Guest ms callisto Odesláno 24. březen 2011 Odesláno 24. březen 2011 Tak byl jsem na 3 ruznej diagnostikach vcetne \"planet\" ale ne nikdy v peugeot servisu. tuto chybu se za rok nepodarilo opravit. Melo to par chyb ktery jsou opraveny bylo vymeneno cidlo vackoveho hridele, komplet spojka, a jeste nejaky blbosti ale jedny chyby se nedokazu zbavit a to, kdyz jedu pri vyssich rychlostech nad 100 km/h a mam zarazenej 5 stupen a jedu kolem 100-130 km/h a pustim uplne plyn (nevyrazuju, neslapu na zadnej pedal) a vlastne brzdim motorem tak presne kolem 5sekund to hodi chybu! Uz v tom mam takovou praxi, ze tu diagnostiku tam vzdycky dostanu, pokud \"šolíchám\" trochu s plynem tak tam diagnostika nepadne, nevite cim by to mohlo byt? Na posledni diagnostice mi ten \"borec\" rikal ze jsou nejaky strasny tlaky v turbu skoro dvojnasobny a kdyz jsem mu popsal co to dela tak mi rekl ze je to urcite vysokotlakej ventil, ze nedokaze dostatecne rychle reagovat na pustenej plynovej pedal, ze ho mam vymenit tak jsem tak ucinil a chybu to dela porad!!! mimo jine je tam i nova vaha vzduchu, vsechny filtry a novy rozvody. Mam ted jit do autorizovanyho servisu at mi to zjisti? jedna se o peugeot 406 hdi 66kw r.v. 2003 Auto jinak startuje a jezdi jak ma, zvuk a chod je v pohode. jo a kolisaji otacky kolem 820 a 900 ale to nevim jestli s tim nejak souvisi. Citovat
Guest ms callisto Odesláno 24. březen 2011 Odesláno 24. březen 2011 Jakou chybu to hlásí? no to si prave uz nepamatuju, ten manik mi vsechny chyby smazal, protoze jich tam bylo vice i ty ktery byly uz davno opraveny, takze ted tam mam tuhle docasnou chybu zapsanou jako jedinou musel bych zase na diagnostiku. Citovat
straki007 Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 A nehlasi tam taky chybu egr ve smyslu \"vzduch je vyssi nez pozadavek\"? Jinak ten \"borec\"nemohl zjistit jaky tlak ma turbo protoze 66kW motor nema snimac tlaku turba.Jedine ze mel napojenou hadicku s manometrem. Citovat
Guest ms callisto Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Dal jsem to do autorizovaneho servisu, Kopecký s.r.o. Novostrašnická 46, Praha 10 tak dam pak vedet co to tam je za otravnou chybu a necham kdyztak hned opravit. Doufam, ze to nejsou nejaky amateri. Citovat
straki007 Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Vidim to na spatne ovladany EGR. No uvidime.. Citovat
Guest ms callisto Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Tak a je to v prdeli, diagnostika vypsala toto: BSI - Absence zavad Počítač motoru - Absence zavad Počítač motoru HDI_SID801 - Trvalá závada. Počítač. Chyba vnitřního sledování počítače. Udělali: Překonfigurovali celej počítac znova vsechno nastavili, rekli mi ze to mam projet cca 200km pokud to hodi chybu mam tam znova zajet a budou se po te zavade dale pidit nez se vymeni pocitac za 22000 dale rikali, ze mohl byt delany nejaky neautorizovany zasah do pocitace (chiptuning) ale bohuzel mi to nikdy nepotvrdi, protoze ten pocitac neni na takove urovni aby tyhle zasahy dokazal diagnostikovat natoz nekam do sve pameti zapsat, kompletni smazani a znova nahrani SW pry nepomuze tenhle neautorizovany SW zasah proste neco poskodil a tim ze se nikdy nezjisti co tak to nepomuze. Tak co ted? Citovat
sefi79 Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Ahoj.Tak teď to čtu.To zamrzí.Soucítím,taky se mi právě naráz vysralo pár věcí....Už si najel těch 200km?Jinak nebylo by lepší místo těch 22t sehnat jiný motor,řídící,atd...,teda pokud chceš jezdit se 406? Citovat
shark734 Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 ECU na vrakaci 50€ + 50€ elektrikarovy a mas to Citovat
sowwwa Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Takze je to siemens, predpokladam. Zkusil bych odpojit vstriky (s vypnutym zapalovanim) a na kabelech zmerit napeti a odpor na kazdym pinu proti kostre. Vsude musi ukazat nulovy napeti a nekonecnej odpor. Pokud ne, je nekde prodrenej kabel. Podobnou chybu jsem resil (konkretne P1641 - Piezo-electric injector, power stage) a byl to problem v kabelazi. Citovat
MartinO Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 shark uplne s tebou suhlasim, ja som menil cerpadlo na klimu a v pazoute mi dali cenovu ponuku 878e iba na cerpadlo , nahrada stala okolo 600e a nakoniec kupene pod rukou so zarukou na funkcnost za 100e, a to sa dalo urcite zohnat lacnejsie len som to nahanal. 406tiek je na suciastky dost, len treba poriadne prehladat inzeraty, najst chlapika co sa rozumie aby to preprogramoval a vybavene. A ohladne - autorizovaneho servisu, nechcem nikomu krivdit, tam maximalne nakupovat nahradne diely a to iba niektore, su nauceny tabulkovo a zo skoleni, logicke myslenie je skor nahoda, drzia sa zasady co je vadne vymenit ale na otazku preco vacsinou odpovedat nevedia \"tak vypisala diagnostika, preprogramovali sme vam riadiacu jednotku a malo by to prestat, pripadne zavada sa neprejavila\"... tolko moja osobna skusenost 2x406,1xPartner a 1xBerlingo... Citovat
HonzaZ Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Trochu mi v tom výpisu chyb z dia nesedí: - Počítač motoru - Absence závad - Počítač motoru HDI_SID801 - Trvalá závada. Počítač. Chyba vnitřního sledování počítače. Citovat
Guest ms callisto Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Takze je to siemens, predpokladam. Zkusil bych odpojit vstriky (s vypnutym zapalovanim) a na kabelech zmerit napeti a odpor na kazdym pinu proti kostre. Vsude musi ukazat nulovy napeti a nekonecnej odpor. Pokud ne, je nekde prodrenej kabel. Podobnou chybu jsem resil (konkretne P1641 - Piezo-electric injector, power stage) a byl to problem v kabelazi. jj je to siemens. ok to mereni bych jeste zvladnul. Citovat
Guest ms callisto Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Trochu mi v tom výpisu chyb z dia nesedí: - Počítač motoru - Absence závad - Počítač motoru HDI_SID801 - Trvalá závada. Počítač. Chyba vnitřního sledování počítače. je to tak jak pisu, kazdy je zvlast na jednom papiru. na jednom: - Počítač motoru - Absence závad na druhym: - Počítač motoru HDI_SID801 - Trvalá závada. Počítač. Chyba vnitřního sledování počítače. Citovat
HonzaZ Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 To si ale poněkud protiřečí. U té dia jsi asi nebyl, že? Citovat
Guest ms callisto Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Trochu mi v tom výpisu chyb z dia nesedí: - Počítač motoru - Absence závad - Počítač motoru HDI_SID801 - Trvalá závada. Počítač. Chyba vnitřního sledování počítače. je to tak jak pisu, kazdy je zvlast na jednom papiru. na jednom: - Počítač motoru - Absence závad na druhym: - Počítač motoru HDI_SID801 - Trvalá závada. Počítač. Chyba vnitřního sledování počítače. ted jsem na to koukal jsem vůl ty papiry se lisi jen casem od sebe 3hodiny takze jedna A4 pred a druha a4 po tom vymazani chyb a nastaveni Citovat
HonzaZ Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Aha, takže nejdříve závada, výmaz a pak absence závad. Tak uvidíš co to bude dělat. Citovat
Guest ms callisto Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 jj pujdu to dnes a nebo zitra projet a snazit se tu zavadu tam dostat pak dam vedet nez cokoliv s tim budu delat btw. po tom sestelovani auto jede lepe troufam si rict, ze to neni jen subjektivni pocit a jeste k tomu mi ho vevnitr cely vyluxovali a cena byla 834kc. [upravil dne 25/3/11 18:58 ms callisto] Citovat
straki007 Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Ale to neznamena ze pocitac je spatny!!!!!! Citovat
HonzaZ Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Souhlas straki007, bylo to poněkud podivné Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.