Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Frozzovo bílé plusko - nová leštička :)

Recommended Posts

Odesláno

Bílou se stane všední záležitost - bílé auto, černé kola, bílé a černé doplňky na autě. Takže to bude takové obyčejné, ale jednoduše elegantní.

Červená to příjemně osvěží a kola budou vypadat \"jinak\"... Já bych volil červenou, když už to tam chceš mít. :papa

Odesláno
Bílou se stane všední záležitost - bílé auto, černé kola, bílé a černé doplňky na autě. Takže to bude takové obyčejné, ale jednoduše elegantní.

Červená to příjemně osvěží a kola budou vypadat \"jinak\"... Já bych volil červenou, když už to tam chceš mít. :papa

nenapsal bych to lepe!

Odesláno

Díky všem za názory.

Nakonec jsem si vybral anglickou firmu RIM RINGZ, barva ČERVENÁ, cena: 55dolaru + cca 10dolaru pošta, myslím že to není zas tak drahý na to, jaký to plní účel jak estetický, tak ochranný.

Jinak už delší dobu jsem řešil silné klepání volantu od 120km/h, před chvílí jsem byl v servisu nechat vyvážit kola, a ejhle, prý na každé kolo musel použít 20g závaží. Hned jsem to byl ozkoušet (pšt :aut) a volant neklepe a problém vyřešen :D.

V těhlech dnes mě ještě čeká první a taky asi poslední návštěva Peugeota, snad si na mě něco nevymyslí. Zároveň je požádám o dodělání dálkového zamykání.

rrsiteimage01.jpg

Odesláno

nenapsal bych to lepe!

Třeba jo, zkus to :aut

Odesláno

Tak jsem se rozhodl, že si puga trochu polepím, viděl jsem to už na pár autech, a když je to vkusně umístěný, vypadá to peckově a navíc to i auto charakterizuje, a pobaví (mě stoprocentně) ostatní :papa.

Musel jsem pár dní shánět mnoho samolepek, z nich jsem vybral zhruba TOP 10, ty jsem pak následně upravil a několik hodin převáděl do VEKTORU ve vysokém rozlišení pro následný TISK. Ještě to není 100%, chtěl bych slyšet vaše názory, jestli se líbí :super:

Je to taková ironie, ale mě se to fakt líbí, pak to auto bude zase něčím jiné.

:D:D:D:D:D Hodně zábavy...

samolepkyfrozzkolekce.jpg

[upravil dne 17/9/11 02:02 od Frozz]

Odesláno
jestli už to ttam budeš dávat tak tam ale nedávej tu mk3, ale nech si to udělat jako 206

Jak nech si to udělat, od koho? :myslim:) To musím udělat sám, a nevím jestli najdu 206 / 207 takhle zezadu se skříplým kolem :(

oni - jasně, tobě ji pošlu. Bude to teda vektor ve vyšším rozlišení, tak snad to bude stačit na tisk.

Odesláno

no tak ja keby možem poprosiť mi ju taky možeš poslať :) dakujem :)

inak toho slimaka \"boosted\" byhc si na auto asi nedaval ked nemám turbo ani kompresor ale inak je peckova :)

ked tak na to pozerám možeš mi poslať všetky prosim ťa???? taky som nad samolepkami na zadne okno uvažoval no nevedel som ake presne a titeo sa mi hodne lubia tak si ešte časom pozrem aj neake svoje a neaham sparviť :) dakujem :)

[upravil dne 17/9/11 09:49 od winco]

Odesláno

Frozzi, mohl by jsi to prosím poslat i mě? trošku bych si to poupravil a taky nechal udělat. Máš to moc hezký :)

[upravil dne 17/9/11 09:49 od Eon]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...