Ondra666 Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Ahoj, potřeboval bych poradit, když mám zaplou klima(a\\c) nebo jen ECO tak mi větrák jede na danou úroveň a po chvíli vypne a po chvíli zas zapne. neni to nic automatického v autě je horko a mam nastaveno 21 a to tam určitě neni. Dělá to když mam AUTO režim i když mam normálně větrák na 1\\2 max.výkonu. nemáte někdo taky tyto problémy nebo řešil jste něco takového??? Děkuji za odpověď. Citovat
Ondra666 Odesláno 4. duben 2011 Autor Odesláno 4. duben 2011 no asi jsem zjistil že mi to nechladí a asi kvůli chladivu které tam nejspíš vůbec neni. Člověk musí počkat na sluníčko aby něco takovýho zjistil. Citovat
Petr V. Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Já jsem po opravě (netěsnil napouštěcí ventil-500,-Kč) a doplnění (900,-Kč),zjistil že nejede \"auto\",chladný fouká,ale intenzitu musím přidávat ručně.Loni když jsem zapnul \"auto\",tak to foukalo jak šílené a teď nic.Nevím čím to může být,počkám na větší horka a pak se uvidí. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 jj, rychlost ventilátoru určuje okolní teplota, ve vedru se roztočí naplno (aspon já to tak mám) [upravil dne 4/4/11 17:31 ozzy56] Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Ja mam zase problem s hlucnym vetrakom.. Ked je klima zapnuta tak pocujem akoby taky cvakajuci az vrzgajuci zvuk vetraka.. Da sa s tym nieco robit? [Edited on 5.4.11 23:36 m3t4L_m4n] Citovat
Ondra666 Odesláno 6. duben 2011 Autor Odesláno 6. duben 2011 PetrV: jo když máš v autu o hodně věčí horko než máš nastaveno na klima tak tak se pustí při AUTO větrák naplno a pak se snižuje. mě to takle dělá když je venku kolem 15°C a mě svítí do skleněný střechy sluníčko a mam tam tak 26°C a na klimě jsem měl 21°C, foukalo to jako kráva a po chvíli to přestávalo a pak zase začalo. Citovat
Petr V. Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Ondra666:venku bylo 16 st. auto na sluníčku pěkně vyhřáté a větrák nic.Měl jsem nastaveno 22st. a pomalu jsem to snižoval až na min. 14st. ,ale větrák nesepl na max. výkon,což mě zarazilo,protože ještě loni to fungovalo jako u Tebe.Ale jak jsem psal manuální přidání funguje.Napadlo mě snad nějaké čidlo vnitřní teploty,ale v každém případě počkám na větší horka a pak to budu řešit. Dík za reakci. Citovat
Ondra666 Odesláno 6. duben 2011 Autor Odesláno 6. duben 2011 no tak to je určitě čidlo na zjišťování vnitřní teploty. To je na diagnostiku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.