Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Fakt teď nemám čas, tisknu si to nadoma. Dám si to místo večerníčku. Zahlídl jsem tam jméno Marlin, tak doufám, že to skončí jinak než nějakou bouračkou. :D:D:D :papa

Odesláno

To pokračování je teda nic moc, ta první část byla o dost lepší. Na tomhle díle je vidět, že to dotyčný psal narychlo, a zřejmě už na to neměl takovou náladu. Nicméně pobaví... Jo a Marlin jako usměvavý mladík, jo? No to tedy nevím :D akorát ten smutný výraz při pohledu na cenu benzínu sedí ;) A tu 106-ku taky zrovan moc nablýskanou nemá :P

Odesláno

Super, fakt jsem se pobavil. Četl jsem si to včera v Hypernově, zatímco mi přítelkyně házela do košíku zboží a kolemjdoucí divně čuměli na můj vygebenej výraz. Je fakt, že jsem taky ještě čekal nějaký pokračování ohledně těch holek, ale jinak úplně v pohodě. :D:D:D

Odesláno
Napsán autorem oddie

To pokračování je teda nic moc, ta první část byla o dost lepší. Na tomhle díle je vidět, že to dotyčný psal narychlo, a zřejmě už na to neměl takovou náladu. Nicméně pobaví... Jo a Marlin jako usměvavý mladík, jo? No to tedy nevím :D akorát ten smutný výraz při pohledu na cenu benzínu sedí ;) A tu 106-ku taky zrovan moc nablýskanou nemá :P

Oddie, tedka v zime je skoro kazde auto spinave, to umyju, a nez dojedu dom, jak je spinave, ale v lete se jen blejska ;)

Odesláno
Napsán autorem Hadra

2 Merlin: To kecáš usměvavý mladíku..já umyl auto v neděli a je stále krásný a dá se poznat že je zelený.:D

me to minulej tejden umyl dest a uz taky neni bily, jako predtim :D:D a je pjekne cerveny :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...