Marcel00 Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Dnes rano idem do prace a chcem si kuknut kolko auto v priemerke papka... no a cuduj sa svete ono mi to nechce prepnut spotrebu z momentalnej na dennu, resp. dlhodobu. Nejake je to zamrznute... poprepinam krizom krazom na klimu, audio, telefon, vypnem rd4 zapnem a vzdy ked si to dam na trip tak tam mi to nechce prepinat medzi jednotlivymi spotrebami... Tlacitko funkcne je, lebo zdroje zvuku mi to prepina, pripaden sa dostanem do tel. zoznamu. Uvidim ked pojdem domov, mozno sa to umudri... ale predvcerom viem ze to islo... Stretli ste sa s tym uz niekto ? asi to chce nejaky antivirak [upravil dne 28/3/11 08:17 Marcel00] Citovat
AnotherOne Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Zdroje zvuku predsa prepínaš na páčke rádia. Spotreby sa prepínajú na páčke stieračov. Citovat
Marcel00 Odesláno 28. březen 2011 Autor Odesláno 28. březen 2011 ty koksooooooooooooooooooooooooooooooooooo ja debil... chapes ze som mal totalne okno ? ja som dobry pako, hlavne ze mam auto uz 3/4roka :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D na tu packu stieracov som uplne zabudol... :bojim:bojim:bojim hold rano som do roboty zaspal a nejaky som bol zmateny... rozmyslam nad dnesnou vymenou loziska tak som cely dopleteny... Dik Antoher za nakopnute, ale citim sa fakt trapne [upravil dne 28/3/11 08:18 Marcel00] Citovat
Marcel00 Odesláno 28. březen 2011 Autor Odesláno 28. březen 2011 to je ako s pin kodom... naspamat ho nevies ale poslepiacky ho natukas... ak mas okno tak si neposmenies... vecer by som to prepol automaticky bez rozmyslania a hned by som sahol na spravnu packu :D Citovat
straki007 Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 :xvulTak jste mne rozesmali takhle v pondeli po ranu.....preji krasny tyden:D:D:D Citovat
Marcel00 Odesláno 28. březen 2011 Autor Odesláno 28. březen 2011 náápodobne... ale si na mna zabudol... poslal som ti aj foto RJ indicie: blesk, subaru, bt modul, chip.... Citovat
straki007 Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Nezapomel..........nebyl jsem ted nikde..... Resil jsem resty doma.. Neboj,dam vedet. Citovat
jannny Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 to máš z toho, že máš v poslednej dobe veľa vecí ovládaných pod volantom Citovat
Marcel00 Odesláno 28. březen 2011 Autor Odesláno 28. březen 2011 no som z toho bluetooth este vykolajeny furt :D ňáko a to mi este webasto pribudne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.