Pit Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Ahoj narazil jsem na tyhle stránky a ceny jsou dost zajímavé, nemáte s nima někdo zkušenost? Vzhled je super ale co funkčnost?Není to Zimmermann ani Brembo ale jestli mají stejné vlastnosti je to za poloviční cenu a značku platit nemusím:D http://www.levnebrzdy.cz/e-shop/browse/8-peugeot.html?sef=hc Citovat
Vítek1 Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 o tech vlastnostech pochybuju, a ceskej clovek by si mel uvedomit ze znacku v 90% opravdu neplati! ale spis kvalitu Citovat
Y2K Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 cena asi zla nie je...ale ako to je s kvalitou ja som dal za komplet brzdy na cele auto EBC, tiez dierovane a drazkovane a keramicke dosticky EBC asi 9000 CZK v prepocte Citovat
majty Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Y2K: a jak to brzdi ? Nekde jsem cetl, ze ty derovane kotouce do normalniho provozu nic moc... Chtel bych neco co se da pouzit pri normalni jizde ale i pri \"rychlejsi\" na kombiku mam ted klasicke 283mm a to je katastrofa. Brembo brzdice uz mam slibeny tak se rozhoduju co k nim. Citovat
Y2K Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 to ze su dierovane nejak moc necitim...skor tie keramicke dosticky ked su studene nic moc a treba viac stupat...ale ked sa zahreju si idem hlavu rozbit o volant Citovat
rootsky Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 2 Pit, jestli s tím nechceš jezdit závodně (okruh, kopce...) tak v poho. Vyzkoušeno. Měl jsem tohle co tě zajímá + \"obyč\" Mintex desky sezonu na předku, další sezonu TRW/Lucas + drážka + desky Mintex (nějaké \"lepší\", typ už neznám), ale brzdilo to za studena vždy hůř než moje \"civilní\" sada hladká TRW/Lucas s TRW deskami. Drážky a obzvlášť díry se musí udržovat, což je při běžném užívání vozu starost navíc. Na autě je ale děrovaný/drážkovaný kotouč hodně pěkný o tom žádná. Citovat
wefa Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Nemyslím si, že se zde dá mluvit o nějaké kvalitě, ale pouze o vzhledu. Myslím, že běžný seriový kotouč tě bude brzdit lépe. Samozřejmě pokud to chceš na závodění, je potřeba koukat úplně jinam. Ale jen můj názor Citovat
H@sky Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Na běžnej provoz by mohli bejt v pohodě ??? Citovat
genzer Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 jsou to polsky smejdy,polaci to prodavaj pod znackou mikoda Citovat
BrankoKK Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 sorry za:xvul, ale na brzdách by som rozhodne nešetril Citovat
BrankoKK Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 to ze su dierovane nejak moc necitim...skor tie keramicke dosticky ked su studene nic moc a treba viac stupat...ale ked sa zahreju si idem hlavu rozbit o volant mne si písal, že lietaš na predné sklo, tak teraz čo z toho? Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 10. duben 2011 Odesláno 10. duben 2011 ja nevim no uvazoval jsem o nich ze si je poridim ma je na aute i MIHUL a rikal ze je snima spokojenej Citovat
AKCZ Odesláno 12. duben 2011 Odesláno 12. duben 2011 Co se tyce ucinnosti brzd tak kotouce dle meho nazoru jsou az na poslednim miste.. v prve rade zalezi na vhodne zvolenych destickach pripadne samotnem brzdici.. pokud to ma covek do bezneho provozu a chova se k brzdam rozumne (a to i pri obcasne vyssi zatezi) pak bezne znacky kotoucu musi vydrzet.. u NoName asi tezko rucit za cokoliv.. Citovat
Misos Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 tak, tak... Ako píše AKCZ. Podstatné je to aká je tam doštička. Kotúč je samozrejme lepšie dať taký, čo je určený na športovejšiu jazdu alebo \"závodný\" ak má niekto úmysly isť napr. na okruh. Ale to, čo je podstatné sú doštičky. Ak hľadáš slušné komponenty za primeranú cenu, tak EBC green, prípadne red alebo značka Carbone Lorraine a ich typ RC6. Citovat
Y2K Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 co tam máš, redy? Nebo jiný od ebc? hej redy Citovat
Pit Odesláno 13. duben 2011 Autor Odesláno 13. duben 2011 Paráda díky za rady, jen jsem chtěl vědět zda je někdo máte a jste s nima spokojený. Citovat
Misos Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 Polož si otázku tak, že či chceš hlavne dobre brzdiť v premávke, alebo dobre brzdiť aj po pár kolách na okruhu. Prípadne, či to chceš hlavne preto, lebo to dobre vyzerá... Osobne si nemyslím, že dierkované kotúče sú dákym zásadným prínosom pre bežné jazdenie alebo aj pre občasné okruhové radovánky bežných ľudí. Ja by som si ich na svoje auto nedal. Za málo peňazí bude málo muziky... Citovat
godzila.01 Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 Na brzdach bych nesetril.... Co neubrzdíš, to neukecáš... Ale zase za ty prachy je to fakt zajímavý, zase na druhou stranu ATE nebo ZIMMERMANN by neměli být až o tolik dražší ... U mně ATE POWER DISK vychází oba na 2200kč ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.