Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dnes som nabehal 110km - 90 km dialnica 100km/h podla gps so zap. tempomatom a 15 km mesto. tankoval som po hrdlo a dotankovat sa mi podarilo 6,3l, co je v prepocte 5,72l/100km a trochu sa mi to zda nerealne malo, pp ukazoval spotrebu od 5,7 do 6,8l.

absolutne tomu nerozumiem, neboha strara 406/96 1,9D co som mal pri tejto rychlosti mala rovnaku spotrebu

neviete poradit ktora konstanta pri vypocte mi tam uletela ? :myslim

Odesláno

406 mam nieco cez mesiac a davam ju dokopy, ked prejde jarnou udrzbou pridam aj foto, predchadzajuci majitel mal priemerku 8,6l ked som to kupoval a zdalo sa mi to nerealne malo pri tomto objeme a lokalite kde byval - Strbske pleso, v meste pri priemernej rychlosti 46km/h mam spotrebu podla pp 10,41l a to auto nesetrim, len to co mi dnes vyslo sa mi zda absolutne nerealne.

Odesláno

manual, podla palubovky 149000km :mrk podla riadiacej jednotky v motore 150000 malo v roku 2005 :myslim, predchadzajuci majitel nabehal poctivych 24000km a mal ho 3 roky a kupoval ho ked malo najazdenych 120 000km, co mam foto z kontroly originality z roku 2008

Cize kolko ma poctivych nik nevie, ratam medzi 200k-220k

Odesláno

krtek 2

priznam sa neviem, to som nesledoval, pozriem a napisem, cez weekend skusim nabehat trochu viac km a uvidim ako sa to premietne v spotrebe

Odesláno

To sice dá ale... kdo pořád pojede 90 že jo...:D ale i tak se ta dálka za 10 dá v poho. Ale do města to není no, kor při dnešních cenách benzínu kterej jde pořád nahoru:(

Odesláno
to su takmer idealne otacky na spotrebu ked si mal prehustene pneumatiky, isiel si sam nenalozeny miernym dole kopcom tak by sa tomu aj dalo uverit:D

tankoval som na cerveniku, smer zilina, cesta do piestan, spat do BA, a na OMW na smer brno dotankova full, fukam na 2,5 v predu aj v zadu a viezol som sa sam nenalozeny.

Odesláno

bola husta premavka ,isiel si dlhodobo po dialnici tesne za autami by si sa divil kolko usetris ked tesne pred tebou ti ine auto rozraza vzduch hlavne kamiony

[upravil dne 8/4/11 22:27 krtek 2]

Odesláno

no to rozhodně,jet pořád 90km/h to je jak když stojíš na místě v našich kupadlech:D.To se nechce držet tohle tempo,zvláště když chytneš jeden z mála lepších useků v ČR a pak to svádí samo k svižnější jízdě..:D

Odesláno
no to rozhodně,jet pořád 90km/h to je jak když stojíš na místě v našich kupadlech:D.To se nechce držet tohle tempo,zvláště když chytneš jeden z mála lepších useků v ČR a pak to svádí samo k svižnější jízdě..:D

ja mam Break !!!! :roker ale s tou rychlosti suhlasim :)

• O 1 rok později...
Odesláno

sorry ja som to vymazal, ked nam admin zmazal prispevky :D:D:D nechcel som aby niekto zacal riesit ze komentujem prispevok \"rok\" stary :aut:mrk. Ale berem to, ta spotreba cez 7l/ 100km ma prekvapila :mrk Odhadoval by som ze spotreba naftaku pri tom vykone sa nedostane cez 1l pod tvoju :super

a pozeram ze si to zmazal aj ty :aut kaslime radcej na to, toto je teraz zlozite :D:D:D:papa

[upravil dne 14/5/12 20:11 od JanoRS]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...