Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, nedávno jsem si koupil držák na mobil který je možné přicucnout na sklo. Držák jsem si přicucl na čelní sklo do levého spodního rohu ke sloupku. Dal jsem na držák mobil a signál mi zmizne. V pravém rohu nebo uprostřed signál mám. Zkoušel jsem i jiné mobily - > nad budíkama a v levém rohu čelního skla signál není. Jsem z toho jelen. Mobilem a ani držákem to není. Chci se zeptat čím to může být.

Díky Díky

Odesláno

Clovece myslim ze toto dela celni sklo......ale nejsem si jisty.....zkus ho vymenit hehehehehehehehehe:D:D:D

Doplneni: Ale za druhovyrobu-original to bude delat asi opet..:aut

[upravil dne 28/3/11 10:49 straki007]

Odesláno

Nevím nevím, laboruju s tím a pořád na nic nemůžu přijít..... Ale přišel jsem na to, že když vypnu motor, tak mám alespoň minimální signál... Celkem mě to kaká.

Odesláno

Jaké máš čelní sklo? Pokud je to solární (poznáš to polde mírně kovového odlesku při pohledu z boku a také je kolem dešťového senzoru patrný světlejší obdélník) tak budeš mít se signálem opravdu problém. Mě při výměně skla přidávali ext. lepenou antenu právě do toho nestíněného prostoru vedle dešťového senzoru. Mechanik mě na to přímo upozorňoval.

Ta meziskelní fólie je pokovená pro lepší odraz slunečních paprsků, bohužel odráží nejen je.

Odesláno

Taky sme měnilu u P 307 sklo, a měli pak problém s GPS signálem..fungoval jen v jednom místě a to slabě..takže na tom něco bude. Ja mám u 405 sklo čiré jak ve skleníku, a tam není problém :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...