Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cena asi 1800.

Doporučuji, protože podlaha kufru se rychle opotřebovává.

Vana je tuhá, pasuje tam dobře.

Škoda, že více nekryje nakládací hranu a hlavně tu škvíru, kam ochotně padá špína.

Odesláno

ja mam ne vanu ale textilni koberec do kufru. ma vyhodu v tom ze je deleny, takze muzes pripadne pouzit jen jedno sedadlo v 3. rade a tak pulku koberce stocit a druha pulka stale kryje zbytek kufru... sympaticky vysivany napis 5008 v cene :D. u prodejce stal myslim 900.-

post-31001-14109616544908_thumb.jpg.jpg]

[upravil dne 6/4/11 11:25 antired]

Odesláno

a tady odrhnuta jedna cast. Davam to tu jem kdyby nahodou nekdo s tech co maji plnotucnou, tj. 7. sedadlovou, 5008 o tomto reseni nevedel....

jo a ze spoda je docela silna gumova vrstva, takze nic neprotece...:super

post-31001-14109616545201_thumb.jpg.jpg]

[upravil dne 6/4/11 11:26 antired]

Odesláno

Máš tam přece háčky na igelitku:).Mojí ženě se osvědčilo vozit skládací přepravku,do který to nandá hned v obchodě.

Odesláno
A když dám tu gumovou vanu,tak nemůžu používat tu síťku na nákup:( To by se mělo pořešit,ať to neomezuje:D

Co to je za ptákovinu, proč by to nešlo? Vždyť na té vaně jsou vyznačená místa, která se mají nožem proříznout a vykouknou na tebe přesně oka na uchycění sítě. Aspoň teda jsem to já na té vaně za dvojku měl.

Jinak bez vany ani ránu, Naposled jsem vezl v kufru motorku, a docela jsem byl rád, že tam vana je :))

Odesláno

Motorku v autě? No fuj, takhle se chovat k autíčku.:(:bacha Já v tom autě budu muset asi vezt na podzim kvas do pálenice a to už jsem z toho špatný teď..:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...