fijalka_sk Odesláno 30. leden 2005 Odesláno 30. leden 2005 Asi 2 mesice mam po prerabke kasne P205 GRD na P205 XS prevodovlu som aj mekano som tam fukol z benzina zotrvacnik a lamela z diesla secko v poho az dnes rano som musel na 1 stupen doklusat dom bo nexcela spojka vysadit vypnutie motora slo cez brzdi. Diagnoza: polovicka macka spojku a ja kukam na lamelu cez te male dzirki na prevodovke a potvora neotvara sa PRECO ? tak som ten sroub utahol na stelung spojky az na doraz vcul to siece ide ale moc divne - tazko a na konci citim dake drhnutie v pedale bojim sa z Blavi vylezt ze sa to rosipe dakde po ceste co sa tam asi tak mohlo posrat ? Zrkadlom som cumel na lozisko spojky je ok. Citovat
fijalka_sk Odesláno 3. únor 2005 Autor Odesláno 3. únor 2005 Blbo som to napisal tak to opravujem ODDIE nic ta neanpada uz si daku tu peginu mal rozobratu Asi 2 mesice mam po prerabke kasne P205 GRD na P205 XS prevodovlu aj mekano som tam fukol z benzina zotrvacnik a lamela z diesla secko v poho az dnes rano som musel na 1 stupen doklusat dom bo nexcela spojka vysadit vypnutie motora slo cez brzdi. Diagnoza: polovicka macka spojku a ja kukam na lamelu cez te male dzirki na prevodovke a potvora neotvara sa PRECO ? tak som ten sroub utahol na stelung spojky az na doraz vcul to siece ide ale moc divne - tazko a na konci citim dake drhnutie v pedale bojim sa z Blavi vylezt ze sa to rosipe dakde po ceste co sa tam asi tak mohlo posrat ? Zrkadlom som cumel na lozisko spojky je ok. Dodatok ked som to poskladal tak tahlo spojky malo tak 1 cm volu teraz ma cca 6-7cm posunulo sa to smerom k motoru teda lozisku uslo blisie k motoru PRECO. Citovat
snowboy Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 No, mozna je to zlomena vidlicka, nebo nalomena. Delalo mi to na 306 a uplne stejne priznaky. Jen ta spojka je samostelovaci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.