Ivouš Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 sakra dnes chci napsat přes ICQ 7,4 sms zprávu zdarma na O2 ale nejede to .Oni tam nemají ani v těc h zemích -Českou Republiku.Píše to hlášku že tato země a operátor není v součastné době možné.A co teď s tím? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Použivam program Esmska je to lepši než nějaký ICQ a funguje, po instalaci je v češtině. http://code.google.com/p/esmska/ [upravil dne 2/4/11 18:43 Radek Hurvajz] Citovat
Péťa Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Tak jsem to teda vyzkoušel a jsem na tom stejně. ICQ kašle na české O2 Citovat
Ivouš Odesláno 2. duben 2011 Autor Odesláno 2. duben 2011 Radku Hurvajzi díky dobrý prográmek budu ho taky používat.A když jsme u těch telefonů,tak si vzpomínám že brácha mi před pár rokama říkal že volal přes počítač a mikrofón a repráky na mobil nebo i na pevnou linku zdarma.To je na to volání taky nějakej prográmek.No nebylo by to taky špatný,existuje a když ano tak jaký? díky:D Citovat
Péťa Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Telefonování zadarmo? To zní jako benzín zadarmo, elektřina zadarmo, ... Citovat
Ivouš Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 No co my tady řešíme korunový položky jak ušetřit.A ti naši političtí čuníci nás okrádají minimálně o milióny. Peta: no nebylo by to marný mít benzín a elektriku zdarma (to by se jezdilo a svítilo) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.