Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Frozzovo bílé plusko - nová leštička :)

Recommended Posts

Odesláno

aHOJ.

Vidíš, kdyby si to nenapsal, tak bych ani nevěděl že ta nálepka nesedí s origo kolama - dám to dolu, rozhodně to tam není schválně jako že chci, abyse to tvářilo jako speedline když to tak není, to neee :bojim.

Fotka z Mimoně: jooo, pěkně, tam jsem měl ještě sparka :-))

PanOtakar - nene, byl jsem mimo ČR, 100% jsem to nebyl já. Třeba nějaké jiné bílé plusko :-)

Odesláno

...tak další úprava, až trochu našetřím, budou pružiny -35 nebo -40mm, ať to není taková koza.

A pak někdy na podzim světla do černé matné a přední plast do barvy.

Odesláno

Kdo jsi že ho znáš? :D

Bylo tam peckově, auto, počasí, lidi - mentalita, prostředí, jídlo ... už mi to chybí, za 2 roky tam chci znovu :mrk.

Odesláno

Táák Pug po první a poslední garanční prohlídce, měnil se olej, filtry (kromě vzducháče, na něj mi nešahat! :)), kapaliny, opravili pískání od brzd - nějaké pročištění a namazání, výměna žárovky v předním světle, diagnostika (ha, toho klaksonu si nevšimli, ale je šance že to ani žádnou chybu nevypisuje).

Celkově za 5200Kč vč. DPH, no alespon to mám za sebou. Pak mi doporučil, at přijdu za rok na další rychlou prohlídku za 600Kč, to ještě uvidím, budu řešit až pak.

A už zase můžu jezdit jako drak!!! :papa

Odesláno
Brzdy ti určite namazali vazelínou... :aut

A vymeniť žiarovku si si teda mohol aj sám, či?! :roll

Kdyby si viděl, jak nám to dlouho trvalo (po sraze v Mostě), tak odpověd zní: NE :bojim:D. 4 chlapi na to nepřišli, ale ženský se to podařilo :myslim:myslim:myslim:myslim , je tam totiž špatný přístup, horší jak u 206. Navíc mi nesvítila pouze 1 den ;)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Taak dnes kompletní příprava prcka před zimou, mytí, leštění, voskování, vysávání....;).

Jen tak mimochodem: kdyby chtěl někdo taky připravit svý auto před zimou, písněte a nějak se můžem domluvit :).

dsc0472a.jpg

dsc0473oh.jpg

dsc0474dp.jpg

dsc0475uv.jpg

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...