Michal.B Odesláno 27. březen 2011 Odesláno 27. březen 2011 Zdarec,mate taky problem že vam odchazi brzdove spinače ? Skoro furt mi nejdou brzdovky což je docela blbej problem kvuli vypalenym kontaktum na tom spinači,tak je očistim chvylku jde a pak zas nic. Citovat
koblih69 Odesláno 27. březen 2011 Odesláno 27. březen 2011 Pokud jsou kontakty do hloubky opálené tak je zničená ta vrstva která má právě opalování zabraňovat. Pokud to pak zabousíš tak vše funguje, ale samozřejmě zdaleka nečekej výdrž jako u nových kontaktů. Pro tvůj klid bych ještě proměřil proud, který tam teče. Citovat
Michal.B Odesláno 27. březen 2011 Autor Odesláno 27. březen 2011 Pokud jsou kontakty do hloubky opálené tak je zničená ta vrstva která má právě opalování zabraňovat. Pokud to pak zabousíš tak vše funguje, ale samozřejmě zdaleka nečekej výdrž jako u nových kontaktů. Pro tvůj klid bych ještě proměřil proud, který tam teče. No i novej spinaš moc nevydžel, tak se ptam jestli to děla jen mě nebo jestli je to častějši zavada Citovat
mmmb Odesláno 27. březen 2011 Odesláno 27. březen 2011 zespodu na u dorazu páky najdeš ten spínač , odděláš konektor a vysuneš spínbač a ten rozebereč vyčistíš a funguješ dál. Citovat
Michal.B Odesláno 28. březen 2011 Autor Odesláno 28. březen 2011 zespodu na u dorazu páky najdeš ten spínač , odděláš konektor a vysuneš spínbač a ten rozebereč vyčistíš a funguješ dál. Jo to dělam ale nevydrži to dlouho Citovat
lacoceco Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 nedalo by sa to prehnať cez relé ??? Citovat
Michal.B Odesláno 28. březen 2011 Autor Odesláno 28. březen 2011 nedalo by sa to prehnať cez relé ??? Taky jsem nad tim přemyšlel než kupovat pořad spinač Ted mam jeden schovanej až pujdu ted na stk tak abych měl jistotu že to bude fakat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.