Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cena asi zla nie je...ale ako to je s kvalitou :myslim

ja som dal za komplet brzdy na cele auto EBC, tiez dierovane a drazkovane a keramicke dosticky EBC asi 9000 CZK v prepocte

Odesláno

Y2K: a jak to brzdi ? Nekde jsem cetl, ze ty derovane kotouce do normalniho provozu nic moc... Chtel bych neco co se da pouzit pri normalni jizde ale i pri \"rychlejsi\" na kombiku mam ted klasicke 283mm a to je katastrofa. Brembo brzdice uz mam slibeny tak se rozhoduju co k nim.

Odesláno

to ze su dierovane nejak moc necitim...skor tie keramicke dosticky ked su studene nic moc a treba viac stupat...ale ked sa zahreju si idem hlavu rozbit o volant :D

Odesláno

2 Pit, jestli s tím nechceš jezdit závodně (okruh, kopce...) tak v poho. Vyzkoušeno. Měl jsem tohle co tě zajímá + \"obyč\" Mintex desky sezonu na předku, další sezonu TRW/Lucas + drážka + desky Mintex (nějaké \"lepší\", typ už neznám), ale brzdilo to za studena vždy hůř než moje \"civilní\" sada hladká TRW/Lucas s TRW deskami. Drážky a obzvlášť díry se musí udržovat, což je při běžném užívání vozu starost navíc. Na autě je ale děrovaný/drážkovaný kotouč hodně pěkný o tom žádná.

Odesláno

Nemyslím si, že se zde dá mluvit o nějaké kvalitě, ale pouze o vzhledu. Myslím, že běžný seriový kotouč tě bude brzdit lépe. Samozřejmě pokud to chceš na závodění, je potřeba koukat úplně jinam. Ale jen můj názor :)

Odesláno
to ze su dierovane nejak moc necitim...skor tie keramicke dosticky ked su studene nic moc a treba viac stupat...ale ked sa zahreju si idem hlavu rozbit o volant :D

mne si písal, že lietaš na predné sklo, tak teraz čo z toho?:D

Odesláno

Co se tyce ucinnosti brzd tak kotouce dle meho nazoru jsou az na poslednim miste.. v prve rade zalezi na vhodne zvolenych destickach pripadne samotnem brzdici.. pokud to ma covek do bezneho provozu a chova se k brzdam rozumne (a to i pri obcasne vyssi zatezi) pak bezne znacky kotoucu musi vydrzet.. u NoName asi tezko rucit za cokoliv..

Odesláno

tak, tak... Ako píše AKCZ. Podstatné je to aká je tam doštička. Kotúč je samozrejme lepšie dať taký, čo je určený na športovejšiu jazdu alebo \"závodný\" ak má niekto úmysly isť napr. na okruh. Ale to, čo je podstatné sú doštičky.

Ak hľadáš slušné komponenty za primeranú cenu, tak EBC green, prípadne red alebo značka Carbone Lorraine a ich typ RC6.

Odesláno

Polož si otázku tak, že či chceš hlavne dobre brzdiť v premávke, alebo dobre brzdiť aj po pár kolách na okruhu. Prípadne, či to chceš hlavne preto, lebo to dobre vyzerá... Osobne si nemyslím, že dierkované kotúče sú dákym zásadným prínosom pre bežné jazdenie alebo aj pre občasné okruhové radovánky bežných ľudí. Ja by som si ich na svoje auto nedal. Za málo peňazí bude málo muziky...

Odesláno

Na brzdach bych nesetril.... :bojim Co neubrzdíš, to neukecáš... Ale zase za ty prachy je to fakt zajímavý, zase na druhou stranu ATE nebo ZIMMERMANN by neměli být až o tolik dražší ... U mně ATE POWER DISK vychází oba na 2200kč ... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...