KUBBACHER Odesláno 28. leden 2005 Odesláno 28. leden 2005 Chlapci čidlo ve zpětném zrcátku mi dělá potíže, když ho odpojím, to znamená přeruším dva dráty v tom zrcátku a opět připájím k sobě tak mi ukazuje, ale po několikatém otočení klíčkem do první polohy mi to přestane ukazovat, napadlo mě jestli v těch dveřích není nějakej spoj kde třeba blbne kontakt, jinak nevím, čidlo asi běží dobře. Díky za radu.:cool: Citovat
Petr605 Odesláno 28. leden 2005 Odesláno 28. leden 2005 Oddělej ten černej plech okolo přístrojovky a koukni na tu černou krabičku s teploměrem a hodinama. Vede do ní konektor, tam by mohl být problém. Nebo přímo v ní. Co to ukazuje, když to blbne? Snad je to stejný, jako to mám já, jenom je ten teploměr jinde (myslím, že ho máš víc dole, že jo). Už jsem to měl i rozebraný, i když to bylo v 306, měnil jsem v tom žárovičku. Citovat
romo11 Odesláno 28. leden 2005 Odesláno 28. leden 2005 da sa prerobit tem teplomer s hodinami aby svietil inou farbou? napr. na modro? Uz tu bola debata o prerobeni pristrojovky a vypinacov ale o teplomeri tusim nikto nespominal ci to pojde. Citovat
Petr605 Odesláno 28. leden 2005 Odesláno 28. leden 2005 Jsou v tom dvě nebo tři žárovičky jako v kontrolkách, takže, když je vyměníš za něco jinak svítícího, tak máš vyhráno. Akorát, že ten displej by tu barvu malinko zkreslil. A teď si uvědomuju, že by možná stačila i nějaká modrá fólie. Už si to přesně nepamatuju, jak to tam vypadá, ale ta fólie by asi stačila. Jenom pro ty, co to chtějí rozdělat. Jde to dost ztuha, protože je to uvnitř spojený takovým mnohopinovým plochým konektorem s dlouhýmmi piny. I já když jsem to rozdělával, tak jsem zaváhal, jestli nedělám něco špatně, jakej to kladlo odpor. Citovat
KUBBACHER Odesláno 30. leden 2005 Autor Odesláno 30. leden 2005 Přes víkend, když jsem nastartoval tak ukazoval skutečnou teplotu ale pak co asi 10 sek. se to zvyšovalo o 4 stupně až do 70 stupňů, pak se objevily dvě pomlčky blikající a tak to děla pořád, nebo po nastartování ukazuje třeba 62 stupňů atd. Tu krabičku jsem oddělal, ale nerozebíral jen jsem sejmul a znovu nasadil konektor. Vypadá to, že to čidlo je v pohodě.:cool: Citovat
Petr605 Odesláno 30. leden 2005 Odesláno 30. leden 2005 Aha, tak podle toho, co jsi teď napsal, je to čidlem. Myslím že, podobnou závadu měl Dýdžej. Ona je chyba v tom, že se to čidlo samo ořívá procházejícím proudem a to nemá. Někde tady nebo v servisu se to už vyřešilo. Dá se to nahradit termistorem za pár korun. Vyhledej si to to ve starších příspěvcích. Citovat
KUBBACHER Odesláno 1. únor 2005 Autor Odesláno 1. únor 2005 Kam ten termistor umístím, jako že bych tím nahradil to čidlo? Zvažuji, že bych si ho sehnal z jiného auta a třeba bude klid. Dik za rady.:cool: Citovat
rimmer Odesláno 1. únor 2005 Odesláno 1. únor 2005 kubo..nech to byt, az bude pekne v lete, prijedes ke me, zmerime jake hodnoty ma cidlo u me orig. a pak zmerime tvoje, pripadne koupime...ty 4kila co za to chtel ten z vrakace jeste nejaky mesic stoji za to pockat...teplomer te nevytrne:cool: Citovat
KUBBACHER Odesláno 2. únor 2005 Autor Odesláno 2. únor 2005 Asi to tak dopadne, kdybych to sehnal za polovic tak je to v klidu, ale je možné, že čidlo pracuje správně a chyba je v té krabičce. No když tak bych tě využil. Díky:cool::cool: Citovat
Petr605 Odesláno 2. únor 2005 Odesláno 2. únor 2005 Čidlo NEpracuje správně. Prohledej ty diskuse a zkus koupit ten termistor. Stojí do dvacky a podle toho poznáš, kde je chyba. A normálně bys ho připojil místo toho původního čidla. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.