Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest dreamtalks
Odesláno

protoze je to zakazany. Jo a proc je to zakazany ti nereknu :(

Odesláno
protoze je to zakazany. Jo a proc je to zakazany ti nereknu :(

a jak by to mohlo byt schvalene do auta do ktereho se nikdy nedelaly lampy na xenon? treba ale pro golfa 3 se delala prestavba s homologaci stala okolo 35000 kč

Guest minimaxa
Odesláno
takže proste xenony tam musia byť od výroby ?

presně tak :super

Odesláno

a musí to být v TP? Tam je na to kolonka?

pokud mam auto, do kterých se to dávalo z výroby, dam tam origo xenonový světla, dodělam ostřikovače a dám si tu práci a dodělam automatickou nivelaci, tak to nikdo nepozná, že to tam neni z výroby, ne?

Odesláno
a musí to být v TP? Tam je na to kolonka?

pokud mam auto, do kterých se to dávalo z výroby, dam tam origo xenonový světla, dodělam ostřikovače a dám si tu práci a dodělam automatickou nivelaci, tak to nikdo nepozná, že to tam neni z výroby, ne?

Keby si tam to všetko chcel namontovať ako od výroby bolo bi to moc nákladné a asi by sa ti to nevyplatilo. Mám xenóny od výroby a nemám ich zapísané v TP.

Odesláno

stejne, pokud na krycim skle svetlometu neni uvedena homologace DC nebo DCR (svetla pro halogenove zarovky maji HCR) tak je na prvni pohled, kdekoliv na silnici nebo ulici, jasne, ze tam xenonova vybojka nema co delat. Zalezi uz pak jen na situaci, s kym se budete dohadovat a zda o tom bude mit nejaky povedomi nebo ne. V krajnim pripade, kdyby se napriklad neco stalo, tak to bude asi pri rozhodovani o mire zavineni docela pritezujici okolnost

jinak jeste vysvetlivky

C - oznaceni potkavacich svetel

R - oznaceni dalkovych svetel

H - svetla s homologaci pro halogenovou zarovku (odvozeno od halogen)

D - svetla s homologaci pro vybojky ( odvozeno od discharge - vyboj)

[upravil dne 14/4/11 10:52 Ferry]

Odesláno

Keby si tam to všetko chcel namontovať ako od výroby bolo bi to moc nákladné a asi by sa ti to nevyplatilo. Mám xenóny od výroby a nemám ich zapísané v TP.

netvrdim, že se to vyplatí, ale že kdyby to tam všechno bylo, tak ti nemůže nikdo nic říct ani na STK, protože to má vše co mám mít

Jinak jsem slyšel, že když už to kontrolujou, tak jen jestli ti to ostřikuje a když rozsvítíš, tak jestli se to samo nastaví. Nic víc ani zkontrolovat nemůžou

[upravil dne 14/4/11 17:16 Ferry]

Odesláno

netvrdim, že se to vyplatí, ale že kdyby to tam všechno bylo, tak ti nemůže nikdo nic říct ani na STK, protože to má vše co mám mít

Jinak jsem slyšel, že když už to kontrolujou, tak jen jestli ti to ostřikuje a když rozsvítíš, tak jestli se to samo nastaví. Nic víc ani zkontrolovat nemůžou

V tom máš pravdu, keď tam namontuješ všetko ako má biť, nikto ti nepovie lebo to budeš mať v poriadku. A na STK mi nepozerali že aké mám svetlá či sa nastavujú hlavne že svietili.

Ferry a kde by sa malo nachádzať to označenie, na tom priehľadnom plaste žiadne označenie nemám. Na starších autách ešte zo sklenenou prednou časťou svetla, u tých tam označenie je.

Prosim o dodrzovani pravidel, nepouzivejte vicenasobne citace. Ferry - moderator

[upravil dne 14/4/11 17:18 Ferry]

Odesláno

to oznaceni musi byt na kazdem svetlometu. Nekde pri kraji 100% bude Krome te homologace je tam i vyznaceno, pro jaky provoz je svetlomet urcen, zda pro levostranny ci pravostranny (sipky)

[upravil dne 14/4/11 17:20 Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...