RALLYMAN Odesláno 26. leden 2005 Odesláno 26. leden 2005 zdarec chlapi,neporadil by mě někdo jaké koupit autorádio+ 2repráky tak do sedmi litru,hlavně aby něco vydrželo a trochu hrálo,dík mějte se čau Citovat
Gotrek Odesláno 26. leden 2005 Odesláno 26. leden 2005 Proč ne, ale nebylo by marné, kdybys to specifikoval. Má to umět přehrávat, kazety, MD, CD, MP3? Ty repra chceš dozadu na plato, nebo do dveří? Citovat
RALLYMAN Odesláno 26. leden 2005 Autor Odesláno 26. leden 2005 jo soráč,rádio bych chtěl na cd/to mi stačí a repráky do dveří.dík Citovat
Kamil Odesláno 26. leden 2005 Odesláno 26. leden 2005 Když vlezeš na autohifi, tak v shopu je teď v akci Panasonic CQ5300N, myslím za 5900,-. Za ty prachy super rádio a za repra bych asi volil Hertz Dieci, sice bys musel cca litřík přitlačit, ale zase už by to hrálo pěkně... Citovat
mk405 Odesláno 26. leden 2005 Odesláno 26. leden 2005 docela v kurzu jsou rádia Pioneer DEHxxxx omrkni to třeba zde (je tovíc stránek): http://carhifi-profi.com/shop/index.php?act=viewcat&catname=Autorádia a repro bych zvolil jedno z tehlech(165mm): 1) hertz DSK: http://carhifi-profi.com/shop/index.php?act=viewdetails&id=112 2) Helix blue: http://carhifi-profi.com/shop/index.php?act=viewdetails&id=81 možná ještě ušetříš. mk:papa [Editován dne 26/1/05 mk405] Citovat
mk405 Odesláno 27. leden 2005 Odesláno 27. leden 2005 tak jsem koukal na autohifi a máš o čem přemejšlet:D mk:papa Citovat
Petr605 Odesláno 9. duben 2005 Odesláno 9. duben 2005 Koupil jsem si tento týden tohle rádio v Tescu za 3799 (akce do 12.4.), což mi přišlo za rádio na MP3 docela super cena. Můžu to srovnat se slavným Medionem, kterej mi nějakej z..d (kéž mu za to rozbitý okno pracky uhnijou až k ramenou) ukrad. Takže pokud mám srovnávat, tak asi takhle: zvukově neporovnatelné a funkčně taky lepší. Mám reproduktory Helix a Sinus Live a s tím Medionem jsem pochyboval o smyslu té investice. Ale Pioneer mě přesvědčil, že to smysl mělo. Hraje to prostě o několik tříd lépe, než Medion. Ještě jsem to nevyzkoušel moc podrobně, ale jsem přesvědčený, že problémy typu nenačátání CD se neprojeví. Při načítání je to rychlý jako blesk, listuje se po adresářích, prostě pohoda. Citovat
Toman Odesláno 11. duben 2005 Odesláno 11. duben 2005 Taky se ted koukam co se v nasich vodach prodava za autoradia a chyta me mlsna Dival jsem se na testy (pro rok 2004 nemecke) a vitezem se stal Sony CDX R3300 (hodnoceni 1,5), na druhem miste Kenwood KDC-W4527 (1,6), na tretim pak JVC KD-G501, Panasonic CQ-C3300N a Zenec ZE-30MP3 (vse se znamkou 1,7). Je treba rict, ze to byl test radii ktere staly v te dobe (4/2004) kolem 7tisic korun (v prepoctu). Dival jsem se na aktualni ceny a ta sonka se da sehnat v akci za 4500,- Kenwood stale kolem 6 tisic, stejne tak i Panasonic. Z techto radii (i kdyz sony byl celkovy vitez) byl nejlepsim zvukem a ohodnocenim \"Klang-Tipp\" oznacen Zenec ZE-30MP3. Toto radio ma motorove pohaneny odklapeci celni panel, dalkove ovladani, vykon 4*50 MOSFET, a 4krat RCA vystup se 4V... Cena novinky minuly rok byla 9 tisic, posleze neco pres 6 a nyni se vyprodejove prodava za 4990,- Ptal jsem se na toto radio prodejce a ten konstatoval ze zvukove je radio urcite lepsi nez zminovana sonka ( sam \"testoval\") a muze kvalitou zvuku silne konkurovat radiim ktere se dnes prodavaji kolem 7 tisic. (zminovany Zenec najdete treba na http://www.zenec.com/en_html/index_mp3.html - spolu se svym \"chudsim\" bratrickem - ten zase oznacen nejlepsi vykon/cena.. bohuzel pry na ceskych skladech uz jen v minimalnim poctu). Minus ktere je pry u Zenecu zname je horsi radiovy tuner... Ja jsem radio jeste neslysel, ale myslim ze brzo uslysim v mem aute p.s. nevim jak se rozhodujete vy, ale ja uz jsem si proste zvykl prihlizet na ruzne testy (u elektroniky obzvlast) a porovnani v primem boji s konkurenci... ( vety typu \"kamarad rikal ze hraje supr\" mi moc nereknou) Citovat
mk405 Odesláno 11. duben 2005 Odesláno 11. duben 2005 tak tenhle ZENEC ZEM-W700DMM by se mi taky moc líbyl :D:D a je je jen za 13400,- mk:papa Citovat
Petr605 Odesláno 11. duben 2005 Odesláno 11. duben 2005 Já zase nejsem blázen, abych si koupil rádio za 13 tisíc, aby mi ho někdo ukrad. Už teď jsem měl strach ho do auta namontovat. A zvláš? dneska, když se kradou i rádia bez panelu... Citovat
jolik Odesláno 11. duben 2005 Odesláno 11. duben 2005 pustím ho za 3200kč. tel:731228172:papa Citovat
Xplod Odesláno 11. duben 2005 Odesláno 11. duben 2005 No ja bych treba pri vyberu radia koukal jeste jaky ma servisy. Vsechno je to Tajvan atd. . A SONY ti jeste pri nakupu autoradio zdarma pojisti proti kradezi na 1 rok a jeste si muzes zaplatit prodlouzenou zaruku, napr. u autoradii za 730,- na 5let. To ti pak muzou CD mechaniky nenit to aleluja Mrkni na http://www.sony.cz/ [Editován dne 11/4/05 Xplod] Citovat
mk405 Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 ja taky nejsem blázen, proto ho nemám:( jen konstatuju že se mi líbí Citovat
Toman Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 to Petr605: .. ono za tech 13 tisic to neni radio ale DVD s obrazovkou.... to si myslim ze tech 13 tacu \"neni az tak moc penez\" za to, co dostanes... Kdyz se prodavaji i \"obyc\" radia za 25tacu... to radsi uz neco takovyho. No ale ukradnout ti muzou vsechno ze.... to se da polozit i takhle ze nejsem blbec abych si kupoval auto za pul mega kdyz mi ho mozna ukradnout... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.