Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mohl bych poprosit o informaci pod čím se skrývá ČR a přilehlé státy?

Ze stranek Navtequ mi to není jasné a ani to nekoresponduje s odkazy na citroen foru. Asi na to jdu špatně. :mad:

Děkuju za pomoc:papa

Odesláno
Ahoj, mohl bych poprosit o informaci pod čím se skrývá ČR a přilehlé státy?

Ze stranek Navtequ mi to není jasné a ani to nekoresponduje s odkazy na citroen foru. Asi na to jdu špatně. :mad:

Děkuju za pomoc:papa

Jestli je to jako u IGO 8 tak je buď CZ samostatně,nebo je v balíčku východní Evropy.Částečně jí obsahuje mapa Německa,Rakouska,Polska.Jelikož jsme u Navtegu na black listině tzn,že neplatíme za mapy jako ostatní státy a to ani armáda.Jsme ve skupině s Albánií :bacha tak mapa CZ je opravdu osekaná.Německo u Iga s 350 MB a CZ jen se 3 MB něco značí.Proto nás sypou do balíčků,aby Německý turista v pohodě projel a našinec při hledání vesnice končí v rybníku :aut

[Edited on 21/5/11 06:35 Raiser]

Odesláno

CZ je v balíčku spolu se Slovenskem, Polskem, Maďarskem a tuším je tam ještě kousek Rakouska. Z té nabídky na citroen foru je to myslím NO_EUROPA (nebo NW_EUROPA, už si to přesně nepamatuji). Ale už se to tu řešilo na předchozích stránkách. ;) Jinak co se těch mapových podkladů týká, tak Navteq se bohužel opravdu moc nevytáhl a ty mapy mi přijdou nedodělané. Chybí tam například drtivá většina lesů... Je pravda, že při navigaci to nijak nevadí, ale prostě to vypadá dost divně. Jako kdybych otevřel autoatlas a tam byly jen silnice a nic víc. :( Stejné podklady vlastně používá i Nokia a kamarád má ve svém služebním Passatu totéž, takže to není jen verzí pro RTx... Snad se to časem zlepší.:roll

[upravil dne 21/5/11 07:05 Mike407]

Odesláno

Například mapy pro IGO pro CZ jsou taky skoro holé,ale jsou nadšenci,kteří ty mapy vylepšuji.Dodělávají 3D objekty,zvýrazní různá POI atd.O módech ani nemluvím.Je to celá komunita.Mne v HTC HD v IGU v zimě sněží,na podzim padají listy,v létě svítí slunce a šveholí lesy.Krásný je v 3D průjezd Prahou,kde vidíte Wilsoňák a Národní divadlo...benzínky i s firmou jaká jí obsluhuje atd.

Odesláno
Díky za informace. Nezkoušel někdo kompatibilitu s mapama od jiných výrobců?

Třeba s Teleatlasem je to stejné.Naše vlast je pověstná tím,že neplatí to co je třeba a miliardy se hážou do kanálu,nebo do soukromých kapes.Je to ostuda našeho národa.A přitom jsme nádherná turistická oblast i pro cizince velmi zajímavá.To mi hlava nebere.Vyspělé státy jako Německo,Francie,Itálie se předhánějí zrovna ve vytváření mapových podkladů,právě z důvodů turistiky,což nese samozřejmě zisk a následně daně z příjmu.

Odesláno

Tak hole IGO mapy zas nejsou. Prekvapila me detailnost, kde jsou detailne vyznncene i jednotlive cesty na parkovistich a kdajaka sebezaostalejsi polni cesta. A barevnost se da zlepsit vyberem scheme.

Odesláno

Mám stažené mapy a tak se pokusím s kamarádem,který se tvorbou vychytávek zabívá vymyslet,jestli se s cz dá něco dělat.Pokusíme se zakomponovat 3D a jiné vychytávky aspoň do CZ mapy to co je vytvořeno pro IGO.Nevím jak to bude vypadat,protože je u RT 4 dost chabé rozlišení obrazovky.Vše je vytvořeno pro rozlišení 800*600 a 640*480 pix.Uvidím co se s tím dá dělat.U RT 4 vypadá navigace tak o 10 let zpět.Dám sem screeny z IGA a co jsme pořešili.Po domluvě mi sdělil,že je to opět výzva tak uvidíme co zvládne RT 4 ,aby se to potom netrhalo při jízdě.

Odesláno

Je to škoda, že jsou ty mapy tak nedotažené. Už si tím nejsem 100% jistý, ale řekl bych, že u starší verze map pro Nokii ty lesy byly a zmizely až po loňském updatu. Například mapy od Teleatlasu, které mám v přenosné navigaci, vypadají v tomto ohledu podstatně lépe... Prostě mi přijde, jak kdyby tu poslední verzi map nestihli v termínu úplně dokončit a vydali ji tak, jak právě byla...

Odesláno
Je to škoda, že jsou ty mapy tak nedotažené. Už si tím nejsem 100% jistý, ale řekl bych, že u starší verze map pro Nokii ty lesy byly a zmizely až po loňském updatu. Například mapy od Teleatlasu, které mám v přenosné navigaci, vypadají v tomto ohledu podstatně lépe... Prostě mi přijde, jak kdyby tu poslední verzi map nestihli v termínu úplně dokončit a vydali ji tak, jak právě byla...

Dneska na grilovačce to s kámošem probereme a pokusíme se s tím něco udělat.Nejni to až tak náročný,aby to nešlo.Jen budeme trochu brzděni HW RT 4.

Odesláno

No jo, jenže já mám bohužel ještě RT3. :( Mně by úplně stačilo, kdyby ty mapy byly kompletní a bylo tam vidět vše co vidět má být. 3D zobrazování mi nechybí. :) Nicméně pokud byste přišli na způsob, jak využít data jiných výrobců a upravit je pro RT4, možná by to šlo podobně i pro RT3...

Odesláno
No jo, jenže já mám bohužel ještě RT3. :( Mně by úplně stačilo, kdyby ty mapy byly kompletní a bylo tam vidět vše co vidět má být. 3D zobrazování mi nechybí. :) Nicméně pokud byste přišli na způsob, jak využít data jiných výrobců a upravit je pro RT4, možná by to šlo podobně i pro RT3...

Kamarád a já se tomu budeme v práci příští týden věnovat naplno.Uvidíme.Podle mne pro RT 3 a 4 to bude hodně podobné.Jen je rozdíl v ukládání souborů a v rychlosti zařízení.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mohu poprosit nekoho pobliz Prostejova,Olomouce kdo ma na cd ty nove mapy

pro rt3.Nejsem pres pc zadnej machr tak bych si radsi prijel. Zajima mne hlavne cesta do

Chorvatska.Kdyby se nikdo neozval tak prosim o ten link a ja se stim zkusim nejak poprat.

Predem dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...