Návštěvník Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Blbě mi stírá zadní stěrač, nahoře uprostřed nestírá vůbec. Koupil jsem nový ramínko a je to stejný. Ovšem když odspodu zatlačím na hřídelku motorku, tak to začne stírat dobře. Otázka zní: řešil to už někdo, případně jak? Hřídelka je sklem prostrčená v nějaký gumový průchodce či co to je. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Mám úplně stejný problém. Dělalo to, když jsem koupil, vyměnil jse všechny stěrače za bezramínkové. Chvíli to bylo OK, teď už to dělá na zadku znovu. Prostřik kloubu WD - bez efektu. Taky by mě zajímalo, co stím. Citovat
Wensdy Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Taky mi to dělá a taky mi to štve. Má někdo řešení? Citovat
Návštěvník Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 No nemám dobrou zprávu. V Pežotu přesně vědi o co jde a vyřešit to lze jednoduše výměnou motorku. A další možnost je laborování s motorkem. Rozdělat vzadu tapec a zkoušet motorek podkládat tak či onak. Ale bacha na sklo. Citovat
MotoMoto Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 Mě to dělá také a do těď jsem myslel že to je jen gumičkou či ramínkem a uvažoval o tom, že je budu měnit ale takto se na to vybodnu, zase tolik to nevadí, to přežiju, než s tím dělat psí kusy nebo měnit motorek. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 Vidím to stejně. Jelikož se člověk nevyhne tomu, aby jednou za čas nebouchl kufrem, přijde mi výměna, či podkládání motorku zbytečné a hlavně dočasné = prdím na to;). Citovat
Sasula Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 taky se pridavam do klubu nestiracu zadniho okna... mam to od koupě, a je mi to jedno Citovat
bibo807 Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 ja taktež a vubec vi to neva protože ho nepouživam jen někdy v zimě ale jinak tam mam natahnutou roletku takže tam je tma a nevidim ani tak... Citovat
Tango C8 Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 ja taktež a vubec vi to neva protože ho nepouživam jen někdy v zimě ale jinak tam mam natahnutou roletku takže tam je tma a nevidim ani tak... Přesně. Z vozu si toho ani nevšimnu, až zvenku a to neřeším. Citovat
Haryk Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 tak vtom nejsem sám ,taky neřeším [upravil dne 31/3/11 09:51 Haryk] Citovat
sidonius1 Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Zadní stěrač mmi to dělal taky. Stačí sundat ramínko, hlavní stěrač odtáhnout od skla a dole v uchycení ze strany od sklad pilníkem ubrat hranu,která dosedá na nepohyblivý díl. Ta hrana ho totiž nepouští stěrač dál na sklo. Je blbost se trápit s motorkem. Oprava na cca 3 minuty. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Šlo by hodit nějaké foto? Kde přesně je to místo? Zkusil bych to taky. Díky. Citovat
Haryk Odesláno 9. duben 2011 Odesláno 9. duben 2011 sidonius1 a funguje pro jistotu jsem opiloval obě strany a bez sundání ramínka Citovat
JirkaMTPO Odesláno 9. duben 2011 Odesláno 9. duben 2011 Asi na tom něco bude. Když jsem přišel k autu a podíval se z vrchu i ze spod, tak je mezi plochami cca. 1/2milimetrová spára. Stěrač má ale malou vůli v pohybu nahoru-dolu a tím se obě protilehlé plochy o sebe opřou a to by opravdu mohlo způsobovat to stírání ze začátku a na konci OK, ale střed okna vynechán. Zítra to zkusím opatrně zlehka zbrousit a uvidím. Citovat
Haryk Odesláno 9. duben 2011 Odesláno 9. duben 2011 máš úplnou pravdu,když sundáš stěrač,tak ramínko je asi 8mm od skla a po obroušení leží na skle,a tím to je [upravil dne 9/4/11 20:40 Haryk] Citovat
sidonius1 Odesláno 10. duben 2011 Odesláno 10. duben 2011 Jsem se ale nadřel,než jsem na přišel. Se diviím,že tak jednodou věc řeší v Peugeotu tak složitě a nepřišli na to už dávno. No asi spíš nechtěli. Opilovat kousek plastu je hovno kšeft.. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 10. duben 2011 Odesláno 10. duben 2011 Tak mám taky hotovo. Stačilo mi zbrousit ten kryt na šroub a už stírá po celé ploše. Nechtělo se mi to dělat pilníkem, tak jsem to vzal zlehka o cca 1mm flexou a super. Dokonce jsem trefil docela i rovnoměrné spáry. Děkuji za radu. Jirka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.