Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

psa-ci dneska som nalial desat litrov z kanistra a mal som naftu pri chrdle plny nestece nafta dole potom som isiel na pumpu max co som natankoval 3 litre a nafta bola pri hrdle ma niekto schemu na nadrz ci je tam maly kanalik na vzduch alebo niake zabezpecenie proti kradezi nafty vdaka

Odesláno

kutya ma este, vagy én nalial tíz liter tarisznya és én már a dízel Chrdle teljes fuss le, majd lementem a szivattyú, mint én tankolt legfeljebb 3 liter gázolaj volt a torka valaki vázlatos egy tank, vagy van egy kis csatorna a levegő vagy niake biztonságát a lopás ellen a dízel üzemanyag

Odesláno

ikdyz pro ozzyho spis

dzisiaj pies, albo ja nalial dziesięć litrów scrip i miałem paliwa na olej napędowy pełny Chrdle spływać potem poszedłem do pompy jak tankowany Max 3 litrów i olej napędowy był w gardle ktoś ma schemat do zbiornika, czy też niewielki kanał na powietrzu lub niake zabezpieczenie przed kradzieżą oleju napędowego przez

Odesláno

No tak k problému. Je zajímavé, že ti ukazuje rezervu, když by tam mělo být 13l. Naftu jsi doléval když svítila rezerva? Měl jsi vypnutý motor a vytažený klíček?

Odesláno

Niekde sa to tu už preberalo, tak sa mi zdá že by tam mal byť odvzdušňovací ventil nádrže, možno bude zaseknutý alebo upchatý.

Odesláno

To vypadá na odvzdušnění nádrže. Když po jízdě otevřeš víčko nádrže zasyčí to? Je to dost nepravděpodobné, ale jestli nemáš zdeformovanou nádrž od podtlaku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...