Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Petr: Jde to jako RC model 1:10, ale je to kapku drazsi a chce to i trochu sikovnosti (aby clovek urizl to hrozny kridlo:D, pripadne se dopiplal s naraznikama do seriovy podoby apod.)

Peugeot406.jpg

A výsledek může být třeba takovýto:

peugeot.jpg

406.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

106...?

Nás 106tkare vynechavaji skoro vsude ale pokud chces mam doma slepovacku 106tky tak ti ji poslu a muzes si udelat aspon takovou 106....

Odesláno

jestli myslíš tu slepovačku z ABCečka, tak tu mám taky. A pídil jsem se po původu a to auto fakt existuje. btw. v abíčkách mají krásné vystřihovánky....

Odesláno

jestli myslíš tu slepovačku z ABCečka, tak tu mám taky. A pídil jsem se po původu a to auto fakt existuje. btw. v abíčkách mají krásné vystřihovánky....

Jo je to to z ABC...Fakt existuje?? v presne podobe jako na vystrihovance jo?? Hele a to je 106rally?? No a v ABC jsou pekny vystrihovanky

Odesláno

mrkni na we abc a dej do jejic vyhledávače Peugeot 106 a uvidíš. já mám pocit, že to není rally.

Dik za tip hned se du na to mrknout

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

Fx:

Krásný 406 kde jsi je našel??? :super

To je auto na dálku, klasickej podvozek TT-01 od Tamiye a k tomu lexanová kastle tý závodní 406ky - vsechny ty auta jsou stejný, jenom si s nima někdo pohrál. Originál je to první.

Cenovka takovýho modelu je cca 6-7 tisíc, ale má to tu výhodu, že to fakt jezdí:super

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Původně zaslal: Petr 406 red

Fx:

Krásný 406 kde jsi je našel??? :super

To je auto na dálku, klasickej podvozek TT-01 od Tamiye a k tomu lexanová kastle tý závodní 406ky - vsechny ty auta jsou stejný, jenom si s nima někdo pohrál. Originál je to první.

Cenovka takovýho modelu je cca 6-7 tisíc, ale má to tu výhodu, že to fakt jezdí:super

Cena je fakt hrozná, ale jsou to nadhezný autíčka hned bych si ho koupil mít ty peníze.

Odesláno
Původně zaslal: Petr0604

NO 309 ZASE NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TO JE SMULA......ALE LEPSI NEZ MODEL JE LEPSI MIT DOOPRAVDICKE AUTO,AKORAT TO STOJI VIC:myslim

Pěkný model P309 GTI vyrábí v měřítku 1:43 firma NOREV - TADY ODKAZ

Jinak TADY jsou všechny modely Peugeotů co vyrábí.

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Původně zaslal: Petr0604

NO 309 ZASE NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TO JE SMULA......ALE LEPSI NEZ MODEL JE LEPSI MIT DOOPRAVDICKE AUTO,AKORAT TO STOJI VIC:myslim

Pěkný model P309 GTI vyrábí v měřítku 1:43 firma NOREV - TADY ODKAZ

Jinak TADY jsou všechny modely Peugeotů co vyrábí.

Já sem asi slepej:grr

Žádná 306 ????????:o

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Zase žádná 306, já už ten model poptávál u hodně prodejců (vyráběla ho firma Minichamps) ale už není k dodání, prý už ho nevyrábí.

ODKAZ

:grr:xvul:grr MINICHAMPS

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

V peugeotím boutiqe ve francii maj takový pěkný věci. :o

U nás je k dostání jen pár věciček z celý kolekce. Taky za pěkný ceny. :roker

Některé z těch věcí se dají kpupit přímo i v Praze (oblečení, přívěšky, modely, i to nádobí) Vím o konkretných místech:P. :super:D

PS: Jinak gooog odkaz.

Odesláno

:grr:grr:grr

Jsem si myslel, že alespoň Norev dělá klasickou 405, ale taky ne. Jediný, co jsem našel, byly T16 od IXO models (Dakar a Pikes Peak) a z toho by se normál udělat nedal. Chjo, já nebudu mít modýlek na palubce, béé, béé.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...