Tom_206 Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 Cinic mě předběhnul Ritchma je na tuning-forum.org dost profláknutej... hrotí všechno...i nehrotitelný Citovat
PanOtakar Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 Ahoj, neni možný, že jsi stál v Novym Strašecí ve čtvrtek (včera) u Lidlu? Citovat
Rejty Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 Není..leda že by Lukáš přijel z USA:D Nebo mu někdo ukradl auto:) Citovat
Frozz Odesláno 4. září 2012 Autor Odesláno 4. září 2012 aHOJ. Vidíš, kdyby si to nenapsal, tak bych ani nevěděl že ta nálepka nesedí s origo kolama - dám to dolu, rozhodně to tam není schválně jako že chci, abyse to tvářilo jako speedline když to tak není, to neee . Fotka z Mimoně: jooo, pěkně, tam jsem měl ještě sparka :-)) PanOtakar - nene, byl jsem mimo ČR, 100% jsem to nebyl já. Třeba nějaké jiné bílé plusko :-) Citovat
Frozz Odesláno 5. září 2012 Autor Odesláno 5. září 2012 ...tak další úprava, až trochu našetřím, budou pružiny -35 nebo -40mm, ať to není taková koza. A pak někdy na podzim světla do černé matné a přední plast do barvy. Citovat
Frozz Odesláno 10. září 2012 Autor Odesláno 10. září 2012 Tak jsem dal pugovi dárek k výročí, sice malinko opožděně ale přeci jenom! Co říkáte? Citovat
MilanF1 Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Zatím nevypadá, že by to bylo v pugovi, ale je to pěkné ... Citovat
Frozz Odesláno 10. září 2012 Autor Odesláno 10. září 2012 Zatím nevypadá, že by to bylo v pugovi, ale je to pěkné ... už je Citovat
Print Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 Frozz: tak co jak bylo za velkou louzi ? jediny co sem vydel jak ste si z hrdlou pucily mustanga Citovat
Frozz Odesláno 11. září 2012 Autor Odesláno 11. září 2012 Kdo jsi že ho znáš? Bylo tam peckově, auto, počasí, lidi - mentalita, prostředí, jídlo ... už mi to chybí, za 2 roky tam chci znovu . Citovat
Frozz Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 Táák Pug po první a poslední garanční prohlídce, měnil se olej, filtry (kromě vzducháče, na něj mi nešahat! ), kapaliny, opravili pískání od brzd - nějaké pročištění a namazání, výměna žárovky v předním světle, diagnostika (ha, toho klaksonu si nevšimli, ale je šance že to ani žádnou chybu nevypisuje). Celkově za 5200Kč vč. DPH, no alespon to mám za sebou. Pak mi doporučil, at přijdu za rok na další rychlou prohlídku za 600Kč, to ještě uvidím, budu řešit až pak. A už zase můžu jezdit jako drak!!! Citovat
Cinicman Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Brzdy ti určite namazali vazelínou... A vymeniť žiarovku si si teda mohol aj sám, či?! Citovat
Frozz Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 Brzdy ti určite namazali vazelínou... A vymeniť žiarovku si si teda mohol aj sám, či?! Kdyby si viděl, jak nám to dlouho trvalo (po sraze v Mostě), tak odpověd zní: NE . 4 chlapi na to nepřišli, ale ženský se to podařilo :myslim:myslim:myslim , je tam totiž špatný přístup, horší jak u 206. Navíc mi nesvítila pouze 1 den Citovat
Frozz Odesláno 6. říjen 2012 Autor Odesláno 6. říjen 2012 Taak dnes kompletní příprava prcka před zimou, mytí, leštění, voskování, vysávání..... Jen tak mimochodem: kdyby chtěl někdo taky připravit svý auto před zimou, písněte a nějak se můžem domluvit . Citovat
Berry86 Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Viděl jsem Tvoje bíle \"plusko\" na fotkách s Rejtych u nás na tuning-forum, ta bílá tomu neskutečně sluší, máš to moc pekné Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.