Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Jirka12
Odesláno
Joozine, ty Hertze se ti tam nevejdou. Rovnou si kup mezi krouzky, staci tloustka 1cm a pak to cely zpevnit.

Vic jsem k tomu psal v sekci auto-hifi:

Tady je mala inspirace pro ty kteri neradi ctou:cool:http://www.ulozto.cz/13114666/tlumeni-p407-rar

Jestliže podložím přední repro 1cm podložkou, vejde se to ještě pořád pod tapece??

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Ahojte, domontoval som si repro Hertz, DCX dozadu a DSK dopredu. K DSK sú výhybky k woofru a k tweetrom.

Moja otázka znie: Oplatí sa dávať aj tie výhybky k tweetrom (pod tým čelným sklom je k@revsky málo miesta na pájkovanie :D), alebo tam sú nejaké od série?

Ďakujem

Odesláno
Ahojte, domontoval som si repro Hertz, DCX dozadu a DSK dopredu. K DSK sú výhybky k woofru a k tweetrom.

Moja otázka znie: Oplatí sa dávať aj tie výhybky k tweetrom (pod tým čelným sklom je k@revsky málo miesta na pájkovanie :D), alebo tam sú nejaké od série?

Ďakujem

Tak nájde sa nejaký GEROJ, čo mi s týmto poradí? :)

Odesláno

Omlouvam se za neznalost čestiny, ale co je to kondík? :D

Čiže aká je odpoveď pre mňa laika, treba tam pod výškač seknúť hertz výhybku, alebo stačí to čo tam je? :-)

Odesláno

Už to mám takto zapojené cca pol roka, len k tým výškam som sa nedopracoval a nakoniec som ich aj stratil niekde a mám len výhybky :-) A čo sa zvuku týka, tak som nepostrehol zmenu v kvalite výšiek ... ale priznám si, že odborník na zvuk nie som ani z ďaleka :-)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

caute, mam mensi problem. kupil som nove repro do predu Magnat Pro Power 216.ale koncovka mi vobec nepasuje... preto by som sa chcel spitat ktory z kablikou je plus?

vopred diky

Odesláno
caute, mam mensi problem. kupil som nove repro do predu Magnat Pro Power 216.ale koncovka mi vobec nepasuje... preto by som sa chcel spitat ktory z kablikou je plus?

vopred diky

Máš dve možnosti,prvá je doma si spraviť LED skúšačku podľa ktorej zistíš ktorý je plus a ktorý je mínus alebo rovno toto http://jfauto.sk/audio-prislusenstvo/konektory-pre-OEM-reproduktory/REPRODUKTOROV%C3%9D%20ADAPT%C3%89R%20APR03

Inak v aute farby káblov moc nesedia a teda ja som nemal žiadny označený ;)

Odesláno

Ten signál je modulovaný sinusoidou se osou amlitudy v nule. Tedy nahoru i dolu o přibližně stejné amplitudě. Takže pokud tam připojí ledku bude blikat na obě strany ;) Otázku Tybyta po pravdě nechápu ( jako skoro nikdy) ... když napíšeš RD4 pinout do Google vyjede tolik obrázků, že už to můžeš mít dávno zapojené.... o tom že by barvy neseděly snad nemá smysl se vůbec bavit...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...