novsi typ displaya, inak nepojde ani cuvacka ani BT Citovat
Judes Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Ak nový členovia majú záujem v tomto vlákne sa dočítajú čo všetko sa dá aktivovať na RD4/RT3,4,5 a aký je medzi nimi rozdiel. Citovat
alihen Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 U RTx pomáhá navigaci ESP... ved si pamatas, ked som kupil svoju 407 bavil som sa prave s tebou o NAVI... a mal si pravdu... ...je mi v podstate jedno, cim si udrziava signal a NAVI nevypadne... vidim to aku velku vyhodu (nie na castach, ktore clovek pozna ale niekde, kde je 1x alebo v zahranici je to velky pomocnik... zatial sa mi satlo iba v brne, ze mi NAVI na dialnici zrazu zahlasila OTOCTE SA DO PROTISMERU, uz som myslel, ze jej sibe a ono to naozaj... na dialnici velke betonove zatarasy a koniec dialnice... pokracuje sa dalej naozaj v protismere Citovat
Mortis Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Takže mám ten malý oranžový displey, podle auta r.v. 2005. Tam asi není ani aux vstup, nikde jsem ho teda neviděl..... A ještě něco, sice to sem nepatří ale na co je superzamykání? Citovat
AnotherOne Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Na displeji žiadne vstupy nie sú, tie sú na rádiu. Suparuzamykanie odpojí tiahla v dverách od vnútorných kľučiek, takže auto nejde otvoriť ani zvnútra - dvere si neotvorí ani keď rozbije okno. Superuzamykanie sa aktivuje keď po zamknutí do 5s stlačíš zamykanie ešte raz na diaľkovom. Citovat
PavelP123456 Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Myslím tím displej nad radiem.Začíná mě odcházet a prodávající prodává jenom komplet a uvádí rv.2006. [upravil dne 17/4/11 17:57 74dave] Kde si kupil na ten displej vršek myslím to na ten malí displej nad rádiem Ještě nekoupil,ale jestli chceš pošlu ti na sz kontakt na prodávajícího chce za komplet dva tisíce.já svůj dnes rozebral,vyčistil a ta čára zmizela,tak ho zatim nebudu řešit. Tak jestli budeš tak hodný pošli mě na něj kontakt moc děkuju Citovat
74dave Odesláno 20. duben 2011 Autor Odesláno 20. duben 2011 Myslím tím displej nad radiem.Začíná mě odcházet a prodávající prodává jenom komplet a uvádí rv.2006. [upravil dne 17/4/11 17:57 74dave] Kde si kupil na ten displej vršek myslím to na ten malí displej nad rádiem Ještě nekoupil,ale jestli chceš pošlu ti na sz kontakt na prodávajícího chce za komplet dva tisíce.já svůj dnes rozebral,vyčistil a ta čára zmizela,tak ho zatim nebudu řešit. Tak jestli budeš tak hodný pošli mě na něj kontakt moc děkuju Kontakt jsem ti poslal na sz. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.