Miku Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Mám dotaz na znalce okolí Nymburku , zda po trase Hradec Králové - Nymburk je čerpačka LPG ( v HK na Shellce je ). Citovat
Ferry Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 muzes zkusit pohledat http://lpg.cernosice.cz/index.php?page=hledej.php jinak 100% jedna LPG cerpacka je kousek pred Podebradama - ve vesnici Odrepsy , minulej tyden tam byl tusim za 16.90 [upravil dne 31/3/11 21:24 Ferry] Citovat
MilanF1 Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 nebo - jak je uvedeno v odkaze - přímo v nymburce, ale na druhém konci (směr Lysá nad Labem). Buď za kolejeme na Robinu (o LPG si nejsem jist, ale asi jo) nebo pak dál v drahelicích (což je část nymburka, jako řidič to ani nezpozoruješ). Je to poslední objekt po pravé straně. Zkušenosti nemám, nikdy jsem nic na plyn neřídil a když už benzin, tak naposledy před čtyřmi roky v autoškole Citovat
Miku Odesláno 1. duben 2011 Autor Odesláno 1. duben 2011 Dík za odkazy , minule jsem právě přijel k té čerpačce na Drahelické a měli už zavřeno. Takže jsem volal na ten RoBiN Oil a mají otevřeno Lpg od 6:00 - 22:00 hod. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.