Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes rano idem do prace a chcem si kuknut kolko auto v priemerke papka... no a cuduj sa svete ono mi to nechce prepnut spotrebu z momentalnej na dennu, resp. dlhodobu. Nejake je to zamrznute... poprepinam krizom krazom na klimu, audio, telefon, vypnem rd4 zapnem a vzdy ked si to dam na trip tak tam mi to nechce prepinat medzi jednotlivymi spotrebami... Tlacitko funkcne je, lebo zdroje zvuku mi to prepina, pripaden sa dostanem do tel. zoznamu.

Uvidim ked pojdem domov, mozno sa to umudri... ale predvcerom viem ze to islo... :bacha

Stretli ste sa s tym uz niekto ?

asi to chce nejaky antivirak :aut

[upravil dne 28/3/11 08:17 Marcel00]

Odesláno

ty koksooooooooooooooooooooooooooooooooooo

ja debil... chapes ze som mal totalne okno ? ja som dobry pako, hlavne ze mam auto uz 3/4roka :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

na tu packu stieracov som uplne zabudol... :bojim:bojim:bojim:bojim

hold rano som do roboty zaspal a nejaky som bol zmateny... rozmyslam nad dnesnou vymenou loziska tak som cely dopleteny... Dik Antoher za nakopnute, ale citim sa fakt trapne :mad:

:papa

[upravil dne 28/3/11 08:18 Marcel00]

Odesláno

to je ako s pin kodom... naspamat ho nevies ale poslepiacky ho natukas... ak mas okno tak si neposmenies...

vecer by som to prepol automaticky bez rozmyslania a hned by som sahol na spravnu packu :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...