Guest Džůny Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Tak jsem obrousil, natřel a nalakoval pár rezavých míst na své 406 a jakmile bylo hotovo, trochu barvy mi zbylo a napadla mě neskutečná zhovadilost – stříknout i kliku. Ono se to i jakžtakž povedlo, ale když jsem stříkal základovku, asi jsem blbě zakryl okolí, takže mám teď na dveřích takový poprašek a na přímém sluníčku to jde vidět. Něco se dostalo snad i na okna... nechápu jak se mi to povedlo. Otázka je - jak to dostat dolů abych co nejmíň poškodil původní barvu a lak? Citovat
koblih69 Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Použij normálně nějakou leštící pastu, třeba Tempo, půjde to naprosto bezproblémů Citovat
Guest Džůny Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Ředidlo jsem zkoušel, drhnul jsem to půl hodiny, ruka červená, nervy v kýblu a houby. Díky moc pánové, zkusím to rozleštit pastou. Bože, až mě příště zase nějaká taková hovadina napadne, prašťte mě někdo. [upravil dne 29/3/11 22:16 Džůny] Citovat
dodo407sw Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 zalezi akou farbou si striekal... na syntetiku 6006 riedidlo, alebo skus aceton 6001 alebo na polyuretan je 6025 (tusim) alebo posledna rada toluen. ale nefetovat :D Citovat
koblih69 Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 Z oken to tou pastou dostaneš taky, pokud budeš chtít rychlejší výsledek tak na okna použij tempo na staré laky. Neboj jde to rychle. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 Tempo obsahuje silikon a vosky, pokud to naplaca na okna tak za deště budou ty okna uplně slepý, ať nikoho ani nenapadne to dát na čelní sklo, to je pak velikej problem to z toho dostat Citovat
Guest Džůny Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 dodo407sw: Stříkal jsem to obyč. základovkou ve spreji – takovou tou co bývá všude, \"na škodovky\". Musel bych se mrknout na obal co to je vlastně zač až budu v garáži. Dík za rozepsání chemie. Pastu ani leštěnky jsem na skla nepatlal, naštěstí to i mně přišlo jako blbost. Koupil jsem nějakou leštěnku na staré laky a docela to šlo, i když to bude chtít ještě jednou/dvakrát naleštit znovu. Snad to nebyl jenom placebo efekt. No každopádně je to pořádná facka za uši mojemu kutilství, aspoň dopříště vím, že mám dávat 2x takový pozor. Citovat
koblih69 Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 Radku v kolonce složení je napsáno : ...neobsahuje silikonové sloučeniny...\" Veškerá magie jak to dostat dolů je jakýkoliv přípravek na okna s alkoholem nebo líh... mimochodem se to amatrésky používá v kombinaci třeba s plavenou křídou na zeleštění poškrábaných skel, ale to už je jiná pohádka . Citovat
Guest Džůny Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 Základovka je dole (díky vám a žiletce, dokonce jsem ani nepoškrábal sklo), ale na laku se drží zubynehty. Ale stejně asi budu brousit a stříkat celé dveře, takže už se na to teď asi vykašlu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.