Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuji demontovat přední nárazník na 407 sedanu, zadní je tu krásně popsán i vyfocen plánek šroubů. Nemáte někdo prosím i pro přední nárazník?Moc děkuju.:)

Odesláno
Řeknu ti to takhle - není to prdel. Někde tu návod by, já sám se o to pokoušel a... nechal toho.

hm.

Asi 20 minut prace.

Sundat nadkoli tam jsou bile hacky na pootoceni.

Pak zezdol par sroubu na 30 torx a zezhora je videt krasne zbytek sroubu.

Pak maximalne kdyz je ostrik svetel tak ho nechat pred autem nebo pekne sponkama odpojit.Jsou hned u nadrzky ostrikovacu..

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Zdravím, mám ulomenou přední levou mlhovku(na straně řidiče)...už mám koupenou novou....musím sundat nárazník nebo se tam dostanu nějak jinak? Díky za rady

Odesláno

Kde myslis presneji??

Kdyz myslis ty klasicke tak veprostred maji krizek ktery promacknes dovnitr a pekne vytahnes venku.

[upravil dne 20/9/11 09:39 od straki007]

Odesláno

Aha.

Tak uz tam nekdo byl.

V kazdem pripade jdou vybrat bez poskozeni pokud jsou tam nejake origo peugeot a ne uni.

Bud maji ten krizek ktery promacknes dovnitr nebo povytahnes prostredek venku a vytahnes cely spunt.

Muzou byt jenom od blata proto ti prijdou hladke.

Zkus poradne ocistit a uvidis.

Odesláno

Tak se mi to podařilo vyndat bez sundání nárazníku...sunda jsem jen dle obrázku část č.20 a za chvíli byla venku

Odesláno
:roll:rollNovou tam ještě nemám, za chvíli pro ni jedu...tak jsem se radoval předčasně:grr
Odesláno

Tak už tam mám novou mlhovku...nárazník opravdu musel dolů:mad::mad::mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...