Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pojistné šrouby + máto cenu je dávat na Coraily?

Recommended Posts

Odesláno

Dají ale levný to není u Domanskýho u nás jsem minulej tejden viděl nějakou vystavenou za 1.500,- ... nic proti ale v A-K nebo kdekoliv jinde pořídíš i za půlku a nepřijde mi že by byly horší

Odesláno

v AK maj co já vim jeden druh :myslim a to jsou takový dost profláknutý, nemaj asi moc význam :D na netu se daj sady sehnat kolem +/- 1000 kč at už od OZ racing, McGard, Aez Blocky...

Odesláno

V a-k maji asi tri nebo ctyri druhy podivej se poradne.

Pe.tr : za 1500 jsem to videl v Kyjich mozna ze ve Zdibech to umite levnejc

Odesláno

když bude chtít kola uzmout, vezme si na bezpečáky protikus--není jich až zas tolik typů (dají se vyrobit, profi zloděj situaci nejprve obhlédne)

ale kvůli Corailům asi néé :myslim

Odesláno

Ono všechny bezpečnostní šrouby jsou spíš jen pro uklidnění majitele,že by mu neměl kola nikdo ukrást.A proti lidem co jdou kolem auta a náhodou se rozhodnou,že by se jim ta kola hodila.Ale pokud si kola někdo vytipuje,tak nepomůže žádný bezpečností šroub ať stojí kolik chce.Všechy typy se dají zlikvidovat za pár minut.

Odesláno

má to cenu ;) profi zloděj se nejspíš nebude zajímat o starý kola z peugeota, když může vzít jiné dražší :myslim a na fet\'áky a malý zlodějíčky co potřebujou honem pár tisíc, jsou pojistný šrouby dobrý :D

Odesláno

Zloději ani nemusej mít tolik druhů protikusů,prodavač mi vkrámu ukázal jeden na všechny tzv. zakousávací trhák,od koupi bezpečnostních šroubů jsem upustil.Samozřejmě že teď mi může kola ukradnout každej blbec.

Odesláno

Když někomu nejde o kola tak by mohlo jít aspoň o spodek auta,některé hovada vám je ukradnou a nenechají je ani na cihlách na ničem.Střelí ho až na zem a čau pipi:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...