Guest Jirka12 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Joozine, ty Hertze se ti tam nevejdou. Rovnou si kup mezi krouzky, staci tloustka 1cm a pak to cely zpevnit. Vic jsem k tomu psal v sekci auto-hifi: Tady je mala inspirace pro ty kteri neradi ctou:cool:http://www.ulozto.cz/13114666/tlumeni-p407-rar Jestliže podložím přední repro 1cm podložkou, vejde se to ještě pořád pod tapece?? Citovat
Balachar Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 Ahojte, domontoval som si repro Hertz, DCX dozadu a DSK dopredu. K DSK sú výhybky k woofru a k tweetrom. Moja otázka znie: Oplatí sa dávať aj tie výhybky k tweetrom (pod tým čelným sklom je k@revsky málo miesta na pájkovanie ), alebo tam sú nejaké od série? Ďakujem Citovat
Balachar Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Ahojte, domontoval som si repro Hertz, DCX dozadu a DSK dopredu. K DSK sú výhybky k woofru a k tweetrom. Moja otázka znie: Oplatí sa dávať aj tie výhybky k tweetrom (pod tým čelným sklom je k@revsky málo miesta na pájkovanie ), alebo tam sú nejaké od série? Ďakujem Tak nájde sa nejaký GEROJ, čo mi s týmto poradí? Citovat
HonzaZ Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Co se týká výškáčů nahoře v palubce, tak tam jsou origo a vyhýbku tvoří pouze kondík přímo u výškáče. Citovat
Balachar Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Omlouvam se za neznalost čestiny, ale co je to kondík? Čiže aká je odpoveď pre mňa laika, treba tam pod výškač seknúť hertz výhybku, alebo stačí to čo tam je? :-) Citovat
HonzaZ Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Sorry, kondenzátor. Pokud použiješ jiný výškáč, tak tam musíš vyhýbku dát. Citovat
Balachar Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Takže problém vyriešený ... iné tweetere nemám, lebo som ich postrácal Ďakujem za radu Citovat
HonzaZ Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Nemáš zač, jde jen o to aby jak výškáče, tak ty Hertz měly podobnou citlivost. Mohlo by se stát, že nebudou moc slyšet výšky a nebo jich bude moc. Citovat
Balachar Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Už to mám takto zapojené cca pol roka, len k tým výškam som sa nedopracoval a nakoniec som ich aj stratil niekde a mám len výhybky :-) A čo sa zvuku týka, tak som nepostrehol zmenu v kvalite výšiek ... ale priznám si, že odborník na zvuk nie som ani z ďaleka :-) Citovat
HonzaZ Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Pokud jsi se zvukem spokojen, tak není co řešit:papa Citovat
tybyt Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 caute, mam mensi problem. kupil som nove repro do predu Magnat Pro Power 216.ale koncovka mi vobec nepasuje... preto by som sa chcel spitat ktory z kablikou je plus? vopred diky Citovat
TheJaro Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 caute, mam mensi problem. kupil som nove repro do predu Magnat Pro Power 216.ale koncovka mi vobec nepasuje... preto by som sa chcel spitat ktory z kablikou je plus? vopred diky Máš dve možnosti,prvá je doma si spraviť LED skúšačku podľa ktorej zistíš ktorý je plus a ktorý je mínus alebo rovno toto http://jfauto.sk/audio-prislusenstvo/konektory-pre-OEM-reproduktory/REPRODUKTOROV%C3%9D%20ADAPT%C3%89R%20APR03 Inak v aute farby káblov moc nesedia a teda ja som nemal žiadny označený Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 ... preto by som sa chcel spitat ktory z kablikou je plus? vopred diky vetsinou na puvodnim konektoru je oznaceni pinu pin 1 je PLUS pin 2 je MINUS Citovat
koblih69 Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Ten signál je modulovaný sinusoidou se osou amlitudy v nule. Tedy nahoru i dolu o přibližně stejné amplitudě. Takže pokud tam připojí ledku bude blikat na obě strany Otázku Tybyta po pravdě nechápu ( jako skoro nikdy) ... když napíšeš RD4 pinout do Google vyjede tolik obrázků, že už to můžeš mít dávno zapojené.... o tom že by barvy neseděly snad nemá smysl se vůbec bavit... Citovat
tybyt Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 hladal som v tomto vlakne ale dajak som nenasiel. teda pridal prispevok Citovat
Lada78 Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Mrkni na toto: http://rt4.wikidot.com/pinouts Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.