manster Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Bohužel tady na fóru se řeší hlavně navigace RT3(RT4) s podklady na DVD, což chápu, jezdí jich víc. Já už mám v novém autě mapy na SD kartě a přístroj RNEG. Včera jsem konečně našel na zahraničních fórech nové mapy, radary a způsob jak je dostat na kartu. Zítra to chci zkusit. Jestli by někdo měl zájem o radu nebo linky, tak napište. Případně , jestli už s tím někdo má taky zkušenosti, tak se podělte. [upravil dne 5.4.2011 20:41 manster] Citovat
Sasula Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Ahojky... mam stejnou navy v C5 a zajimala by me portace radaru... a jaky jsou aktualni verze map... dik... (pripadle linky ze si to zkontroluju sam ) Citovat
manster Odesláno 10. duben 2011 Autor Odesláno 10. duben 2011 Ahoj, aktuální mapy tam jsou 2010-2011, já měl origo 2009-2010. Radary se mi nepovedly zobrazit, ačkoliv jsem zkoušel všechno, jinak mapy fungujou OK a \"aktuální \" jsou, aspoň u nás v KV jsou i nové kruháče. A tady jsou: http://gpsunderground.com/forum/peugeot-citroen/5819-rneg-maps-2010-2011-a.html Jestli uspěješ s radary, dej vědět Citovat
manster Odesláno 16. červen 2011 Autor Odesláno 16. červen 2011 Tak už i radary jsou funkční :-) Citovat
Wensdy Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 manster: Ještě aby to hlásilo kde se pohybuje ta červená a zelená Oktávka co měří za jízdy Citovat
manster Odesláno 16. červen 2011 Autor Odesláno 16. červen 2011 no tu červenou potkávám často kousek od tebe, na průtahu do Ostrova, zrovna dneska, řídila jí taková malá pěkná cajtka Citovat
Wensdy Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 Jo, to je jejich oblíbenej kus cesty kde skoro vždy někoho nachytaj a zkasírujou. Zrovna minulej tejden jsem najížděl od Drahovic na Ostrovskou a protože těch mejch 79kW neni žádnej závoďák tak mně ještě před značkou konec Vary nezměřili. Zato ale o kus výše u Benziny si zastavili nějakýho týpka v X5 s Pražskou značkou. Jinak já si docela dávam bacha, dost si hlídám zpětný zrcátko a když tam uvidim zelenou a nebo červenou Oktávku tak noha z plynu. To už je takovej reflex Citovat
manster Odesláno 16. červen 2011 Autor Odesláno 16. červen 2011 Máme stejný reflexy :-D ale do Ostrova by byla dobrá aspoň 110km/h , což bývalo, než zavedli dálniční známky... Citovat
manster Odesláno 16. červenec 2011 Autor Odesláno 16. červenec 2011 Tak se našel šikula, který cracknul mapy i pro použití s firmwarem 29.01 :-) pokud má někdo zájem, tady to je: http://gpsunderground.com/forum/peugeot-citroen/9923-rneg-2010-2011-maps-cracked.html případně tady je fw 29.01 ke stažení: http://gpsunderground.com/forum/peugeot-citroen/7000-sw-29-01-a.html Citovat
manster Odesláno 16. červenec 2011 Autor Odesláno 16. červenec 2011 Tak už i radary jsou funkční :-) Cesta KV-Liptovský Mikuláš, pár hlášení v Praze, na D1 asi 2x tam kde asi bývalo nějaký zúžení, na Slovensku taky asi dvě hlášení. Vesměs je to asi k ničemu, ale když to navigace umí, proč to nezapnout jo a co je třešnička, radary to hlásí, i když není spuštěná navigace trasy. Displej hodí hlášku cca 600m před radarem. [upravil dne 17.7.2011 00:14 manster] [upravil dne 25.8.2011 21:27 od manster] Citovat
ivannk Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 zadravim, som novy majitel toho vozu a tak sa oboznamujem s funkciami. Akym sposobom sa aktualizuju mapy? Momentalne mam original SD kartu mapy 2008/2009. Na karte je zlozka DATABASE a tam su nejake subory, momentalne stahujem subory viz vyssie, takze neviem aku maju strukturu. Prosim o navod, ak to updatnut mapy ak je to narocne. Citovat
marko306 Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 že sa do toho pripletiem, to je origo rádio do 807 na SD kartu? Citovat
straki007 Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 Taky to zjistuju.Myslim ze ma lepsi spojeni pro MT s BT. Mel jsem Experta Tepee a po nove verzi mu lepe funguje spojeni s mobilem.Nic blize zatim nevim. Citovat
manster Odesláno 25. srpen 2011 Autor Odesláno 25. srpen 2011 zadravim, som novy majitel toho vozu a tak sa oboznamujem s funkciami. Akym sposobom sa aktualizuju mapy? Momentalne mam original SD kartu mapy 2008/2009. Na karte je zlozka DATABASE a tam su nejake subory, momentalne stahujem subory viz vyssie, takze neviem aku maju strukturu. Prosim o navod, ak to updatnut mapy ak je to narocne. Ahoj, mapy se aktualizují snadno, prostě si koupíš 8GB (ne 4GB!!) SD HC kartu a na tu jednoduše zkopíruješ právě celý ten adresář DATABASE který si stáhnul a rozbalil z RARů. Doufám, že stahuješ ty cracknutý, jinak bys měl problém. Strč do rádia a frčíš :-) Radary se musí přihrávat ručně přímo do složky DATABASE, stahuju si je taky z GPSunderground. Kdyby něco, pošli SZ. [upravil dne 25.8.2011 21:25 od manster] Citovat
manster Odesláno 25. srpen 2011 Autor Odesláno 25. srpen 2011 Taky to zjistuju.Myslim ze ma lepsi spojeni pro MT s BT. Mel jsem Experta Tepee a po nove verzi mu lepe funguje spojeni s mobilem.Nic blize zatim nevim. Souhlas s vylepšením BT. Osobně se mi se starším FW několikrát stalo, že zamrzla komunikace BT s MT a pomohlo jen počkat do přepnutí auta do economy modu (baterku jsem neodpojoval, na to jsem línej). Jinak mám pocit, že se hodně zrychlilo spuštění navigace a vůbec přepínání mezi funkcemi. Dál je po nastartování nové logo - velký stříbrný lev na černém pozadí, dříve bylo lvíče na modré cestě. Jinak jsem nic dalšího neobjevil Citovat
manster Odesláno 25. srpen 2011 Autor Odesláno 25. srpen 2011 že sa do toho pripletiem, to je origo rádio do 807 na SD kartu? Jojo origo, nahradilo DVD verzi RT4/RT5 a s tím zmizela i možnost přehrávání videa... Citovat
ivannk Odesláno 27. srpen 2011 Odesláno 27. srpen 2011 no dnes som skusil hodit dvd s filmom do mechaniky a nic sa nedialo, takze asi to dvd nefunguje, je tu moznost mapy z SD karty nahrat do pamati? pri kupe mi hovoril, ze mapy a CDcka si mozem nahrat do pamati, ta ma kapacitu 30 GB. No nespytal som sa ho ako sa to robi a doteraz som na to neprisiel. Jde to? alebo to bola blbost. Citovat
manster Odesláno 27. srpen 2011 Autor Odesláno 27. srpen 2011 no jestli máš taky RNEG, tak: 1) není to DVD mechanika, ale pouze CD (čte MP3, WMA) 2) žádnou jinou paměť tohle rádio nemá (např. harddisk) a pokud já jsem studoval origo rádia co se dávala do 807, tak žádné nemá harddisk. Takže ti kecali, protože o tom houby věděli. 3) tudíž mapy MUSÍ být uložené na SD kartě a z té se čtou. 4) pokud v danou chvíli nepotřebuješ navigaci, můžeš tam strčit jinou SD kartu s MP3 nebo WMA muzikou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.