PetrCoupe Odesláno 27. březen 2011 Odesláno 27. březen 2011 Zdravím, nedávno jsem si koupil držák na mobil který je možné přicucnout na sklo. Držák jsem si přicucl na čelní sklo do levého spodního rohu ke sloupku. Dal jsem na držák mobil a signál mi zmizne. V pravém rohu nebo uprostřed signál mám. Zkoušel jsem i jiné mobily - > nad budíkama a v levém rohu čelního skla signál není. Jsem z toho jelen. Mobilem a ani držákem to není. Chci se zeptat čím to může být. Díky Díky Citovat
Fusion Odesláno 27. březen 2011 Odesláno 27. březen 2011 Tyjo to slyším poprvé. Reprák tam není? (magnet) Aji s úplně vypnutým autem? Citovat
Qcko Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Zaujimave, ja tam repro mam a signal tiez, hmm, to som zvedavy cim to bude ...nemal predchadzajuci majitel v stlpiku nejaku rusicku Citovat
straki007 Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Clovece myslim ze toto dela celni sklo......ale nejsem si jisty.....zkus ho vymenit hehehehehehehehehe:D:D:D Doplneni: Ale za druhovyrobu-original to bude delat asi opet.. [upravil dne 28/3/11 10:49 straki007] Citovat
Qcko Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 No niektore celne skla maju takuto neblahu vlastnost, ale skor na GPS, ale to by mal vsade v aute a nie len na jednom mieste Citovat
kujon106 Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Že by ta sluneční folie byla z olova? Citovat
PetrCoupe Odesláno 28. březen 2011 Autor Odesláno 28. březen 2011 Nevím nevím, laboruju s tím a pořád na nic nemůžu přijít..... Ale přišel jsem na to, že když vypnu motor, tak mám alespoň minimální signál... Celkem mě to kaká. Citovat
shark734 Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 nieco podobne mi robil iPhone 3G...asi mu vadi atermicke sklo na ostatnych \"fonoch\" to nerobi Citovat
PetrCoupe Odesláno 28. březen 2011 Autor Odesláno 28. březen 2011 Mám samsung omnia II, ale to je fuk, dělá to nokie, i sony ericsson... U jinýho auta ALE nee :-/ Citovat
FrantaCV Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Jaké máš čelní sklo? Pokud je to solární (poznáš to polde mírně kovového odlesku při pohledu z boku a také je kolem dešťového senzoru patrný světlejší obdélník) tak budeš mít se signálem opravdu problém. Mě při výměně skla přidávali ext. lepenou antenu právě do toho nestíněného prostoru vedle dešťového senzoru. Mechanik mě na to přímo upozorňoval. Ta meziskelní fólie je pokovená pro lepší odraz slunečních paprsků, bohužel odráží nejen je. Citovat
Opl405 Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Taky sme měnilu u P 307 sklo, a měli pak problém s GPS signálem..fungoval jen v jednom místě a to slabě..takže na tom něco bude. Ja mám u 405 sklo čiré jak ve skleníku, a tam není problém Citovat
shark734 Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 ja mam tiez atermicke sklo(s tou kovovou upravou) a jediny telefon ktoremu sa to nepaci je ten iPhone...neviem preco, ale je to tak Citovat
Qcko Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Nemas ciste nahodou v aute nejaky vykonny zosilnovac pripadne iny silovy spotrebic? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.