Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nový kotel na tuhá paliva(Nový kotel napojen)

Recommended Posts

Odesláno

Dřevo bude pořád:)

Ale nějak jsem si nezvykl na to, že kotel s dvojnásobným výkonem než jsme měli, taky dvojnásobně sežere:D:D

Ale první zima za námi a bylo doma nádherně, oproti starýmu kotli nebe a dudy:aut

Aspoň teď vím, kolik si mám nachystat dřeva na příští zimu:D

Odesláno

Kotlík už je složen v garaží a přes léto se zapojí.Byla to pohoda Pepa ho měl už připravený venku takže to byla akce blesk:D nebyl čas se sním srát musel sem jet nakupovat:D

Dřeva je všude dost a když člověk není lenoch tak dostane samovýrobu za par kaček.

Popřípadě hodím avijenku na značky a sfrknu do polska pro uhlí kamoš na letošek kupoval u sousedů a spokojenost;)

Odesláno

dřevo jo,ale když jsem před 7lety začal,tak se mi smáli,že jsem blbec,že makám jak hovado at si dám plyn.Dříví přebytek a za plnometr 100kč ...ted chtěj už 500kč a bojíš se,že se ti to v lese ztratí,protože hafo lidí jsou vychcánci!! ...

Odesláno
Kotlík už je složen v garaží a přes léto se zapojí.Byla to pohoda Pepa ho měl už připravený venku takže to byla akce blesk:D nebyl čas se sním srát musel sem jet nakupovat:D

Dřeva je všude dost a když člověk není lenoch tak dostane samovýrobu za par kaček.

Popřípadě hodím avijenku na značky a sfrknu do polska pro uhlí kamoš na letošek kupoval u sousedů a spokojenost;)

Sem rád,že si spokojen;)

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Když už se šel do sklepa fotit:D Kotel od Pepeho byl nainstalován minulí čtvrtek.Zatím sme nemohli zkušebně zatopit jelikož paní topenaři koupili velké roury:D:DZítra by měli dojít a dokončit praci už se těším...

Jediný problem nastal, pepo nemohlo u vás doma někde zustat udělatko ktomu přivíracimu ventylu co si my dodaval později?Vkrabičce nebylo a u ventylu tež né.Nejhorší je že se nada koupit zvlašť jen s celým ventylem za 560Kč

post-5303-14109620038376_thumb.jpg

Odesláno

Detajl ventylu.

post-5303-14109620038606_thumb.jpg

Kdyby kdokoliv věděl kde udělat sehnat nebo vyrobit dejte vědět Díky

[upravil dne 3/10/11 20:22 od Mišak]

Odesláno
myslím že nemůže být prblém si to udělat z kusu plechu, stejně je to jen na otevírání spodních dvířek

Ja sem to bohužel neviděl jak to vypadá.Určitě to zkusím vyrobit musím ale prvně mrknout jak to vlasně pracuje

[upravil dne 3/10/11 20:30 od Mišak]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...