Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Frozzovo bílé plusko - nová leštička :)

Recommended Posts

Odesláno
pěkný fotky, jinak ten přední plast v narazníku je lakovaný?

Takhle je z výroby, asi klasický černý plast, který půjde do konce prázdnin do bílé, čímž pug získa agresivnější vzhled a už se nebude tak přátelsky \"smát\" :aut:D

Odesláno

Dík za pochvalu..ale nevidim v těch fotkách nic extra...Zas tak supr nefotim si myslim:)

nejvíc se mi líbí jak je Lukáš opřený o auto..protože ta jediná má \"příběh\"...můžež si pod tim představit hodně věcí proř zastavil a čumí do pole.....

těším se na sobotu...do Mostu až s Lukym pojedem

• O 2 týdny později...
Odesláno

Přímo nesnáším cokoliv, co je fake. Karbon fólii co se tváří jako karbon, brembo nálepka na třmenech, který prostě brembo nejsou etc... Osobně bych si připadal jako idiot vlastnit něco takového a pak si umíš představit, co se mi honí hlavou, když vidím alessio kola se speedline nálepkou. Když nemám na originál, tak se přece nebudu tvářit, že ho mám.

[upravil dne 25.8.12 07:46 AM od Ritchma]

Odesláno

Já to taky nemám rád, zvlášť z carbon fólie se mi dělá nevolno. Ale řešit samolepku na kolech, kde skoro nikdo nepozná, že jde o Alessio a je tam sámošky Speedline, to mi přijde zbytečný ;)

Odesláno

Jestli je to nálepka, navrhuju odstranit. Rejty se zmínil, že se mu pokusí domluvit, jenom co se vrátí. Šikovnej kluk :D

Tome - to si myslíš ty, já když viděl fotky, hned mě to praštilo do oka. Na první pohled alessia, co si lidi kupovali, protože chtěli OZ superturisma, ale neměli na ně. Tyhle kola jsou tak profláknutý, že je pozná téměř kdokoliv, kdo má rád auta...

[upravil dne 25.8.12 07:52 AM od Ritchma]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...