Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Stanleygirl dovolím si nesouhlasit. Na 99% tam mas cd central europe , to ma v Itálii pokryti solidní do max 1/3 Itálie . A nebo to mas zmetek. Já jsem projel s Rt3 Itálii Chorvatsko Německo Cz a Sk a zatím vždy v Ok. S kopii originál cd , kterou mám z mého originálu .

Odesláno
:D Mily haus, Stanleyirl nema nic spolocne so Stanleygirl :P Mal som dobre cd vlozene a isiel som po hlavnej trase. Nakolko nie som az taky blby tak som skusal cd aj Talianska aj Rakuska... a bolo to o tom istom neviem vysvetlit pre co ale proste to zblblo. Ale SK Rakusko uz OK
Odesláno

Omlouvám se za to jmeno :aut Psal jsem to na iPadu a asi něco doplnil sám.

Na 2012 není SK a A dohromady. Za pár týdnů pojedu za Neapol, tak potom dám vědět.

To co jsem psal jsem projel s cd 2011. Nepředpokládám , že to bude horší s novějšími daty.

Loni se tu psalo o prázdným místech na mapách CZ i SK co byly staženy z netu, tak jestli to nemáš stejný případ. Konkrétně Itálii tady někdo jmenoval, že mu to blblo.

Odesláno

No ved skus, len tam neslo o to ze by tam nieco chybalo... mapa je komplet len nedokazalo vyhladat trasu z neznameho dovodu.... mozno aj zhodou okolnosti dopravnych info..??:myslim Inac mal som aj staru mapu, ale tu som nasiel az ked som docestoval na sk.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Neumím anglicky ani slovo.

Zkusil jsem se tam zaregistrovat ale stejně se mi nepodařilo nic stáhnout.

Mám tedy prosbu - je možné ty mapy nějak přeposlat. Vypálení snad zvládnu.

Předem Dík Robert

• O 2 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Trochu tohle téma oživím. Nevím, jestli jste to už zaznamenali, ale dnes jsem koukal na stránky Navtequ a už tam nabízejí mapy 2012/2013 (digitalizace 4 kvartál 2011). Možná bychom mohli zase uspořádat podobnou akci jako loni.;)

Odesláno

Este,ze si to pripomenul.Stale sa chystam skontrolovat ich web,no stale na to zabudnem.A potvrdzujem Tvoje slova.Su tam uz mapy 2012/2013.Ja sa opat hlasim,ako minuly rok k Adamovi,ktory to zabezpecil.Alebo pockame,kedy budu na www.gpsunerground.com?:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...