Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

nehraje radio nesviti displey

Recommended Posts

Odesláno

odpojeni konektoru myslis jakej? skusim to dneska a uvidim staci vlastne kdyz budu chybat tym svaskem pokud se to chytne tak je tam nejaka chyba pokud to dobre chapu jinka dekuji za radu

Odesláno

Na konektoru B po odpojení z rádia proměř proti sobě piny 1 - 2, 3 - 4, 5 - 6, 7 - 8. Mělo by na nich být řádově několik ohmů. Pokud tam bude nekonečno, nebo hodně velká hodnota, tak je přerušen někde kablík.

post-25780-14109616570267_thumb.jpg

Odesláno

moc krat dekuji pokusim se jak pres gumovou pruchodku ve dverich tak i pres konektor.Ono me jen zarazi ze jakmile jsem radio vyndal norm hralo a ze by takhle zniceho nic se prerusil kabl? Jeto mozny?

Odesláno

prave ze si myslim ze bude spise problme za radiem nekde v radiu asi ne jelikoz radio sviti ale bohuzel nehraje a dysplej nesviti noo s niceho nic se to stalo a to vse zacalo tim ze nehral jeden reprak.ale s kablema jsem mlel a nic porad nic

Odesláno

myslite ze kdyby prestal fungovat displej tak ze by skz to nehralo i radio? je to mozny? Vcera jsem zkousel mlet s kabelazi ve dverich a nic jen pipalo ze ma otevreny dvere atd jinak nic

Odesláno

Je to vše propojeno přes datovou sběrnici a samozřejmě radio bez displeje nebude fungovat. Např. dálkové ovládání pod volantem jde do displeje. Vše řídí BSI přes datovku.

[upravil dne 9/4/11 11:03 HonzaZ]

Odesláno

skusim ten dysplej vyndat a uvidise staci si myslim ze bys tacilo stema kablema jen mlet a pokud se radio chytne tak je problem vyresen si myslim ze ano? no to mozna bude mit vliv i naten reproduktor vsechno

Odesláno

tak jsem dneska vyndal displej vse v poradku pak jsem vyndal konektor profoukl zamlel snim a radio i s displejem se rozsvitilo a zacalo hrat a dokonce i oba reproduktory:-) nikdy bych neveril ze displej muze mit vliv na takove to veci moc vam vsem dekuji za rady

• O 2 týdny později...
Odesláno

2002, 2.0 hdi, nautic line.

Dělá mi to při přepnutí z rádia na cd a zpět. Ale jen vždy ta stanice co byla puštěná. Nechápu.

[upravil dne 22/4/11 17:17 dawra]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...