jkmtrnava Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 Verte , do prvej trojky sa dostaneme:mrk ale dufam ze ty dostanes na Duchonku či?ako to ze si neni este nahlaseny už som to niekde spomínal(), tož ked sa vždy vyberá pre mňa moc nevyhovujúci termín:roll No ale na mňa neberte ohlad , ak sa podarí (a v to dúfam) tak prídem 1+2, ak nie mám smolu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Přijedu na 100% a možná vezmu sebou mamku, takže +1 Citovat
Džej Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Kukám, že už je vysoký dátum a ja ešte nie som nahlásená. Nejako nesledujem koľkého je, keď už mesiac nechodím do práce. Takže sa nahlasujem, iba ja a moje strieborné turbítko. Citovat
pastorek Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 No konečne. Sa mi zdalo že si nejaká zaspatá. Mimochodom už je prihlasovadlo i na Piešťany. Tam keď nebudeš aj s Igim tak máš neodpustiteľnú absenciu a škrtnem ťa z večernej modlitby. http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=436 Citovat
Cinicman Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Ja prinesiem čínsku bluetoothovú krabičku... Citovat
winco Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 odskušame či to pojde v mojej rachotine Citovat
foxo Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Aj bez stabilizátora. Takze Peťko , tycka je uz fungel nova, auto hotove, v nedelu s vidime na Duchonke, mozno aj kamoska, ale ta neviem iste... edit: samozrejme ked zase nebude doma potopa jak minule [upravil dne 1/5/11 21:48 foxo] Citovat
Judes Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 ked pridem, tak donesiem... Prečo to \"keď. Citovat
Qcko Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Len tak sa spytam... nebude zraz nijako kolidovat s tym ze bude sviatok, ze? Citovat
pastorek Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Prečo by malo kolidovať? Účastníkom to nevadí, reštika je otvorená.... Citovat
Bloodeye Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Rad by som sa zucastnil, ale moj žabiak momentalne nema naraznik a sedacky a na rybarskych stolickach sa mi jazdit nechce Citovat
chechet Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Len tak sa spytam... nebude zraz nijako kolidovat s tym ze bude sviatok, ze? musis prijit s budonovkou na hlave prip. tokarevem pres rameno. jinak zacinam seriozne premyslet, ze prijedu. Citovat
pastorek Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 ...zacinam seriozne premyslet, ze prijedu. Seriozne by si nas potešil. Ale ak sa máš rozhodnúť medzi Duchonkou a Piešťanmi tak v lodenici bude veselšie. Citovat
winco Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Rad by som sa zucastnil, ale moj žabiak momentalne nema naraznik a sedacky a na rybarskych stolickach sa mi jazdit nechce tak nahoď aspoň jednu stoličku a bez naraznika sa jazdiť da....bude ti to aspoň lepšie chladiť, ak to je predny....... Citovat
winco Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 inak zas to vyzera na fajny \"mini\" zraz :D Citovat
Cinicman Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Tak to má byť... len aby sa zachvilu nemuseli mini-zrazy organizovať niekde na štadiónoch, kvôli kapacite... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.