chuck11 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 jojo byla to rychlovka mněl jsem rozjezenou snídani a kávičku:D když přijeli Citovat
Šalda Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Tak to je slušný:potlesk Snad bude s kotlem spokojen tak jako já Citovat
John_Ice Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 hlavně aby bylo čím topit...hajzlové všechno zdražují Citovat
Šalda Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Dřevo bude pořád:) Ale nějak jsem si nezvykl na to, že kotel s dvojnásobným výkonem než jsme měli, taky dvojnásobně sežere:D:D Ale první zima za námi a bylo doma nádherně, oproti starýmu kotli nebe a dudy:aut Aspoň teď vím, kolik si mám nachystat dřeva na příští zimu:D Citovat
Mišak Odesláno 4. duben 2011 Autor Odesláno 4. duben 2011 Kotlík už je složen v garaží a přes léto se zapojí.Byla to pohoda Pepa ho měl už připravený venku takže to byla akce blesk:D nebyl čas se sním srát musel sem jet nakupovat:D Dřeva je všude dost a když člověk není lenoch tak dostane samovýrobu za par kaček. Popřípadě hodím avijenku na značky a sfrknu do polska pro uhlí kamoš na letošek kupoval u sousedů a spokojenost;) Citovat
John_Ice Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 dřevo jo,ale když jsem před 7lety začal,tak se mi smáli,že jsem blbec,že makám jak hovado at si dám plyn.Dříví přebytek a za plnometr 100kč ...ted chtěj už 500kč a bojíš se,že se ti to v lese ztratí,protože hafo lidí jsou vychcánci!! ... Citovat
chuck11 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Kotlík už je složen v garaží a přes léto se zapojí.Byla to pohoda Pepa ho měl už připravený venku takže to byla akce blesk:D nebyl čas se sním srát musel sem jet nakupovat:D Dřeva je všude dost a když člověk není lenoch tak dostane samovýrobu za par kaček. Popřípadě hodím avijenku na značky a sfrknu do polska pro uhlí kamoš na letošek kupoval u sousedů a spokojenost;) Sem rád,že si spokojen;) Citovat
Mišak Odesláno 3. říjen 2011 Autor Odesláno 3. říjen 2011 Když už se šel do sklepa fotit:D Kotel od Pepeho byl nainstalován minulí čtvrtek.Zatím sme nemohli zkušebně zatopit jelikož paní topenaři koupili velké roury:D:DZítra by měli dojít a dokončit praci už se těším... Jediný problem nastal, pepo nemohlo u vás doma někde zustat udělatko ktomu přivíracimu ventylu co si my dodaval později?Vkrabičce nebylo a u ventylu tež né.Nejhorší je že se nada koupit zvlašť jen s celým ventylem za 560Kč Citovat
Mišak Odesláno 3. říjen 2011 Autor Odesláno 3. říjen 2011 Detajl ventylu. Kdyby kdokoliv věděl kde udělat sehnat nebo vyrobit dejte vědět Díky [upravil dne 3/10/11 20:22 od Mišak] Citovat
Šalda Odesláno 3. říjen 2011 Odesláno 3. říjen 2011 Tak já to tam naštěstí mám, ale myslím že nemůže být prblém si to udělat z kusu plechu, stejně je to jen na otevírání spodních dvířek Citovat
Mišak Odesláno 3. říjen 2011 Autor Odesláno 3. říjen 2011 myslím že nemůže být prblém si to udělat z kusu plechu, stejně je to jen na otevírání spodních dvířek Ja sem to bohužel neviděl jak to vypadá.Určitě to zkusím vyrobit musím ale prvně mrknout jak to vlasně pracuje [upravil dne 3/10/11 20:30 od Mišak] Citovat
Šalda Odesláno 3. říjen 2011 Odesláno 3. říjen 2011 škoda že bydlíš tak daleko, ses mohl přijet podívat, kdybys chtěl udělat nějaký fotky tak není problém Citovat
Mišak Odesláno 3. říjen 2011 Autor Odesláno 3. říjen 2011 když budu potřebovat pomocurčitě se ozvu;) děkuji:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.