Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,mate taky problem že vam odchazi brzdove spinače ? Skoro furt mi nejdou brzdovky což je docela blbej problem :) kvuli vypalenym kontaktum na tom spinači,tak je očistim chvylku jde a pak zas nic.

Odesláno

Pokud jsou kontakty do hloubky opálené tak je zničená ta vrstva která má právě opalování zabraňovat. Pokud to pak zabousíš tak vše funguje, ale samozřejmě zdaleka nečekej výdrž jako u nových kontaktů. Pro tvůj klid bych ještě proměřil proud, který tam teče.

Odesláno
Pokud jsou kontakty do hloubky opálené tak je zničená ta vrstva která má právě opalování zabraňovat. Pokud to pak zabousíš tak vše funguje, ale samozřejmě zdaleka nečekej výdrž jako u nových kontaktů. Pro tvůj klid bych ještě proměřil proud, který tam teče.

No i novej spinaš moc nevydžel, tak se ptam jestli to děla jen mě nebo jestli je to častějši zavada

Odesláno
zespodu na u dorazu páky najdeš ten spínač , odděláš konektor a vysuneš spínbač a ten rozebereč vyčistíš a funguješ dál.

Jo to dělam :) ale nevydrži to dlouho

Odesláno
nedalo by sa to prehnať cez relé ???

Taky jsem nad tim přemyšlel než kupovat pořad spinač :)

Ted mam jeden schovanej až pujdu ted na stk tak abych měl jistotu že to bude fakat :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...