godzila.01 Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 Ty červený se mi nelíbí .... To bílé kolečko vypadá o moc líp .... Citovat
AKCZ Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 Bile - decentni styl Cervene - agresivni styl Ani jedno neni spatne.. asi tu nebude jednoznacna odpoved Citovat
Stráňa Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 na jednu stranu bílá, na druhou červená...bude to oroginální, s každý strany jiný auto:super Citovat
hYena Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 Bílou se stane všední záležitost - bílé auto, černé kola, bílé a černé doplňky na autě. Takže to bude takové obyčejné, ale jednoduše elegantní. Červená to příjemně osvěží a kola budou vypadat \"jinak\"... Já bych volil červenou, když už to tam chceš mít. Citovat
Slipkont Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 :D jednoduché , kup obojí a měň podle nálady :D:D Citovat
Buback Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 Bílou se stane všední záležitost - bílé auto, černé kola, bílé a černé doplňky na autě. Takže to bude takové obyčejné, ale jednoduše elegantní. Červená to příjemně osvěží a kola budou vypadat \"jinak\"... Já bych volil červenou, když už to tam chceš mít. nenapsal bych to lepe! Citovat
Frozz Odesláno 15. září 2011 Autor Odesláno 15. září 2011 Díky všem za názory. Nakonec jsem si vybral anglickou firmu RIM RINGZ, barva ČERVENÁ, cena: 55dolaru + cca 10dolaru pošta, myslím že to není zas tak drahý na to, jaký to plní účel jak estetický, tak ochranný. Jinak už delší dobu jsem řešil silné klepání volantu od 120km/h, před chvílí jsem byl v servisu nechat vyvážit kola, a ejhle, prý na každé kolo musel použít 20g závaží. Hned jsem to byl ozkoušet (pšt ) a volant neklepe a problém vyřešen . V těhlech dnes mě ještě čeká první a taky asi poslední návštěva Peugeota, snad si na mě něco nevymyslí. Zároveň je požádám o dodělání dálkového zamykání. Citovat
hYena Odesláno 15. září 2011 Odesláno 15. září 2011 Bílou se stane všední záležitost - bílé auto, černé kola, bílé a černé doplňky na autě. Takže to bude takové obyčejné, ale jednoduše elegantní. Červená to příjemně osvěží a kola budou vypadat \"jinak\"... Já bych volil červenou, když už to tam chceš mít. nenapsal bych to lepe! Třeba jo, zkus to Citovat
Frozz Odesláno 16. září 2011 Autor Odesláno 16. září 2011 Tak jsem se rozhodl, že si puga trochu polepím, viděl jsem to už na pár autech, a když je to vkusně umístěný, vypadá to peckově a navíc to i auto charakterizuje, a pobaví (mě stoprocentně) ostatní . Musel jsem pár dní shánět mnoho samolepek, z nich jsem vybral zhruba TOP 10, ty jsem pak následně upravil a několik hodin převáděl do VEKTORU ve vysokém rozlišení pro následný TISK. Ještě to není 100%, chtěl bych slyšet vaše názory, jestli se líbí : Je to taková ironie, ale mě se to fakt líbí, pak to auto bude zase něčím jiné. :D:D:D:D Hodně zábavy... [upravil dne 17/9/11 02:02 od Frozz] Citovat
wooody Odesláno 17. září 2011 Odesláno 17. září 2011 jestli už to ttam budeš dávat tak tam ale nedávej tu mk3, ale nech si to udělat jako 206 Citovat
oni Odesláno 17. září 2011 Odesláno 17. září 2011 covece mel bych zajem taky o jednu samolepku a to o tu this sticker adds 5bhp... bylo by to nejak mozny? Citovat
Frozz Odesláno 17. září 2011 Autor Odesláno 17. září 2011 jestli už to ttam budeš dávat tak tam ale nedávej tu mk3, ale nech si to udělat jako 206 Jak nech si to udělat, od koho? To musím udělat sám, a nevím jestli najdu 206 / 207 takhle zezadu se skříplým kolem oni - jasně, tobě ji pošlu. Bude to teda vektor ve vyšším rozlišení, tak snad to bude stačit na tisk. Citovat
winco Odesláno 17. září 2011 Odesláno 17. září 2011 no tak ja keby možem poprosiť mi ju taky možeš poslať dakujem inak toho slimaka \"boosted\" byhc si na auto asi nedaval ked nemám turbo ani kompresor ale inak je peckova ked tak na to pozerám možeš mi poslať všetky prosim ťa???? taky som nad samolepkami na zadne okno uvažoval no nevedel som ake presne a titeo sa mi hodne lubia tak si ešte časom pozrem aj neake svoje a neaham sparviť dakujem [upravil dne 17/9/11 09:49 od winco] Citovat
Eon Odesláno 17. září 2011 Odesláno 17. září 2011 Frozzi, mohl by jsi to prosím poslat i mě? trošku bych si to poupravil a taky nechal udělat. Máš to moc hezký [upravil dne 17/9/11 09:49 od Eon] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.