Vítek1 Odesláno 10. duben 2011 Odesláno 10. duben 2011 jak muzes sestelovat obloukovej zdroj svetla v parabole urcene pro vlakno? neblikaj protoze se bojej. az ti nekde policajti zabavi auto tak si to rozmyslis v lepsim pripade Citovat
Přema Odesláno 10. duben 2011 Odesláno 10. duben 2011 Jediná výbojka určená do parabol (určených pro xenony) je D2R a ta těžko v HID sadě bude...... [upravil dne 10-4-11 21:59 Přema] Citovat
martin21.11 Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 http://speedpro.cz/zarovka-osram-night-breaker-plusaz-vice-svetla-belejsi-svetlo-p-3810.html mohu jen doporučit !!!! Citovat
PetrCoupe Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 http://speedpro.cz/zarovka-osram-night-breaker-plusaz-vice-svetla-belejsi-svetlo-p-3810.html mohu jen doporučit !!!! Mohu jen odrazovat! Citovat
podolak2 Odesláno 13. duben 2011 Autor Odesláno 13. duben 2011 tu osram měl soused... 2 měsice a je z ní žlutá Citovat
DaOne Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Ja som pouzival vzdy osram cool blue, ci do hlavneho svetla alebo do hmlovky. Nieje to nic neuveritelne ale ja som bol s nimi spokojny...so xenonom sa neda porovnat ziadna obycajna ziarovka, ani keby bola neviem ako draha.... Citovat
banan1987 Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 ja som vyskusal tiez hocijake ziarovky.. nic nebolo dobre.. mozno zo zaciatku.. dal som HID a je to v poriadku mam ich skoro 3 roky a som spokojny.. jedna investicia a este som nemusel menit ziadnu vypalenu ako niekedy.. momentalne mam 12000k.. ale uvazujem nad 6000k a v sosovke.. ale HID mozem len odporucit.. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 http://speedpro.cz/zarovka-osram-night-breaker-plusaz-vice-svetla-belejsi-svetlo-p-3810.html mohu jen doporučit !!!! Mohu jen odrazovat! proč? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Osram NBR potažmo novinka NBP je žárovka se svítivostí o 90% větší než standartní řada. jejím úkolem je svítit, hodně svítit, nikoli mít barvu do modra. Pravdou je, že nemá nijak závratnou životnost, nicméně z homolovaných žárovek nemá konkurenci. Co se týká HID sad, neznám obšírnější téma tady na foru, a jak se říká, a tomu věřte, na každýho jednou dojde Citovat
tadom Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 HID neee, našetři a kup originál xeny se vším co k nim patří (náklonová čidla), vždy když vidím HID, tak se mi v ruce šponuje kladivo. Kurník najezdím opravdu dost km a proč si mám nechat kazit oči od neschválených světel. Nejlíp svítí to co je od výrobce originál bez modrých nádechů a pod, prostě kup kvalitní žárovky, pokud máš zašedlé paraboly, tak je rozdělej a opatrně je suchým flanelem vyčisti a uvidíš toho světla co budeš mít večer před autem a nebudeš nikoho prudit, nějakýma stupidníma HID, nebo modrýma žárovkama... Citovat
lukyno24 Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 ja mam narva Range Power White a su fakt velmi dobre mam ich us asi pol roka a vietia tak isto ako v den nakupu mozem len doporucit 5+ Citovat
KapriQ Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 Ak chces nieco do H7 co aj svieti aj vyzera, a aby si aj videl tak odporucam lacne ziarovky od Elty Blue H7 ... Mam ich aj na firemnom aute aj na svojom zatial mi neodisla ani jedna a svietia dobre ... Citovat
podolak2 Odesláno 28. duben 2011 Autor Odesláno 28. duben 2011 už tam mám HID sadu 8000K od Chuck11 ...musim jen pochvalit ( parabolu jsem naklonil niže abych teda neoslňoval ostatní ) i soused řikal že v poho ..a každy mi řika krasny světla;) Citovat
wilmarko Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 ahojte nevie niekto ci sa daju zohnat na 406-ku predne svetla zo sosovkou??? Citovat
Edison Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 Jistě, dají... Ale počítej s majlantem. http://cgi.ebay.com/406-99-04-4D-CCFL-PRO-HEADLIGHT-CHROME-PEUGEOT-/360121787842?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item53d8ee65c2 Lepší je to, co mám já a několik málo dalších tady z fora. Citovat
Edison Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 už tam mám HID sadu 8000K od Chuck11 ...musim jen pochvalit ( parabolu jsem naklonil niže abych teda neoslňoval ostatní ) i soused řikal že v poho ..a každy mi řika krasny světla;) Krásný, ale naprosto k ničemu... I když... v parabole to je vcelku fuk. 8kK je opravdu tak leda na srazy. A na poicajty... Citovat
mr.SM Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 8000k ? Tak pockej na husty dest a mlhu, neuvidis nic. Idealni je 4300k az 5000k. Citovat
Vítek1 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 HID neee, našetři a kup originál xeny se vším co k nim patří (náklonová čidla), vždy když vidím HID, tak se mi v ruce šponuje kladivo. Kurník najezdím opravdu dost km a proč si mám nechat kazit oči od neschválených světel. Nejlíp svítí to co je od výrobce originál bez modrých nádechů a pod, prostě kup kvalitní žárovky, pokud máš zašedlé paraboly, tak je rozdělej a opatrně je suchým flanelem vyčisti a uvidíš toho světla co budeš mít večer před autem a nebudeš nikoho prudit, nějakýma stupidníma HID, nebo modrýma žárovkama... to je aspon slovo! jeste ze policajti to dost razantne pokutuji! hid patri do popelnice a ne do paraboly ktera je stavena na zarovku a ne na vybojku Citovat
mr.SM Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 No mlhovky mi treba jsou pri pouziti HID na nic. Jelikoz pri klasicke vlaknove H7 jsem zapnuti mlhovek poznal, Ale pri kombinaci HID a mlhovek rozdil nepoznam. A myslim ze v desti jezdit s mlhovkama to je taky docela o nicem, nemluve o tom ze hodne oslnujes... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.