Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, potřeboval bych poradit, když mám zaplou klima(a\\c) nebo jen ECO tak mi větrák jede na danou úroveň a po chvíli vypne a po chvíli zas zapne. neni to nic automatického v autě je horko a mam nastaveno 21 a to tam určitě neni. Dělá to když mam AUTO režim i když mam normálně větrák na 1\\2 max.výkonu. nemáte někdo taky tyto problémy nebo řešil jste něco takového??? Děkuji za odpověď.

Odesláno

no asi jsem zjistil že mi to nechladí a asi kvůli chladivu které tam nejspíš vůbec neni. Člověk musí počkat na sluníčko aby něco takovýho zjistil.

Odesláno

Já jsem po opravě (netěsnil napouštěcí ventil-500,-Kč) a doplnění (900,-Kč),zjistil že nejede \"auto\",chladný fouká,ale intenzitu musím přidávat ručně.Loni když jsem zapnul \"auto\",tak to foukalo jak šílené a teď nic.Nevím čím to může být,počkám na větší horka a pak se uvidí.

Odesláno

Ja mam zase problem s hlucnym vetrakom.. Ked je klima zapnuta tak pocujem akoby taky cvakajuci az vrzgajuci zvuk vetraka.. Da sa s tym nieco robit?

[Edited on 5.4.11 23:36 m3t4L_m4n]

Odesláno

PetrV: jo když máš v autu o hodně věčí horko než máš nastaveno na klima tak tak se pustí při AUTO větrák naplno a pak se snižuje. mě to takle dělá když je venku kolem 15°C a mě svítí do skleněný střechy sluníčko a mam tam tak 26°C a na klimě jsem měl 21°C, foukalo to jako kráva a po chvíli to přestávalo a pak zase začalo.

Odesláno

Ondra666:venku bylo 16 st. auto na sluníčku pěkně vyhřáté a větrák nic.Měl jsem nastaveno 22st. a pomalu jsem to snižoval až na min. 14st. ,ale větrák nesepl na max. výkon,což mě zarazilo,protože ještě loni to fungovalo jako u Tebe.Ale jak jsem psal manuální přidání funguje.Napadlo mě snad nějaké čidlo vnitřní teploty,ale v každém případě počkám na větší horka a pak to budu řešit.

Dík za reakci.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...