Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bohužel tady na fóru se řeší hlavně navigace RT3(RT4) s podklady na DVD, což chápu, jezdí jich víc. Já už mám v novém autě mapy na SD kartě a přístroj RNEG. Včera jsem konečně našel na zahraničních fórech nové mapy, radary a způsob jak je dostat na kartu. Zítra to chci zkusit. Jestli by někdo měl zájem o radu nebo linky, tak napište. Případně , jestli už s tím někdo má taky zkušenosti, tak se podělte. :)

[upravil dne 5.4.2011 20:41 manster]

post-10166-14109616535323_thumb.jpg

Odesláno

Ahojky... mam stejnou navy v C5 a zajimala by me portace radaru... a jaky jsou aktualni verze map...

dik...

(pripadle linky ze si to zkontroluju sam ;) )

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Jo, to je jejich oblíbenej kus cesty kde skoro vždy někoho nachytaj a zkasírujou. Zrovna minulej tejden jsem najížděl od Drahovic na Ostrovskou a protože těch mejch 79kW neni žádnej závoďák tak mně ještě před značkou konec Vary nezměřili. Zato ale o kus výše u Benziny si zastavili nějakýho týpka v X5 s Pražskou značkou. Jinak já si docela dávam bacha, dost si hlídám zpětný zrcátko a když tam uvidim zelenou a nebo červenou Oktávku tak noha z plynu. To už je takovej reflex :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Tak už i radary jsou funkční :-)

Cesta KV-Liptovský Mikuláš, pár hlášení v Praze, na D1 asi 2x tam kde asi bývalo nějaký zúžení, na Slovensku taky asi dvě hlášení. Vesměs je to asi k ničemu, ale když to navigace umí, proč to nezapnout :cool: jo a co je třešnička, radary to hlásí, i když není spuštěná navigace trasy. Displej hodí hlášku cca 600m před radarem.

[upravil dne 17.7.2011 00:14 manster]

[upravil dne 25.8.2011 21:27 od manster]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

zadravim,

som novy majitel toho vozu a tak sa oboznamujem s funkciami.

Akym sposobom sa aktualizuju mapy? Momentalne mam original SD kartu mapy 2008/2009.

Na karte je zlozka DATABASE a tam su nejake subory, momentalne stahujem subory viz vyssie, takze neviem aku maju strukturu. Prosim o navod, ak to updatnut mapy ak je to narocne. :myslim

Odesláno
zadravim,

som novy majitel toho vozu a tak sa oboznamujem s funkciami.

Akym sposobom sa aktualizuju mapy? Momentalne mam original SD kartu mapy 2008/2009.

Na karte je zlozka DATABASE a tam su nejake subory, momentalne stahujem subory viz vyssie, takze neviem aku maju strukturu. Prosim o navod, ak to updatnut mapy ak je to narocne. :myslim

Ahoj, mapy se aktualizují snadno, prostě si koupíš 8GB (ne 4GB!!) SD HC kartu a na tu jednoduše zkopíruješ právě celý ten adresář DATABASE který si stáhnul a rozbalil z RARů. Doufám, že stahuješ ty cracknutý, jinak bys měl problém. Strč do rádia a frčíš :-) Radary se musí přihrávat ručně přímo do složky DATABASE, stahuju si je taky z GPSunderground. Kdyby něco, pošli SZ.

[upravil dne 25.8.2011 21:25 od manster]

Odesláno
Taky to zjistuju.Myslim ze ma lepsi spojeni pro MT s BT.

Mel jsem Experta Tepee a po nove verzi mu lepe funguje spojeni s mobilem.Nic blize zatim nevim.

Souhlas s vylepšením BT. Osobně se mi se starším FW několikrát stalo, že zamrzla komunikace BT s MT a pomohlo jen počkat do přepnutí auta do economy modu (baterku jsem neodpojoval, na to jsem línej). Jinak mám pocit, že se hodně zrychlilo spuštění navigace a vůbec přepínání mezi funkcemi. Dál je po nastartování nové logo - velký stříbrný lev na černém pozadí, dříve bylo lvíče na modré cestě. Jinak jsem nic dalšího neobjevil

Odesláno

no dnes som skusil hodit dvd s filmom do mechaniky a nic sa nedialo, takze asi to dvd nefunguje,

je tu moznost mapy z SD karty nahrat do pamati? pri kupe mi hovoril, ze mapy a CDcka si mozem nahrat do pamati, ta ma kapacitu 30 GB. No nespytal som sa ho ako sa to robi a doteraz som na to neprisiel. Jde to? alebo to bola blbost.

Odesláno

no jestli máš taky RNEG, tak:

1) není to DVD mechanika, ale pouze CD (čte MP3, WMA)

2) žádnou jinou paměť tohle rádio nemá (např. harddisk) a pokud já jsem studoval origo rádia co se dávala do 807, tak žádné nemá harddisk. Takže ti kecali, protože o tom houby věděli.

3) tudíž mapy MUSÍ být uložené na SD kartě a z té se čtou.

4) pokud v danou chvíli nepotřebuješ navigaci, můžeš tam strčit jinou SD kartu s MP3 nebo WMA muzikou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...