Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte, dnes som pod autom objavil olejovu skvrnu, po otvoreni motora som zistil, ze niekde zmizlo víčko olejového hrdla :grr

je to univerzalny diel?

mozem kupit napr toto?:

http://eshop.autokelly.cz/catalog.aspx#PATH=3761801;16;145661;148457|CT=5|PCT=13|CUR=0|FT=vicko|PGS=20|PT=0|PDID=1228278|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0|

kolko km by som spravil bez toho vicka? (teda ci pridem do najblizsej predajne)

vdaka, Martin

Odesláno
ahojte, dnes som pod autom objavil olejovu skvrnu, po otvoreni motora som zistil, ze niekde zmizlo víčko olejového hrdla :grr

je to univerzalny diel?

mozem kupit napr toto?:

http://eshop.autokelly.cz/catalog.aspx#PATH=3761801;16;145661;148457|CT=5|PCT=13|CUR=0|FT=vicko|PGS=20|PT=0|PDID=1228278|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0|

kolko km by som spravil bez toho vicka? (teda ci pridem do najblizsej predajne)

vdaka, Martin

Mě se taky ztratilo po cestě do brna nevim kolik km se bez něho ujel ale olej tam byl tak by neměl byt problem tak jsem po cestě domu 200km jsem to něčim zakril at nevychlusta zbatek oleje ven,ale naštěsti se zachytil v tom spodnim krytu pod motorem tak aspon na něco tam je :D

Odesláno
víčko pasovat nebude--na tom svém odkaze klikni na ,,Výskyt produktu\'\' a zjistíš,že pežot tam není

origo číslo 1180 F9, cena 167 kč v pežotu

hmm, ale ked dam vyhladat to vicko tak najde 5 zaznamov a vsetko je pre fabiu alebo audi100. ani v elitecat som nic nenasiel.

zostava teda iba navsteva servisu peugeota?

Odesláno
promin, ze se hloupe zeptam, ale to ti zmizlo to sroubovaci vicko nalevaciho otvoru motoroveho oleje ???:myslim

presne to. pred 2 tyzdnami som bol v servise na vymene oleja, tak typujem, ze to dobre nedotiahli :potlesk. nic ine ma nenapada

Odesláno
no chlapi, asi řešíme každý něco jiného--to víčko není šroubovací, ale je na ,,bajonet\'\',:)

?

to co ja potrebujem vyzera ako to na obrazku z autokely.

neviem co je \"na bajonet\", ale srobovanie bolo tusim len na jednu polotacku, maximalne celu.

a je to krytka/vicko toho otvoru kade lejem olej

Odesláno
no chlapi, asi řešíme každý něco jiného--to víčko není šroubovací, ale je na ,,bajonet\'\',:)

jaj sory, ozzy ma pravdu, spatne jsem se vyjadril, je to na bajonet :mad:

a jak rikate, ano, je to na pulotacku :), tak ted uz to chapu :)

[upravil dne 23/3/11 10:11 BV406]

• O 3 týdny později...
Odesláno

jj, taky se mi zadařilo to víčko ztratit, po zjištění že se dá sehnat jen v pežotu nebo na vrakáčích, jsem zkusil vrakoviště Bystročice u OL (300 Kč)

a Peugeot v OL (165 Kč) a to ještě přesně podle VIN jsou prý 2 druhy, tak co by jste si vybrali. Pro ty kdo to má blizko k OL Bystročice jasný -, nevím jak je na tom Nedvězí a Holice, tam jsem nevolal

Odesláno

Další vrakáče už jsem pak už neřešil, ale nebylo by špatný to porovnat, pro mě co vím tak krom těch Bystročic připadá v úvahu OL-Holice, Nedvězí a Holubice u Brna, to jsou ty co mám nejblíž, zkusím to obvolat, nebo má někdo nějakou povědomost?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...