Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mne sa totižto z ničoho nič pokazil ten vypínač pod plynovým pedálom a stále hlásilo chybu obmedzovača, Plynový pedál nový stojí v Peugeote cca. 256€ a tak sa to obišlo napájkovaním odporu (lacnejšia varianta) až nato že ten vypínač teraz nefunguje (nechýba mi, vypínam pod volantom).

A na tvoju otázku či by to šlo bez plynového pedálu bez vypínača, možno aj áno len by to asi chcelo aktivovať v dia a neviem odkiaľ vedú tie kábliky s konektorom na ten vypínač pod pedálom takže tam by to asi bolo potrebné oblbnúť systém tým odporom a mohlo by to fungovať.

Odesláno
tak packa uz doma uz len zalozit a povolit cez dia ... nenajde sa niekto v mojom okoli ? kto by mi to aktivoval ?

[upravil dne 11/4/11 12:00 DERT123]

ak mas cestu do BA :super

Marcel dik ... uz je aktivovana v peugeote v BB za 17 evri ...

a plus 35evri brzdovy spinac bo posiel ... ale ten uz meneny v peugeote vo ZV :D este raz dik za link na tu packu :papa

Odesláno

no asi tvoje auto bolo jedno z tych kde vybrali peugeotaci tempomatovu packu, ale z fabriky bolo auto dodane s tempomatom a obmedzovacom :)

potom v peugeote to ponukli nazad ako priplatkovu vybavu pri predaji auta zinkasovali 300ecok aby mohli ryžúvat... :D:D:D

Odesláno

no dlho som si to neuzil :grr nejak to blbne aj tempomat aj obmedzovac :fnuk vyhodi chybu jedneho aj druheho .. po vypnuti klucika a po opätovnom zapnuti klucika chyba zmizne ... moze ze to byt kvoly tomu ze vcera menily brzdovy spinac a nevymazaly chybu po vymene stareho za novy ?:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...