Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Všechno jde, záleží jestli máš čím to vyřezat. Já to dělal u kámoše, který má doma vyřezávačku. Bez ní to půjde asi na hovno. :myslim

já ho tam znovu lepil ale pokud ho nepotřebuješ tak ho vykopni a utikej pro vysavač :aut

Odesláno

Keď nieje vyrezávačka tak sa používa tenké lanko ktorým sa tá guma (lepidlo) odrezáva. Ovšem je to pomerne chúlostivá robota a často sa sklo poškodí už pri robení dierky na prevlečenie lanka.

Odesláno

je na to spesl struna, je lepe to delat ve dvou a chce to davat si bacha na poskozeni laku na sloupcich, pripadne na poskozeni palubky atd. Pokud ti jde o vymenu, tak to radsi nech do servisu

Odesláno

Chce to hlavne zkusenosti, pokud si to nikdy nedelal najdi si nekoho kdo ti to ukaze

a strun je taky mega druhu, nejlip to jde trojuhelnikovou, ale je dost draha ...

Odesláno

jen bych chtět vidět PetraRS jak ho vykopne :D:mrk ,asi na to má nějakej fígl. Jistě že se musí vyříznout bud strunou nebo vyřezávačkou

• O 2 roky později...
Odesláno

hehe zábavný forum :-) zrovna řeším stejnej problém.....tak už teda vím jak sklo sundat. už mám i tip čím lepit, ale ještě by mě zajímalo jak vysoká má být housenka (vrstva lepidla) na P 206ku ví někdo?

Odesláno

v orig. sadě např.Wirth máš vše potřebné pro nalepení skla i hubici s prořízlým V pro dostačující výšku lepidla cca 7-8mm.

Pokud by jsi potřeboval sadu wirth ti můžu nechat za 250,- + poštovný

Odesláno

já to dělám zalamovacím nožem ,planžety stojí pár korun,už jsem jich takhle pár vyndal i bez zničení za pul hodiny,ale pak jsou poškrábané sloupky,ted když je teplo tak to jde dobře,ale v zimě je to horší

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...